Acasă Magazin Ia te uită!

Ia te uită!

-

Ameninţare mortală (Militia)
În rolurile principale:
Dean Cain, Jennifer Beals, Frederic Forrest
Regia: Jim Wynorski
Acţiune – 2000

Ca să împiedice distrugerea Statelor Unite, agentul ATF Ethan Carter (Dean Cain) trebuie să se infiltreze în organizaţia paramilitară „Frăţia Libertăţii“. Condusă de George Montgomery (Stacy Keach), mediatorul unui talk-show cu puternice simpatii de extremă dreapta, Frăţia plănuieşte anihilarea guvernului american şi preluarea puterii. Reuşita infiltrării agentului Carter depinde de vechiul său duşman, William Fain (Frederic Forrest). Acesta este un fost membru al Frăţiei arestat de Carter în urmă cu mai bine de trei ani, care se lasă recrutat de ATF pentru a-şi putea reîntâlni soţia şi fiica. Membrii organizaţiei paramilitare îi privesc însă cu suspiciune pe Fain şi Carter.
Fiind surprinşi încercând să intre în biroul lui Montgomery, cei doi devin prizonierii acestuia. Cu numărătoarea inversă pornită, Carter şi Fain trebuie să se bazeze doar pe propriile forţe şi pe sprijinul unei agente novice (Jennifer Beals) pentru a scăpa şi a salva vieţile a milioane de oameni. Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 6,2.

Antena 1
ORA 20.30

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.