Acasă Magazin Ia te uită!

Ia te uită!

-

Ameninţare mortală (Militia)
În rolurile principale:
Dean Cain, Jennifer Beals, Frederic Forrest
Regia: Jim Wynorski
Acţiune – 2000

Ca să împiedice distrugerea Statelor Unite, agentul ATF Ethan Carter (Dean Cain) trebuie să se infiltreze în organizaţia paramilitară „Frăţia Libertăţii“. Condusă de George Montgomery (Stacy Keach), mediatorul unui talk-show cu puternice simpatii de extremă dreapta, Frăţia plănuieşte anihilarea guvernului american şi preluarea puterii. Reuşita infiltrării agentului Carter depinde de vechiul său duşman, William Fain (Frederic Forrest). Acesta este un fost membru al Frăţiei arestat de Carter în urmă cu mai bine de trei ani, care se lasă recrutat de ATF pentru a-şi putea reîntâlni soţia şi fiica. Membrii organizaţiei paramilitare îi privesc însă cu suspiciune pe Fain şi Carter.
Fiind surprinşi încercând să intre în biroul lui Montgomery, cei doi devin prizonierii acestuia. Cu numărătoarea inversă pornită, Carter şi Fain trebuie să se bazeze doar pe propriile forţe şi pe sprijinul unei agente novice (Jennifer Beals) pentru a scăpa şi a salva vieţile a milioane de oameni. Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 6,2.

Antena 1
ORA 20.30

ȘTIRI VIDEO GdS

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...