25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRobbie Williams s-a căsătorit

Robbie Williams s-a căsătorit

Cântăreţul britanic Robbie Williams s-a căsătorit sâmbătă cu iubita lui, Ayda Field, într-o ceremonie desfăşurată în vila din Beverly Hills a artistului, în faţa a 75 de rude şi prieteni, a scris revista People.

Excentricul Robbie Williams s-a hotărât să pună capăt vieţii de burlac şi s-a căsătorit sâmbătă cu Ayda Field, cea despre care spune că este femeia care l-a ajutat să îşi învingă demonii şi l-a învăţat să iubească din nou. Cei doi, care s-au cunoscut în anul 2006, şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică în cadrul unei ceremonii „superbe şi romantice“, după cum a apreciat unul dintre participanţii la eveniment. La nuntă, mireasa a purtat o rochie albă, spectaculoasă, în timp ce rebelul Robbie a optat pentru o imagine clasică şi cuminte, purtând un frac negru. Culorile nunţii au fost alb şi argintiu, iar ornamentele florale, realizate din orhidee şi trandafiri albi, au fost simple, de bun-gust şi frumoase. Ceremonia nu a durat mai mult de 30 de minute, iar după aceea mirii şi invitaţii au trecut la distracţie, pentru a sărbători cum se cuvine evenimentul special din viaţa celor doi. „Rob este, în sfârşit, fericit. Orice părinte îşi doreşte să îşi vadă copilul fericit, iar eu nu l-am văzut pe fiul meu mai fericit ca astăzi“, a spus încântat tatăl cântăreţului.
Ceremonia a fost restrânsă şi ţinută secretă până în ultimul moment: zvonurile despre nuntă au apărut de abia vineri, cu doar o zi înaintea evenimentului. Din acest motiv, foarte mulţi dintre prietenii celor doi nu le-au putut fi alături în ziua cea mare. Nici colegii lui Robbie de la Take That nu au putut fi prezenţi la ceremonie, însă au trimis mesaje pentru tinerii însurăţei, care au fost citite cu voce tare, pentru deliciul întregii asistenţe.

Povestea de dragoste

În 2006, Robbie Williams avea o viaţă zbuciumată, plină de probleme, cele mai multe dintre ele fiind rezultatul dependenţei sale de alcool şi droguri, din cauza căreia începuse să îşi neglijeze cariera. Lucrurile s-au schimbat însă brusc în bine, atunci când Robbie a cunoscut-o pe Ayda Field prin intermediul unor prieteni comuni. Cei doi s-au „lipit“ imediat unul de celălalt, iar pasiunea comună pentru OZN-uri i-a apropiat şi mai mult. Prietenii cuplului spun că Ayda este persoana perfectă pentru Robbie, pentru că nu dă prea mare atenţie toanelor artistului şi că tocmai de aceea a reuşit să îl aducă pe calea cea bună şi să îl scoată din carapacea lui.
Anul trecut, în luna noiembrie, Robbie i-a cerut mâna Aydei într-un mod neobişnuit. Iubita lui era invitată la o emisiune radiofonică difuzată de un post din Australia, iar el a sunat ca un telespectator oarecare şi a cerut-o de soţie. Cu toate cu după acest moment, Robbie a spus că a fost doar o glumă cererea în căsătorie, mama lui a dezvăluit presei că, într-adevăr, fiul ei intenţionează să se căsătorească. Până la sfârşitul anului, Robbie Williams a anunţat în mod oficial că s-a logodit cu iubita lui.

Cine este Ayda Field

Robbie Williams a spus în mai multe rânduri că nu a cunoscut fericirea până să apară Ayda Field în viaţa lui şi spune că ea este femeia care l-a învăţat să râdă şi să iubească din nou. Robbie spune despre Ayda, acum devenită soţia lui, că este „briceagul lui elveţian“ pentru că poate să facă orice. „Îi place fotbalul, ca şi mie, şi este în stare să repare orice obiect electrocasnic pe care îl găseşti într-o casă. Este o femeie extraordinară, cea mai bună pe care am cunoscut-o vreodată“, a declarat Robbie Williams.
Ayda este fiica unei producătoare de film de la Hollywood, Gwen Field, iar tatăl său este turc. Părinţii Aydei au divorţat când ea era mică, iar relaţia fetei cu tatăl său s-a răcit treptat, până când a devenit nesemnificativă pentru ea. Ayda a urmat cursurile unei facultăţi de drept şi a studiat şi ştiinţele politice, dar a renunţat la facultate pentru a deveni comediană de stand-up la Hollywood. Între timp a urmat mai multe cursuri de actorie şi a obţinut câteva roluri în diverse seriale de televiziune, inclusiv în celebrul „Days of Our Lives“. Vara trecută, Ayda Field s-a mutat împreună cu Robbie în Los Angeles, iar de atunci cei doi şi-au făcut planuri de căsătorie, care, iată, în sfârşit s-au îndeplinit.

Revenirea la realitate

În ciuda faptului că spune despre Ayda că este „iubirea vieţii lui“, Robbie Williams nu este dispus să îşi asume nici un risc financiar, ţinând cont de faptul că averea lui se ridică la fabuloasa valoare de 80 de milioane de lire sterline. Potrivit apropiaţilor cuplului, cu două săptămâni înainte de marele eveniment al nunţii, Robbie şi Ayda au semnat un contract prenupţial, prin care ea va primi garantat două milioane de lire sterline pentru fiecare an de căsnicie, însă nu are acces la întreaga avere a cântăreţului.
Tinerii căsătoriţi vor pleca în luna de miere, care va dura însă doar două săptămâni, pentru că Robbie Williams trebuie să se întoarcă în Mare Britanie pentru a lucra la campania de promovare a unui single care urmează să fie lansat pe piaţă în luna octombrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII