23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde mergeţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă v-aţi putea dori o schimbare de mai mare anvergură. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun.
 
  Taur
Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia îndreptată spre rezolvarea chestiunilor de serviciu se va dovedi eficientă. Colaborarea cu cei din jur vă va permite să rezolvaţi chiar mai multe decât v-aţi propus în această zi.
 
  Gemeni
Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă vă dă posibilitatea să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită.
 
  Rac
Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul.  

  Leu
Va trebui să reveniţi asupra unor lucrări de care aproape aţi şi uitat. Pentru ceea ce va trebui să întreprindeţi în această perioadă este nevoie de perseverenţă. Dacă aveţi de luat decizii, încercaţi să priviţi situaţia în ansamblu şi nu zăboviţi prea mult asupra detaliilor.

  Fecioară
Fiţi alături de partener pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele alimentare nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate actele şi, în general, documentele oficiale şi nu vă puneţi semnătura pe nimic ce nu aţi apucat să studiaţi cu atenţie.

  Balanţă
Vă frământă problemele cu care vă confruntaţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum vi se pare. Încercaţi să luaţi lucrurile mai uşor şi veţi vedea că va fi bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută vă va ajuta să vedeţi viaţa în culori mai vesele. Nu prea veţi reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus.

 Scorpion
Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi în această perioadă. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme de sănătate, pe fond nervos.

 Săgetător
Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar.

  Capricorn
Veţi avea multe de făcut, mai ales pe acasă. Este posibil să se producă o stricăciune în apartament. Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează în ultimele zile. Spre seară veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor.

  Vărsător
Ziua de astăzi se va desfăşura sub influenţa banilor şi nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, fiţi atent căci puteţi avea o surpriză mai puţin plăcută în ceea ce priveşte călătoriile.

  Peşti
Nu sunteţi în formă maximă, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice doar de dragul schimbării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS