20.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFlirtul, un joc nevinovat

Flirtul, un joc nevinovat

Flirtul te face să te simţi confortabil, îţi dă încredere în tine, aşa că multe femei şi numeroşi bărbaţi îl consideră un joc nevinovat.

Majoritatea consideră flirtul o joacă nevinovată, dar el nu este nici joc, nici nevinovat. Şi, totuşi, flirtul ne ajută să avem încredere în propriile forţe. Toţi se simt bine când flirtează şi motivele sunt cât se poate de simple, căci în acele momente femeia sau bărbatul se simte „încurajat, apreciat, în atenţie, şi de aici se face transferul către autovalorizare. Am atras atenţia, suntem vizibili şi importanţi pentru cineva, nu doar pentru partenerii conjugali, iar egoul fiecăruia jubilează“, susţin specialiştii în probleme de cuplu, citaţi de site-ul 121.ro.
Şi totuşi, aceiaşi specialişti atrag atenţia şi asupra capcanelor flirtului pentru persoanele prinse deja în jocul iubirii, dar care adoră să cocheteze cu dragostea. În cele din urmă, aceşti subiecţi ajung să tânjească după jocul nevinovat, întreţin voit legătura extraconjugală, ajung să se hrănească apoi cu propriile emoţii, trăiesc din ele şi chiar iubesc ceea ce fac. Cu alte cuvinte, pentru ei întreţinerea unui flirt este o încurajare permanentă, flirtul repetat devine repede un joc cu propriile senzaţii şi emoţii şi care poate scăpa foarte uşor de sub control.

Unora le place flirtul

Flirtul e o formă de comunicare şi e nevoie de doi ca jocul să poată începe. El porneşte mai mereu de la un joc vizual… un zâmbet… şi o discuţie. Nu e un secret că pentru a avea succes în demersul dumneavoastră trebuie să lucraţi puţin la aspectul exterior. Fiţi mai atenţi cum şi cu ce vă îmbrăcaţi şi nu uitaţi de micile detalii care fac diferenţa, căci nu este întotdeauna suficient să fiţi inteligenţi şi spirituali. Pe de altă parte, nu e cazul să vă subestimaţi şi să vă faceţi complexe inutile pentru defecte care sunt doar în mintea dumneavoastră.
Dincolo de aceste aspecte, trebuie să mai aveţi în vedere pentru reuşita unui flirt câteva sugestii oferite de profesionişti.
De exemplu, printre secretele unui flirt se află şi puterea ochilor. Dacă aţi descoperit un bărbat care vă interesează şi pe care vreţi să-l atrageţi, atunci asiguraţi-vă că aveţi contact vizual direct cu el. Nu uitaţi să introduceţi apoi în scenă altă armă: zâmbetul irezistibil, cu ajutorul căruia să lăsaţi să se înţeleagă că sunteţi fericită când îl vedeţi şi că îl consideraţi chiar atrăgător. Este, de fapt, zâmbetul prin care se poate înţelege cât de stăpână pe dumneavoastră şi sexy puteţi fi. Afişaţi privirea aceea directă şi voluptuoasă căreia nimeni nu-i poate rezista.
Zâmbetul sexy este una dintre cele mai imbatabile arme ale unei persoane.
Dacă vă doriţi să aveţi succes şi să obţineţi reacţia dorită, atunci umorul este de bază. Puteţi să aplicaţi această tehnică asupra unui bărbat pe care abia l-aţi cunoscut sau la o întâlnire. Creaţi o conversaţie plăcută sau faceţi glume uşoare pe seama dumneavoastră. Bărbaţii se simt bine când demonstraţi că aveţi puterea să faceţi glume şi să îi faceţi să zâmbească. Evitaţi însă să faceţi glume critice pe seama altor oameni, veţi da de înţeles că sunteţi o persoană insensibilă şi nu veţi avea succes.

Alte arme ale seducţiei

Atingerile fine sunt recomandate în timpul flirtului, cu o singură condiţie: doar dacă ambele persoane se simt confortabil. Folosirea anumitor atingeri vă poate uşura calea. Atingerile fine îl vor face pe bărbatul aflat în vizorul dumneavoastră să se simtă dorit şi este de aşteptat să vă răspundă şi el la rândul său cu astfel de gesturi. Aveţi însă grijă să nu depăşiţi limitele. De exemplu, dacă sunteţi la cină, îi puteţi atinge palmele cu palmele dumneavoastră, ca într-un gest întâmplător.
De asemenea, dacă vă doriţi succesul cu orice preţ, încercaţi să preluaţi comanda. Nu aşteptaţi întotdeauna ca bărbatul să preia conducerea la o întâlnire. Iniţiativa dumneavoastră îi va uşura munca, ba, mai mult, îl va impresiona, căci nu multe femei fac acest lucru cu delicateţea dumneavoastră şi îl veţi face să se simtă şi mai atras.
Asiguraţi-vă că aveţi câteva subiecte bune de discutat înainte de întâlnire, pentru a nu rămâne în pană de idei. Fiţi însă precaută. Nu trebuie să vorbiţi prea mult, căci orice femeie ştie că un bărbat nu se simte atras de o domnişoară prea vorbăreaţă.
Cu aceste arme la purtător vă veţi bucura de reuşita unui flirt.

Un ultim amănunt

De asemenea, nu uitaţi să fiţi o bună ascultătoare. Toţi bărbaţii îşi doresc să fie ascultaţi şi să li se dea atenţie, aşa că fiţi un partener bun şi acordaţi-i atenţia de care aveţi nevoie şi pe care vi-o doriţi. Fiind un bun ascultător, îi dovediţi partenerului că sunteţi foarte interesată de el şi acesta va discuta şi mai deschis cu dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII