20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinLocuri ideale pentru o întâlnire reuşită

Locuri ideale pentru o întâlnire reuşită

Aţi cunoscut o persoană faţă de care trăiţi sentimente alese. Romantismul pluteşte în aer şi parcă nu aţi vrea să pierdeţi prea curând această frumoasă stare de spirit pe care v-o insuflă. Nu ar fi rău să continuaţi să exploataţi romantistul într-un loc deosebit. Puteţi alege pentru o întâlnire specială o plajă retrasă, un loc dintr-o grădină sau, de ce nu, parcul de distracţii sau un club de comedie.
Dacă sunteţi în concediu şi iubirea v-a ieşit în cale la malul mării, luaţi o păturică, un coş cu bunătăţi, o minge şi un pachet de cărţi şi mergeţi la mare sau pe malul unui lac. Jucaţi-vă şi vorbiţi despre cele mai frumoase concedii de vară pe care le-aţi avut şi vă veţi simţi cu adevărat răsfăţaţi de atenţia celuilalt.
La fel de bine puteţi alege pentru o întâlnire romantică un loc retras dintr-o grădină botanică. Mirosiţi trandafirii de acolo. Vă puteţi întoarce în timp, la anii copilăriei, şi puteţi să vă pierdeţi prin labirinturile de copaci înfloriţi. Vă puteţi, de asemenea, face timp să staţi lângă fântânile cu apă curgătoare. Sorbiţi şi o ceaşcă de ceai la cafeneaua din apropiere şi bucuraţi-vă de peisajul romantic, cum vă recomandă specialiştii citaţi de site-ul ele.ro.
Şi dacă vremea nu ţine cu iubirea, puteţi opta pentru un club, într-o seară de comedie. Veţi râde împreună. Fiţi însă pregătită să intraţi şi în jocul actorilor dacă vă vor invita pe scenă. Partenerul dumneavoastră va crede că sunteţi simpatică şi amuzantă, bucurându-se că a întâlnit fata cu cel mai tare simţ al umorului.
La fel de bine şi destinşi vă veţi simţi dacă iubiţi muzica, într-o seară de karaoke.
Nu ar fi rău să închiriaţi şi o barcă pe un lac, încercând să recreaţi scene dintr-un film de dragoste.
Şi parcul de distracţii va putea fi un loc în care să vă simţiţi mult mai aproape unul de celălalt. Veţi împărţi probabil aceeaşi pungă de floricele, veţi încerca senzaţii tari în tot felul de carusele şi veţi sfârşi prin a vă retrage la o terasă liniştită, la lumina lunii, amuzându-vă de peripeţiile serii.

Iubirea este în aer

Puteţi accepta şi o invitaţie la un curs de dans. Ce poate fi mai frumos decât să vă prindeţi în ritmuri ameţitoare de samba sau tango.
Şi dacă totuşi sunteţi o fire conservatoare, puteţi apela la atât de apreciatele seri romatice, la cina servită la lumina lumânării, pe o terasă la malul mării.
Câteva petale de trandafir, o muzică în surdină şi un chelner atent, discret, un pahar cu vin roşu şi o conversaţie plăcută pot crea cadrul potrivit pentru o seară plină de romantism şi iubire.
Şi dacă iubiţi plimbările la malul mării, puteţi încheia seara cu o plimbare pe fundalul vuietului valurilor înspumate ale mării care se lovesc de ţărm şi sub adierea brizei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS