19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Simţiţi nevoia să fiţi înconjuraţi de oameni dragi, mai ales de copii, dacă îi aveţi, sau de prieteni. Şi nu veţi duce lipsă de nici unul, pentru că toată lumea vă iubeşte şi vă răsfaţă. Nu vă daţi totuşi prea mult în spectacol: o petrecere la care participă jumătate din oraş nu este totuşi intimă, oricât de mult i-aţi iubi pe toţi!

  Taur
Conjuncţia Lună-Saturn plasată în Balanţă activează zona muncii, aşa că e posibil fie să vă mobilizaţi mai greu, fie să vă simţiţi depăşit de unele responsabilităţi profesionale. De altfel, nu e exclus să primiţi nişte observaţii sau critici ori să apară noi reguli şi sarcini cu care nu sunteţi de acord. În acest context, e bine să fiţi atent cum gestionaţi relaţiile.

  Gemeni
Capitolul prieteni şi protectori primeşte un aport astral de anvergură. Marele benefic Jupiter păşeşte în acest sector şi vă va trimite oameni deosebiţi, de o înaltă ţinută morală. Este posibil să vină în jurul dumneavoastră protectori care să vă deschidă drumuri noi în viaţă pentru o perioadă de cel puţin doisprezece ani de acum încolo. De reţinut că sunt doar prieteni şi trebuie să îi trataţi ca atare! Relaţiile sentimentale intră într-un con de umbră şi acolo ar trebui să le lăsaţi.

  Rac
S-ar putea ca anumite probleme legate de casă şi patrimoniu familial să se repună în discuţie. Poate fi vorba despre o reparaţie sau o zugrăveală ce nu au fost făcute corect şi acum să fiţi nevoit să reveniţi asupra lor. Atenţie la membrii familiei! Cineva poate avea probleme de sănătate sau de altă natură şi să fiţi nevoit să le acordaţi ajutor. Discerneţi atent ce puteţi să faceţi, însă ocupaţi-vă mai întâi de dumneavoastră.

  Leu
Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi încep să fie destul de tensionate. Faptul că cei din jur nu vă vor accepta doleanţele sufletului vă poate duce cu gândul la a rupe unele relaţii. Dialogurile cu cei dragi sunt greu de dus, neînţelegerile sunt frecvente, iar răbdarea tuturor este pusă la încercare. Se recomandă multă prudenţă şi discernământ. De reţinut ce se petrece la sfârşitul săptămânii, întrucât pot apărea informaţii preţioase legate de cei din jur.

  Fecioară
Este posibil să primiţi recompense, cadouri, bani sau moşteniri mult visate. Sau, în funcţie de caz, puteţi obţine sau achita un credit. Dar se pare că nu sunteţi lăsat să cheltuiţi după pofta inimii. Dacă aţi avut anumite neînţelegeri legate de bani sau bunuri în comun cu partenerul de viaţă sau de afaceri, acestea se vor repune în discuţie pentru a fi soluţionate corect. Poate ar fi bine să vă reevaluaţi sistemul valorilor morale. Pragmatismul specific zodiei ar fi frumos ornamentat şi cu note spirituale.

  Balanţă
Marele benefic Jupiter se instalează în acest sector şi vă deschide noi variante de colaborare cu oameni de nădejde. Este foarte posibil să vă căsătoriţi sau să stabiliţi relaţii de colaborare deosebite, pe termen lung. Astrele vă pregătesc întâlniri şi dialoguri cu rudele şi prietenii apropiaţi. Puteţi afla veşti alarmante, însă nu luaţi de bun tot ce auziţi. Alţii pot avea preocupări legate de forme de şcolarizare. Călătoriile de agrement pe distanţe scurte vă sunt favorizate.

  Scorpion
Sunt momente bune de a sta de vorbă doar cu dumneavoastră şi de a vă alcătui planuri de viitor. Se pare că anumite decizii luate în trecut nu au dat rezultatele scontate, aşa încât acum veţi fi nevoit să reveniţi asupra lor şi să faceţi corecţiile necesare. Se pot reactiva afecţiunile vechi. Fiţi foarte atent la semnalele organismului şi la prima neplăcere consultaţi un specialist.

  Săgetător
Este posibil să apară o relaţie nouă de iubire sau cea existentă să capete dimensiuni noi. Alţii pot concepe un copil. Pe de altă parte, cheful de distracţii şi aventuri va fi la cote înalte. Pentru câteva luni de acum încolo veţi juca rolul maestrului de ceremonii pentru întregul zodiac, bucurându-i pe ceilalţi cu prestaţia dumneavoastră.

  Capricorn
Pentru dumneavoastră începe o perioadă în care va trebui să vă împărţiţi între familie şi cariera profesională. În casă şi familie vă păşeşte marele benefic Jupiter, oferindu-vă ajutoare deosebite. Puteţi face reamenajări, curăţenii generale sau puteţi achiziţiona o casă, un teren sau diverse obiecte decorative de mare valoare. Relaţiile cu membrii familiei sunt bune.

  Vărsător
Mentalul cotidian şi comunicarea îţi sunt la cote înalte, devenind povestitorul zodiacului. Atenţie la duşmanii ascunşi, pentru că vă pot crea neplăceri oricând! Se întrezăresc întâlniri şi dialoguri agreabile cu prietenii. Controversele pot fi prezente, însă tocmai ele vor fi farmecul acestor zile. Puteţi primi sfaturi sau soluţii bune în legătură cu îmbunătăţirea personalităţii dumneavoastră şi a relaţiilor cu cei din jur.

  Peşti
Marele benfic Jupiter se instalează, pentru câteva luni, în sectorul banilor proveniţi din munca proprie. Este posibil să vă crească veniturile sau să primiţi recompense deosebite. Tentaţia cheltuielilor extravagante va fi mare, aşa încât se recomandă prudenţă. Astrele v-au pregătit evenimente sociale. S-ar putea să fiţi invitat la reuniuni importante, iar numele dumneavoastră să fie apreciat de toată lumea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS