Ingrediente (pentru 4 porţii): 4 bucăţi de câte 150 de grame de muşchi de porc, 60 ml de sos de soia, 2 linguri de vin de orez, o lingură de zahăr pudră, 2 linguri de ghimbir dat pe răzătoare, 2 linguriţe de condimente pentru carne de porc, un castravete, 100 g de fasole verde, 2 lămâi, o lingură de ulei
Mod de preparare: Amestecaţi într-un castron sosul de soia, vinul de orez, zahărul, ghimbirul şi condimentele. Dacă nu găsiţi vin de orez, puteţi înlocui acest ingredient cu sherry sec. Daţi carnea de porc prin amestecul format, având grijă să se acopere în întregime, puneţi-o într-un castron, acoperiţi-l şi daţi-l la frigider timp de 15 minute. Între timp, tăiaţi castravetele rondele subţiri şi opăriţi fasolea verde, apoi amestecaţi legumele cu zeama de lămâie şi cu restul de condimente. Încălziţi uleiul într-o tigaie mare, la foc moderat. După ce uleiul s-a încins, prăjiţi fiecare bucată de carne timp de două sau trei minute pe fiecare parte. Serviţi friptura cu garnitură formată din salata de castraveţi şi fasole verde, împreună cu felii de lămâie.
Friptură de porc cu condimente
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei