16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinZece bărbaţi de evitat

Zece bărbaţi de evitat

Există bărbaţi de care nu ar trebui să ne îndrăgostim niciodată? Normal, inimii nu i se poate comanda, însă poate, dacă am reuşi să sesizăm la timp semnalele de pericol, am putea pune capăt unei relaţii înainte ca aceasta să devină prea periculoasă.
Site-ul http://it.lifestyle.yahoo.com a prezentat o scurtă listă cu tipurile de bărbaţi pe care orice femeie i-a întâlnit la un moment dat şi de care este de preferat să vă ţineţi la distanţă. Este vorba de acei bărbaţi care mereu îşi găsesc o scuză şi sunt gata oricând să verse câteva lacrimi de crocodil, dar care, mai devreme sau mai târziu, vă vor lăsa cu inima zdrobită. Primul pe lista site-ului italian este egoistul. Fiecare aspect al relaţiei dumneavoastră este decis de el, îşi dă cu părerea în legătură cu fiecare detaliu din viaţa dumneavoastră, încercând să vă influenţeze deciziile şi chiar şi gusturile. Bineînţeles, şi în viaţa sexuală, nevoile lui sunt pe primul loc şi la un moment dat veţi descoperi că, de fapt, dumneavoastră îi faceţi toate mofturile. Urmează pe lista neagră bărbaţii posesivi, care vor mereu să ştie unde aţi fost, de ce aţi întârziat etc. Astfel de bărbaţi sunt geloşi şi sufocanţi, existând riscul ca la un moment să devină agresivi şi violenţi. A treia categorie enumerată este cea a bărbaţilor iresponsabili. Cel mai bine ar fi să nu vă legaţi la cap cu astfel de exemplare, care trebuie îngrijite ca nişte copii. Sunt mereu nehotărâţi, mereu pregătiţi să intre în necazuri şi dornici de aventuri facile.

Mămoşi şi visători

Următoarea categorie luată în vizor este cea a „mămoşilor“ sau „băiatu’ lu’ mama“. E adevărat că mama e mereu mama şi este corect să o iubim, însă, dacă viaţa dumneavoastră începe să se învârtă în jurul nevoilor şi dorinţelor soacrei, atunci ceva nu funcţionează cum trebuie. În cazul în care el pare incapabil să taie cordonul ombilical şi să gândească, pe cont propriu, atunci mai bine puneţi capăt relaţiei. Alt tip de bărbat care ar trebui evitat este eternul visător. Acesta are aerul nonşalant al unui star rock sau al unui poet neînţeles, pare misterios, însă la finalul lunii, când trageţi linie şi faceţi socotelile, sau atunci când vreţi să puneţi bazele unei familii, vă daţi seama că nu funcţionează ceva şi mai bine îl lăsaţi să viseze în pace. Visătorii sunt urmaţi pe lista neagră de petrecăreţi. Deşi este adevărat că o ieşire din când în când nu face rău nimănui, la fel de adevărat este că bărbaţii care au chef de petreceri în fiecare zi nu sunt tocmai partenerii ideali, mai ales dacă aţi depăşit vârsta de 20 de ani şi doriţi ceva mai mult de la partener decât o simplă distracţie.  

Pisălogi sau narcisişti

La polul opus se situează aşa-numiţii „workaholic“, bărbaţii dependenţi de muncă şi care pun mereu pe primul plan cariera, iar sâmbetele şi duminicile sunt zile absolut normale de lucru. Şi, ca şi cum nu era suficient, seara, când ajung acasă, toate discuţiile se concentrează pe problemele la birou. A opta categorie „nerecomandată“ este cea a eternilor nemulţumiţi, care văd doar jumătatea goală a paharului şi nu fac nimic pentru a-şi îmbunătăţi situaţia, fiind mereu dispuşi să critice. Nici cea mai încrezătoare femeie nu va rezista în faţa unui pesimism atât de agresiv. Pe locul nouă se află narcisiştii, capabili să profite de orice geam, oglindă, suprafaţă strălucitoare pentru a se admira. Şi la final, dar nu cei din urmă bărbaţi de evitat, sunt avarii. Aceştia nu vă invită niciodată la restaurant, vă puteţi lua adio de la gândul că vă vor face un cadou cât de cât costisitor, continuă să se îmbrace în haine de la mama lor, iar în bar sau la restaurant, când e momentul să se facă plata, sunt la baie sau la o ţigară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

30 COMENTARII