14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Berbecii vor trece printr-o perioadă mai încordată în relaţia de cuplu. Le place ca ei să fie întotdeauna în centrul atenţiei, dar acum se vor simţi eclipsaţi de partener pe plan social şi chiar vor intra într-o competiţie, care nu-şi are locul într-o relaţie de dragoste. E recomandat să fie ceva mai modeşti şi să se bucure de succesele partenerului. Pe plan financiar, norii negri se ridică şi se întrevăd nişte perspective frumoase. Să fie atenţi însă, pentru că o persoană din anturaj va încerca să-i atragă într-o afacere păguboasă. Un eveniment fericit le va da ocazia unei reîntâlniri cu familia.

  Taur
Deşi sunt, de regulă, stabili ca toate semnele de pământ, Taurii vor fi tentaţi în următoarele zile să mai arunce o privire, să flirteze şi să caute confirmarea sex-appeal-ului lor la alte persoane decât partenerul de cuplu. Dacă nu sunt atenţi, îşi vor da singuri foc la valiză. Banii nu le vor lipsi, însă şi cheltuielile vor fi pe măsură: li se va cere restituirea unor datorii.

  Gemeni
Totul merge cum nu se poate mai bine, partenerul le va dovedi încă o dată că îi sprijină necondiţionat. Un cadou de la persoană iubită la va însenina un pic sfârşitul de săptămână. Duminică vor reuşi să aplaneze un conflict cu cineva apropiat, cel mai probabil o persoană din familie. Atenţie la cheltuielile fără măsură: reducerile de sezon sunt tentante, dar îi vor lăsa cu buzunarele goale şi cu foarte multe lucruri de care nu au cu adevărat nevoie.

  Rac
Weekendul Racilor debutează cu nelinişti pe plan financiar. Datorii, facturi restante, taxe, toate se vor acumula şi le vor da impresia că n-o s-o mai scoată niciodată la capăt. N-ar trebui să fie deprimaţi din acest motiv, pentru că vor face rost de bani în următoarele zile şi vor rezolva totul în timp util. Sentimental, stau probabil cel mai bine dintre toate semnele zodiacului. Fie că sunt singuri sau cuplaţi, vor fi asaltaţi de atenţii şi complimente. Orice conflict de cuplu se va ameliora şi vor avea sentimentul că sunt într-adevăr iubiţi şi înţeleşi.

  Leu
Pe Lei îi aşteaptă, din păcate, o perioadă cam grea sub toate aspectele. Nişte necazuri financiare neprevăzute le vor da planurile de vacanţă peste cap. Banii vor fi preocuparea lor principală în următoarele zile şi se vor vedea siliţi să strângă cureaua. Gândul schimbării nu le dă pace. Să mai aştepte, pentru că nu e bine să ia decizii sub presiunea problemelor care se ivesc. În dragoste, vor fi tentaţi să caute defecte partenerului şi să creeze conflicte din nimic.

  Fecioară
Fecioarele vor avea o perioadă extrem de încărcată: li se vor da o mulţime de sarcini profesionale dificile şi li se va cere să-şi demonstreze capacităţile. Apar probleme legate de locuinţă: mutări, taxe sau mici accidente casnice. Ar fi bine să ceară ajutorul prietenilor şi nu să încerce să facă totul singure, după cum le stă în fire. Relaţia de cuplu nu este prea bine aspectată. Fecioarele îşi vor reevalua partenerii şi se vor gândi bine la viitor. E o perioadă bună să rupă o relaţie care le nemulţumeşte, cu condiţia să dea dovadă de diplomaţie (lucru greu pentru o Fecioară). Vor primi vizita plăcută a unui membru al familiei.

  Balanţă
Balanţele vor fi cam nemulţumite de cum decurge relaţia de cuplu. Vor fi tentate să-şi copleşească partenerul cu reproşuri, să se plângă încontinuu de toate nimicurile şi chiar să ceară un time-out. Problema nu e la partener, ci la ele. E nevoie de mai multă toleranţă şi relaxare, dacă vor să-şi păstreze relaţia. Se anunţă şi nişte musafiri cam nedoriţi. O sumă mare de bani le va parveni în zilele următoare, însoţită însă de unele restricţii.

  Scorpion
În dragoste, atenţie mare la semnele de Foc: un Berbec, Leu sau Săgetător vor încerca să facă din Scorpioni jucăria lor. Cei care au deja o relaţie stabilă pot spera la o vacanţă frumoasă în doi. Se recomandă mai multă prudenţă la cheltuieli, pentru că îi aşteaptă o tentaţie care îi poate lăsa cu buzunarele goale. Ar fi bine să evite călătoriile în acest sfârşit de săptămână.

  Săgetător
Weekendul Săgetătorilor nu se poate spune că e tocmai bun. Dar nici rău. Şi în nici un caz că e mediocru. Vor primi veşti foarte proaste, compensate de altele foarte bune, un adevărat carusel emoţional. O decepţie în dragoste va fi urmată de întâlnirea unei persoane deosebite. Nişte momente de singurătate dureroasă vor fi înlăturate de vizita unui prieten bun. Pierderea (sau furtul) unui obiect de valoare va fi compensată de o sumă de bani la care nu se aşteptau. Poate spune cineva care este scorul?

  Capricorn
Astrele sunt iarăşi generoase în ceea ce-i priveşte pe Capricorni. Vor reuşi să ducă la îndeplinire tot ce-şi pun în gând în aceste zile. În dragoste, surprizele plăcute se ţin în lanţ şi toate conflictele sunt lăsate în plan second (doar temporar, din păcate). Banii vor veni în urma unor demersuri reuşite pe lângă cei de care depind: şefi sau părinţi. Să fie mai atenţi la modul în care îşi organizează timpul, mai ales când este vorba de călătorii, altfel există riscul unor întârzieri inutile sau al pierderii unor mijloace de transport.

  Vărsător
Vărsătorii vor fi confuzi în privinţa planurilor de viitor. Din toate părţile se ivesc atât oportunităţi favorabile, cât şi piedici. Le va fi greu să-şi aleagă drumul singuri, de aceea e recomandat să asculte sfaturile celor care le vor binele. Vor avea o perspectivă mai clară la sfârşitul perioadei. În dragoste, sunt avantajaţi numai cei care se află deja în relaţii stabile. Cei singuri ar fi bine să se concentreze pentru moment asupra celorlalte aspecte ale vieţii, pentru că nu vor avea prea mare succes la sexul opus, existând chiar riscul unor refuzuri umilitoare.

  Peşti
Peştii trec printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Vor simţi că au găsit, în sfârşit, ceea ce căutau, iar pentru cei cu relaţii stabile se va pune chiar problema căsătoriei. Sfârşitul de săptămâna le va fi întunecat de necazurile unei persoane foarte apropiate, dar vor fi în stare să-i ofere ajutor şi sfaturi bune. O mică problemă de sănătate le va scădea randamentul pentru două-trei zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS