17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Berbecii încep weekendul cu câteva probleme legate de comunicarea interumană, care pot uşor degenera în conflicte. Se pare că Berbecii vor fi ceva mai morocănoşi şi mai repeziţi decât de obicei, iar acest lucru va avea consecinţe mai ales asupra relaţiei amoroase. Nişte discuţii legate de bani se vor finaliza pozitiv, cu condiţia ca Berbecii să renunţe la atitudinea obişnuită şi să fie mai diplomaţi. Vor primi o veste bună, legată de un eveniment de familie.

  Taur
Pentru Tauri, sfârşitul de săptămână e foarte bun, mai ales sub aspectul colaborărilor de afaceri cu cei apropiaţi (familie, prieteni, partener). Orice proiect se va finaliza cu succes, chiar peste măsura aşteptărilor. În dragoste, lucrurile stau foarte bine pentru cei cuplaţi, relaţia se leagă şi mai strâns, însă nu sunt atât de roz pentru cei singuri: aceştia vor trece prin momente de singurătate şi confuzie. Există şansa revederii cu o persoană din familie pe care nu au mai văzut-o de multă vreme.

  Gemeni
Apar câţiva nori negri pe cerul Gemenilor, care le vor afecta capacitatea de decizie şi îi vor îndemna ori la pasivitate, ori la gesturi impulsive. Aceste probleme se leagă de formalităţi, de acte sau dosare importante, care vor apărea ca nişte obstacole în calea unor proiecte urgente. În dragoste, cei cuplaţi trebuie să doarmă cu un ochi deschis: cineva va încerca să intervină în relaţia lor pe cele mai murdare căi (ameninţări, şantaje). Gemenii trebuie să arate multă fermitate, chiar încăpăţânare în deciziile lor şi toate problemele se vor rezolva.

  Rac
Racii nu trebuie să se aştepte la prea multă acţiune în următoarele zile. Nu este momentul pentru nici un fel de decizie radicală, mai ales în ceea ce priveşte banii. În dragoste, vor exista mici conflicte cu partenerul, pe care hipersensibilitatea Racilor le va exagera: nu e cazul! Atenţie la obiectele de valoare, există un risc mărit al pierderii lor, mai ales dacă e vorba de acte. Vor primi un mic cadou sau ajutor de la o persoană de sex feminin din familie.

  Leu
Pentru Lei, sfârşitul de săptămână va fi al aşteptărilor şi al emoţiilor: telefoane care întârzie să sune, răspunsuri neclare. Nu vor sta prea bine nici la capitolul energie, vor simţi nevoia să se întindă pe canapea şi să nu se mai ridice. Vor exista nişte discuţii neplăcute cu partenerul de cuplu: dacă Leii nu arată răbdare şi înţelegere, se poate ajunge chiar la ruptură. Cei singuri însă vor avea parte de multe complimente şi invitaţii. Vor primi o sumă de bani, modestă, dar binevenită.

  Fecioară
Fecioarele vor fi extrem de ocupate în aceste zile, pregătindu-şi proiectele de carieră sau studii. Vor fi chemate la interviuri sau li se vor anunţa examene noi şi uneori va fi nevoie chiar să călătorească pentru a-şi rezolva problemele. Nişte promisiuni legate de bani au toate şansele să se materializeze la sfârşitul săptămânii. În dragoste, cele implicate într-o relaţie vor avea de luptat cu intervenţia nedorită a cuiva din familie. Cele singure au toate şansele să cunoască pe cineva special.

  Balanţă
Pentru Balanţe se anunţă un sfârşit de săptămână excelentă din punct de vedere al evenimentelor sociale şi al distracţiei. Deşi toată lumea se întoarce fără chef la muncă, ele vor găsi destule ocazii să-şi pună farmecul în valoare la diverse petreceri. Pentru cele singure, acest lucru ar putea însemna chiar şansa întâlnirii unui viitor partener. Cele cuplate se vor trezi cu un cadou deosebit din partea iubitului (iubitei). Un pic mai slăbuţ stau la capitolul finanţe, va fi chiar nevoie să solicite un mic împrumut.

  Scorpion
Scorpionii se vor bucura în această perioadă de nişte recompense deosebite pentru unele servicii sau gesturi făcute recent. Poate fi vorba de un proiect de serviciu sau, pur şi simplu, de răbdarea şi înţelegerea arătate în domeniul sentimental. Cei cuplaţi vor intra într-o perioadă de maximă armonie şi vor primi chiar daruri speciale. Cei singuri au toate şansele să împartă nişte momente fierbinţi cu cineva deosebit. În privinţa banilor, vor fi nevoiţi să amâne puţin unele achiziţii importante.

  Săgetător
Pentru Săgetători a venit momentul să se apuce de treabă: toate proiectele amânate până acum îi vor copleşi dacă nu se apucă urgent de ele. Nişte reverii romantice îi vor împiedica să se concentreze la ceea ce este cu adevărat important. Nu e momentul pentru jocuri şi tachinări amoroase, pentru că aşa vor pierde timp preţios. Cei cuplaţi se vor bucura de câteva momente deosebit de tandre la sfârşitul săptămânii. Pot să stea liniştiţi în privinţa banilor, aceştia vor veni la data aşteptată.

  Capricorn

Capricornii vor fi printre cei răsfăţaţi de astre în aceste zile. Vor primi o veste bună legată de reuşita cuiva apropiat. Vor avea şi nişte discuţii legate de bani, în urma cărora vor obţine tot ceea ce au solicitat. Se pare că vor avea succes în tot ce vor întreprinde. În dragoste, cei singuri vor porni la vânătoare, contrar reputaţiei lor de introvertiţi. Cei cuplaţi ar putea avea câteva momente de gelozie, dar comportamentul ireproşabil al partenerului le va înlătura bănuielile.

  Vărsător
Pentru Vărsători va fi un weekend al surprizelor. Ar putea primi nişte vizite neanunţate, nu neapărat şi binevenite. În dragoste, cei cuplaţi vor fi derutaţi de comportamentul partenerului şi vor cere explicaţii. Cei singuri ar putea primi flori sau mesaje anonime. Vor face foarte multe demersuri pentru a obţine bani, vor munci mult, dar vor primi, în final, ceea ce-şi doresc. Tot legat de bani, ar fi bine să nu acorde împrumuturi, pentru că vor rămâne păgubiţi.

  Peşti
Peştii vor avea şi ei nişte zile bune. Vor primi veşti de la un prieten apropiat şi vor avea şanse mari de reconciliere cu cei cu care sunt în conflict. Vor apărea şi nişte cheltuieli neaşteptate, dar care nu le vor destabiliza bugetul. Relaţiile de familie se îmbunătăţesc simţitor, mai ales dacă au avut neînţelegeri cu părintele de sex opus. În dragoste, vor avea de luptat cu nişte zvonuri, nişte bârfe răutăcioase pe care cineva din anturaj va încerca să le lanseze pe seama lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS