17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSfaturi pentru o inimă frântă

Sfaturi pentru o inimă frântă

Tocmai ce aţi încheiat o relaţie de câţiva ani cu o persoană pe care o consideraţi jumătatea dumneavoastră. Aţi vrea să vă retrageţi undeva într-un colţ de lume, unde nu cunoaşteţi pe nimeni, pentru a evita privirile întrebătoare şi locurile care trezesc animitiri. Şi totuşi, nu aceasta este cea mai bună soluţie.
Chiar dacă vi se poate părea imposibil de suportat atât durerea despărţirii, cât şi întrebările cunoscuţilor care vă ştiau împreună, trebuie să vă pregătiţi să le faceţi faţă. Le fel, trebuie să căutaţi în interiorul dumneavoastră resurse pentru a nu greşi, afişând imaginea unei femei distruse. Cea mai mare greşeală pe care o puteţi face este să vă umiliţi în faţa lui.
Gândiţi-vă la această relaţie care tocmai s-a încheiat ca la oricare alta, alungând din minte ideea pierderii marii iubiri. Pentru a vă convinge trebuie să ştiţi că sufletul dumneavoastră pereche cu siguranţă nu s-ar plictisi de dumneavoastră şi, mai ales, nu v-ar părăsi pentru nimic în lume.
Şi chiar dacă uneori vă surprindeţi căutând în agenda telefonului numărul său, încercaţi să vă abţineţi. Cea mai mare greşeală în aceste momente este să consideraţi că insistenţele şi umilinţele dumneavoastră repetate îl vor face să se răzgândească. Din contră, el va fi mai hotărât să vă părăsească şi să scape de o persoană atât de lipsită de demnitate.
 
Lăsaţi amintirile deoparte

Ei bine, dacă aveţi chef să plângeţi, faceţi-o, dar nu transformaţi această stare într-una prelungită. Acceptaţi ceea ce s-a întâmplat şi învăţaţi din orice greşeală.
Pentru a vă face viaţa mai uşoară într-o astfel de perioadă, cel puţin pentru o vreme, nu mai rememoraţi momentele frumoase petrecute între voi. Asta nu înseamnă că trebuie să negaţi faptul că aţi trecut prin experienţe memorabile. E minunat că aţi putut să vă bucuraţi de astfel de clipe, dar puneţi-le deoparte până când vă simţiţi în stare să rememoraţi totul cu calm şi fără a vă lăsa afectată de situaţie.
În plus, o gândire pozitivă nu strică. Şi o despărţire poate constitui un pas înainte către ceva mai bun. Acum aţi realizat ce vreţi de la partenerul dumneavoastră, iar următoarea dată când veţi întâlni pe cineva, veţi şti de la început ce aşteptări aveţi.

Un program bine pus la punct

Menţineţi-vă activ în perioada imediat următoare despărţirii şi încercaţi să conştientizaţi că există atât de multe lucruri de care vă puteţi bucura în viaţă. Acordaţi mai mult timp hobby-urilor dumneavoastră. De exemplu, alergaţi, duceţi-vă la sală sau la înot, sau încercaţi ceva ce v-aţi dorit de mult şi pentru care niciodată nu aţi avut timpul necesar.  Vă puteţi deconecta şi cu un curs de teatru, de dans sau pictură, unde veţi avea ocazia să întâlniţi persoane pozitive, care au aceeaşi pasiune ca şi dumneavoastră.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS