11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

  BERBEC
Nimic mai enervant decât să vă întoarceţi buzunarele pe dos, întrebându-vă pe ce vi s-au dus banii pe care abia i-aţi primit. Puteţi, în schimb, să staţi liniştit în privinţa facturilor: vor fi la fel de mari ca şi luna trecută. E drept, banii nu aduc fericirea, dar oare chiar crede cineva chestia asta? Ceva merge totuşi bine: dragostea. Veţi avea ocazia să aflaţi de ce oamenii săraci fac mai mult sex. Perioada de griji financiare nu va mai dura mult, cu condiţia să evitaţi să faceţi datorii inutile.

  TAUR
Toată lumea mai are momente depresive şi acum a venit rândul dumneavoastră. Aveţi şi motive: n-aţi realizat nimic până acum, viaţa amoroasă e un dezastru, cariera bate pasul pe loc şi n-o să reuşiţi niciodată să ţineţi un regim de slăbit. Cel puţin aşa vi se va părea în următoarele zile, în ciuda susţinerii pe care o veţi primi de la cei apropiaţi. Veţi primi bani la sfârşitul săptămânii, păcat că n-au nici o valoare. Vi se va spune că sunteţi iubit şi veţi fi mai optimist.

  GEMENI
Se pare că sunteţi răsfăţat de astre în ceea ce priveşte amorul, pentru că vi se pregăteşte o surpriză extrem de plăcută: o cină elegantă, un masaj erotic, un weekend la munte. O să vă prindă bine, pentru că, în rest, veţi avea mai mult de muncă sau de învăţat decât credeaţi că puteţi duce. La sfârşitul săptămânii veţi vedea şi primele rezultate concrete. Şi ceva bani vor ajunge în buzunarul dumneavoastră.

  RAC
Veţi avea cam multe de îndurat din partea partenerului de cuplu săptămâna aceasta. Vă aşteaptă nişte reproşuri, acuzaţii şi depinde de dumneavoastră dacă veţi reuşi să stingeţi scandalul înainte să înceapă sau veţi turna gaz pe foc. Un telefon de la o persoană pe care n-aţi mai văzut-o de mult timp vă va însenina săptămâna. Nişte discuţii despre bani cu o persoană mai antipatică vă vor face să vreţi să daţi înapoi în privinta unei asocieri sau a unei înţelegeri. Ar fi bine să renunţaţi, ca să nu regretaţi mai târziu.

  LEU
Ocupat până peste cap, dar epuizat şi lipsit de chef, aşa veţi fi în această perioadă. Ştiţi că aveţi multe de rezolvat, dar le amânaţi până în ultima clipă. În schimb, vă veţi face griji pentru problemele pe care preconizaţi că le veţi avea la anul pe vremea asta, în loc să vă ocupaţi de ce e urgent. O fostă iubire va încerca să intre din nou în graţiile dumneavoastră.

  FECIOARĂ
Săptămâna aceasta veţi fi în centrul atenţiei, însă, cel mai probabil, nu din cauza unor întâmplări plăcute. Veţi suporta o nedreptate şi va trebui să vă apăraţi drepturile în public. Partea bună e că, la sfârşit, veţi obţine ceea ce doriţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie începută recent, vi se va propune să mergeţi mai departe. O să primiţi nişte oferte financiare extrem de tentante, dar din care veţi putea să alegeţi numai una.

  BALANŢĂ
O săptămână în care sunteţi din nou vedetă, din nou în centrul atenţiei. Ceva aţi făcut sau urmează să faceţi şi se va vorbi despre dumneavoastră cu stimă sau chiar cu invidie. Acest lucru se va reflecta şi asupra succesului amoros: dacă veţi avea chef de flirt, vă veţi umple geanta, sau buzunarul, cu numere de telefon. Ceva mai neplăcută va fi situaţia financiară, din cauza unor parteneri de afaceri.

  SCORPION
Staţi pe un butoi cu pulbere: riscaţi să vă certaţi cu toată lumea şi asta nu pentru că aveţi motive serioase. Veţi primi o mică lovitură în orgoliu, cel mai probabil în domeniul amoros, care vă va face să vreţi să vă descărcaţi nervii pe cei din jur. Ştiţi foarte bine că nu e o atitudine utilă, mai ales că veţi avea nevoie în curând de ajutorul familiei pentru o achiziţie importantă.

  SĂGETĂTOR
Aveţi foarte multe pe cap, dar vestea bună e că vă aflaţi pe ultima sută de metri. Mai aveţi câteva zile de tras tare şi apoi sunteţi liber. Examenele sau proiectele de serviciu vă vor solicita toată atenţia şi energia, aşa că nu va fi timp să răspundeţi tachinărilor sentimentale. Veţi fi ţinta avansurilor unui semn de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător). Banii pe care îi veţi primi ar fi bine să-i folosiţi pentru acoperirea datoriilor mai consistente.

  CAPRICORN
Săptămâna aceasta, va fi una de frământări şi insomnii provocate de nişte dileme amoroase: dacă aveţi o relaţie cu probleme, veţi întâlni o tentaţie foarte mare care vă va spori neliniştile. Calculaţi-vă bine paşii, pentru că, în cazul în care cedaţi, veţi ieşi în pierdere la sfârşit. Nu veţi sta pe roze cu banii, dar acest lucru se schimbă spre sfârşitul perioadei, când vi se va restitui o datorie. Lucrurile vor lua o întorsătura favorabilă dacă sunteţi mai calm.

  VĂRSĂTOR
Sunteţi una dintre zodiile cele mai răsfăţate în această săptămână! Un proiect profesional la care visaţi de mult e pe cale să se realizeze. Nimic nu vă mai poate întoarce din drum, dar trebuie să fiţi atent la cei cu care vă asociaţi: una dintre aceste persoane nu vă vrea binele. Nişte tensiuni mai vechi din familie se vor rezolva ca prin minune. Nu vă miraţi, nu puneţi întrebări, ci bucuraţi-vă în linişte, pentru că în această perioadă vă va merge bine în toate domeniile.

  PEŞTI
Visaţi prea mult şi ocaziile amoroase trec pe lângă dumneavoastră. Dacă staţi şi oftaţi după ce a fost, nu veţi observa persoanele care vă fac ochi dulci. În schimb, când vine vorba de bani, lăsaţi reveriile şi deveniţi foarte convingător. Veţi primi, oricum, un cadou frumuşel de la cineva din familie. În rest, aveţi grijă şi nu aplecaţi urechea la bârfele colegilor, care încearcă să vă demoralizeze. Nu cedaţi presiunilor din exterior şi încercaţi să vă ghidaţi după propriul instinct.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS