13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Coperte de albume muzicale, reproduse cu piese Lego
Un artist a folosit piese şi figurine Lego pentru a reproduce câteva dintre copertele celor mai cunoscute albume din istoria muzicii pop rock, informează site-ul zigonet.com. Neobişnuita realizare îi aparţine lui Aaron Savage, un britanic de 21 de ani, pasionat deopotrivă de artă, muzică şi Lego. Desenând figurinele galbene din jocul Lego în aşa fel încât să semene cu „originalul“, tânărul a reuşit să recreeze imaginile de pe copertele albumelor aparţinând unor formaţii precum Nirvana, Blur, Red Hot Chili Peppers, Kiss, Lily Allen, Queen sau Blondie. Tânărul a reuşit astfel să prezinte o interpretare grafică originală a unora dintre albumele care au făcut istorie.

Răpirea lui Ronald McDonald

Frontul eliberării alimentare din Finlanda a răpit mascota unui restaurant McDonald’s pentru a atrage atenţia asupra calităţii mâncărurilor vândute de lanţul de restaurante fast-food. După cum informează site-ul zigonet.com, un restaurant McDonald’s din Helsinki a fost călcat de hoţi, dar aceştia nu au urmărit să sustragă bani sau produse, ci l-au luat pe Ronald McDonald, mascota lanţului de restaurante. Răpitorii au creat o pagină de internet dedicată răpirii mascotei, unde solicită ca revendicările să le fie rezolvate. „Ne place mâncarea voastră, dar nu putem accepta să o distrugeţi. Dacă nu veţi răspunde la toate întrebările noastre, Ronald va fi executat vineri, 11 februarie, la ora 18.30“, au ameninţat răpitorii pe site-ul freeronald.org.

Christina Aguilera, încă un designer la Hollywood

Christina Aguilera se alătură galeriei de vedete care se ocupă de design vestimentar, informează site-ul contactmusic.com. Cântăreaţa a semnat un contract cu un magazin din Brazilia, care o va ajuta să îşi lanseze propria ei colecţie de haine. Artista a dat informaţii despre noul ei proiect în cadrul unei conferinţe de presă organizate în timpul Săptămânii Modei din Sao Paolo şi le-a precizat reporterilor că „se implică trup şi suflet pentru succesul campaniei“. Christina Aguilera calcă astfel pe urmele colegelor de breaslă Jessica Simpson, Jennifer Lopez şi Beyonce, care s-au afirmat în lumea modei cu linii vestimentare create de ele însele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS