25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPaste cu peşte şi sos de roşii

Paste cu peşte şi sos de roşii

Ingrediente (pentru 4 porţii): 400 g spaghete, o lingură de ulei de măsline, un căţel de usturoi pisat, un bulb de fenicul şi frunzele acestuia, un cub Knorr de peşte, 690 g pastă de roşii, 1/2 linguriţă de zahăr pudră, 600 g file de peşte alb fără piele, tăiat în cuburi mari, felii de lămâie, sare şi piper.
Mod de preparare: Fierbeţi pastele în apă clocotită cu sare până când se înmoaie. Tocaţi mărunt bulbul de fenicul. Între timp, încălziţi uleiul într-o tigaie mare, la temperatură moderată. Căliţi usturoiul şi feniculul, amestecând încontinuu, timp de trei minute sau până când acesta din urmă se înmoaie. Preparaţi supa de peşte din cubul Knorr şi adăugaţi o jumătate de cană de supă în tigaie, peste ingredientele călite, apoi fierbeţi până când compoziţia scade la jumătate. Încorporaţi sosul de roşii şi zahărul şi condimentaţi totul cu sare şi piper. Aduceţi la punctul de fierbere şi adăugaţi fileul de peşte. Lăsaţi pe foc până când carnea de peşte devine fragedă. Scurgeţi pastele şi aşezaţi-le pe farfurii, apoi turnaţi peste ele peştele şi sosul de roşii. Presăraţi frunzele de fenicul tocate şi serviţi împreună cu felii de lămâie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS