10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Aveţi planuri măreţe cu privire la viitorul profesional şi, ca să le puteţi împlini cândva, trebuie să luaţi de pe acum unele măsuri prin care să vă asiguraţi evoluţia dorită. Un curs de specializare, obţinerea unui certificat sau a unei diplome, ambiţia de a ajunge la un nivel superior de competenţă sunt câteva dintre planurile pe care le puteţi decide începând de azi. Urmările lor se vor arăta în timp, dar dacă faceţi alegerea corectă, într-o zi veţi ajunge un profesionist, exact aşa cum v-aţi planificat.
 
  Taur
Plecaţi de acasă, pentru că lucrurile cele mai bune se petrec departe de mediul cu care sunteţi obişnuit. Dacă sunteţi pe drum, călătoriile vă poartă noroc, pentru că nimeriţi prin locuri superbe sau întâlniţi oameni cu care vă simţiţi bine. Dacă totuşi rămâneţi pe loc, aşteptaţi-vă ca veştile de departe care vă ajung la urechi să vă surprindă plăcut, aducând la cunoştinţă evenimente deosebite.
 
  Gemeni
Sunteţi mulţumit de felul în care evoluează proiectele la care vă aduceţi contribuţia, mai ales de colaborarea eficientă cu tovarăşii de echipă. Nu este un proiect pe care să-l realizaţi singur, ci vă ajută mai multe persoane pentru a ajunge la rezultatele spre care tindeţi. Oricât v-aţi strădui să aveţi contribuţii egale, niciodată nu se va putea ajunge la un echilibru, pentru că unii muncesc mai mult, în timp ce alţii devin liderii acţiunii.
 
  Rac

Entuziasmul vă este domolit de o persoană mai matură, care vă trage de mânecă să nu consumaţi mai multă energie decât e necesar. Sunteţi atras de un proiect nou, incitant, dar pasiunea care vă copleşeşte trebuie ţinută sub control, pentru că nu de avânt şi înflăcarare aveţi nevoie, ci de o strategie de durată care, necesită mari cantităţi de răbdare şi timp. Dacă porniţi cu gândul că roadele apar imediat, veţi fi dezamăgit.

  Leu
Vă simţiţi defavorizat de modul în care vă tratează unele persoane. Parcă ar avea ceva împotriva voastră, dar atitudinea lor ostilă este nejustificată. Nu vă simţiţi vinovat de nimic, de aceea vă miră de ce vi se opun cu atâta încăpăţânare. Unii vă apreciază greşit, vă subestimează valoarea şi vă judecă pe nedrept, dar nu veţi tolera uşor asemenea comportament. Puteţi întoarce imediat armele împotriva lor, pentru că aveţi suficiente motive pentru a-i ataca.

  Fecioară
Trebuie să vă luaţi rămas bun de la un spaţiu în care aţi fost foarte bine tratat o perioadă. E ca atunci când vă întoarceţi din concediu, unde aţi fost servit cu tot ce v-aţi dorit, dar orice minune se destramă la revenirea la normal. De acum va trebui să trăiţi din amintiri frumoase şi să nu regretaţi că s-a terminat. Vă puteţi bucura încă multă vreme de senzaţiile plăcute acumulate în acel loc unde v-aţi simţit excelent.

  Balanţă
Aveţi un talent special de a socializa şi de a atrage simpatia şi admiraţia persoanelor care nu v-au văzut niciodată. Unde vă faceţi apariţia, parcă se luminează totul, pentru că abordaţi o atitudine veselă, optimistă, arătaţi bine şi degajaţi o energie pozitivă, care le place tuturor. Apare chiar şi o şansă sentimentală undeva în societate, pentru că nu se poate să nu stârniţi interesul unei persoane de sex opus prin aspectul fizic şi lumina de pe chip. Sunteţi stăpân în orice împrejurare, ceea ce atrage succesul şi reuşita în tot ce vă propuneţi.

 Scorpion
Vă bucuraţi de o zi liniştită în cuplu. Lipsa evenimentelor care să agite spiritele este benefică unor discuţii între patru ochi, care să vă ofere şansa unei împăcări, a unor justificări necesare menite să restabilească armonia în relaţie. Eventuale certuri şi neînţelegeri se pot aplana azi mult mai uşor, pentru că daţi dovadă de multă toleranţă şi de o diplomaţie incredibilă.

 Săgetător
Tot elanul vă este blocat de o piedică, fiind obligaţi să staţi pe loc. Nu mai puteţi continua, dar nu trebuie să renunţaţi la planul vostru, ci doar să profitaţi de răgazul oferit. Ori vă puteţi ocupa de altceva până când se ridică obstacolul, ori este exact perioada necesară pentru a vă informa mai bine asupra direcţiei alese. Uneori, piedicile au şi un rol benefic, deoarece vă oferă acea detaşare în care căutaţi soluţii mult mai serios decât atunci când toate merg ca pe roate.

  Capricorn
Graba poate strica tot ce aţi construit cu trudă, pentru că, furat de o direcţie apărută brusc în calea dumneavoastră, puteţi scăpa din vedere măsurile de precauţie. O clipă de neatenţie, o neglijenţă regretabilă sau o decizie greşită pot sta la baza unui eşec greu de reparat, dar, dacă aţi fi mai atent, v-aţi da seama că totul provine de la impulsivitatea de moment pe care nu aţi reuşit să o gestionaţi cum trebuie într-un moment critic.

  Vărsător
Munca se apropie de un moment în care deja puteţi culege laurii eforturilor depuse. Că se calculează într-un sentiment de satisfacţie al muncii împlinite sau într-o recompensă materială, vi se citeşte pe chip mulţumirea. Aţi ajuns greu aici, dar acum nu mai contează drumul parcurs, ci apogeul atins. Bucuraţi-vă de succes, de admiraţia colegilor, de laudele superiorilor şi propuneţi-vă o ţintă şi mai înaltă de acum înainte. Succesul de acum poate fi startul unei reuşite viitoare.

  Peşti
Nostalgic şi romantic, priviţi mai mult spre trecut, spre vremuri idilice în care iubeaţi şi eraţi iubit. Poate duceţi dorul acelor perioade când totul părea mult mai frumos sau aveţi ocazia de a readuce la lumină emoţii sau amintiri de demult, care încă mai au efecte asupra voastră din punct de vedere afectiv. Treceţi printr-un loc cu o încărcătură emoţională majoră, care scoate la iveală sentimente pe care le credeaţi uitate sau înăbuşite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS