12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Călătoriile sunt sursa celor mai neplăcute evenimente, pentru că, pe parcurs sau la destinaţie, apar veşti cu tentă nefastă. Nici să amânaţi deplasările nu e o idee mai bună, pentru că de departe vor fi trimise către dumneavoastră veşti îngrijorătoare, deci oricum aţi încerca să evitaţi contactul cu localităţile sau ţările îndepărtate, surprizele negative tot vor ajunge la dumneavoastră pe diverse căi.

  Taur
Plin de patos, dornic de acţiune, vă concentraţi asupra unor noi direcţii de la care aveţi mari speranţe. Rezultatele depind foarte mult de atitudinea pozitivă şi entuziastă pe care o veţi păstra pe tot parcursul acestui drum, dar şi de energia pe care o investiţi. Dedicaţi-vă întru totul acestui nou demers, pentru că veţi fi mulţumit de ceea ce se naşte din acest consum imens de dorinţă şi voinţă.

  Gemeni
Atmosfera se animă din cauza micilor dispute care se stârnesc din orice. Şi acasă, şi la serviciu, aveţi mereu ceva de comentat şi, cum nimeni nu renunţă la punctul său de vedere, e normal să se ajungă la situaţii mai tensionate. Nu renunţaţi la opinia dumneavoastră doar pentru că alţii au tonul ridicat şi sunt mai agresivi în comunicare, dar apelaţi totuşi la argumente mai paşnice şi mai diplomate.  

  Rac
Oricum aţi întoarce lucrurile, tot partea negativă o scoateţi mai uşor în evidenţă. Poate sunteţi copleşit de pesimism, poate treceţi printr-o uşoară depresie, şi astfel nu aveţi de ce vă agăţa pentru a depăşi impasul. Sunteţi influenţat de tot ce auziţi nefast în jur: lipsuri, necazuri, sărăcie, boală, dar în loc să luptaţi cu condiţiile şi veştile neprielnice, le preluaţi pe umeri ca şi cum ar fi şi ale dumneavoastră.  

  Leu
Cineva vă iubeşte şi sunteţi totul pentru el. A văzut în dumneavoastră personajul special care merită toată admiraţia şi vă aşază pe un piedestal în centrul al vieţii sale. Totul gravitează în jurul dumneavoastră, deci cum să nu fiţi mândru să observaţi cât de important sunteţi pentru persoana dragă?

  Fecioară
Dacă vă simţiţi blocat în rutină, aruncaţi o privire înapoi, în trecut, şi scoateţi la iveală soluţii care au funcţionat foarte bine la vremea respectivă sau vechi succese ce pot deveni punctul de start al unor acţiuni actuale.

  Balanţă
Nu sunteţi mulţumit de felul cum evoluează unele proiecte, dar nu vă pierdeţi interesul pentru ce aţi început. Chiar dacă nu ajungeţi încă la rezultatele visate şi vi se pare că mai e mult de mers, aveţi răbdare şi construiţi totul lent până la capăt.

 Scorpion
Ce-i prea mult strică, iar consumul excesiv de energie şi pasiune la care recurgeţi uneori nu e în avantajul dumneavoastră. Domoliţi-vă entuziasmul, fiţi cumpătat şi rezervat în avânt, pentru că nimic nu merită atâta implicare cum faceţi acum. Ţineţi sub control energia investită, ca să nu o consumaţi în zadar.  

 Săgetător
Munciţi cu pasiune la un proiect nou care evoluează foarte bine. Aveţi un as în mânecă pe care veţi şti să-l folosiţi pentru a vă asigura succesul şi supremaţia în faţa rivalilor. E o situaţie ce necesită combinaţia perfectă de energie, de talent şi de îndrăzneală şi aveţi toate aceste resurse.

  Capricorn
Greu veţi fi atras azi în vreo activitate colectivă, pentru că nu sunteţi de acord cu tovarăşii dumneavoastră. Nu vă atrag subiectele puse în discuţie, dezaprobaţi părerile colegilor şi, cum sunteţi cu gândul în altă parte, e greu de crezut că vă puteţi implica în direcţia unui rezultat reciproc avantajos.

  Vărsător
Nu aveţi încredere în calităţile dumneavoastră şi vi se citeşte pe chip o perpetuă nemulţumire pentru propria persoană. Vă găsiţi numai defecte, scoateţi la iveală doar punctele slabe şi vulnerabilitatea de care unii se pot folosi pentru a vă da la o parte.  

  Peşti
Se apropie un eveniment care generează stări emoţionale foarte puternice. Pare să fie un eveniment de familie pe care inima dumneavoastră îl aşteaptă cu optimism, pentru că va deschide o etapă mai bună în viaţa personală. Primiţi o veste de la unul dintre colaboratori, care aduce cu sine mari schimbări din punct de vedere financiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS