14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Pentru Berbeci se anunţă un weekend plin de evenimente importante şi în acelaşi timp foarte solicitante. Atenţie sporită la sănătate, este posibil ca Berbecii, pe fondul unei imunităţi scăzute, să răcească mult mai uşor. În plan sentimental, apele par să se liniştească, partenerul le va fi de un real folos. Berbecii singuri ar trebui să nu se arunce cu capul înainte, cum au prostul obicei, căci s-ar putea să aibă de suferit.

  Taur
Taurii sunt nevoiţi să se descurce singuri în situaţiile mai puţin plăcute care se prevăd pentru acest sfârşit de săptămână. Nu este vorba de faptul că prietenii nu doresc să îi ajute, ci pur şi simplu conjunctura planetelor face în aşa fel încât probabilitatea acceptării ajutorului unei terţe persoane să fie privită de către aceştia ca un semn de slăbiciune, aşa că vor alege să îşi rezolve problemele singuri.

  Gemeni
Pentru Gemeni, care adoră schimbarea, weekendul va fi foarte benefic. Se întrevăd unele schimbări de plan în ultimul moment. Atenţie însă, trebuie amânată luarea unor decizii de importanţă maximă într-un timp foarte scurt, deoarece există riscul să fie pripite. Sub aspect financiar, nu vor duce lipsă de resurse. În dragoste nu se schimbă nimic momentan, iar partenerul de viaţă s-ar putea să fie foarte stresat.

  Rac
Un sfârşit de săptămână mai bun decât cel precedent îi aşteaptă pe cei născuţi sub semnul Racului. Este probabil ca şi în aceste zile să îşi neglijeze partenerul de viaţă, lucru care, cu siguranţă, nu va aduce vreun beneficiu relaţiei, dimpotrivă. Puţin mai multă atenţie i-ar putea scuti de o mulţime de neplăceri în plan sentimental.

  Leu
Cei născuţi în zodia Leului vor fi prinşi în multitudinea problemelor casnice şi administrative, dar care se compensează cu echilibrul şi mulţumirea din plan sentimental. Un weekend propice relaxării alături de persoana iubită, în care Leii ar putea face lucruri pe care de multă vreme şi-au dorit să le facă, dar le-a lipsit timpul pentru ele. Un mic ajutor financiar venit din partea unei rude mai în vârstă îi va binedispune.

  Fecioară
Pentru Fecioarele născute în prima decadă a zodiei, zilele care urmează vor fi liniştite şi dedicate reflectării asupra sinelui şi a dorinţelor personale. Singurele neplăceri par să vină din domeniul financiar, dar cu puţină economie şi chibzuinţă, o vor scoate la capăt. Nu acelaşi lucru putem spune şi despre Fecioarele născute în cea de-a doua decadă a zodiei, acestea vor avea de înfruntat unele probleme acasă, dar situaţia nu este disperată. Încetul cu încetul, lucrurile se vor clarifica.

  Balanţă
În plan afectiv lucrurile merg excelent, ar fi bine ca Balanţele să înceapă să se gândească de pe acum unde îşi vor petrece concediul, căci opţiunile sunt multiple şi dorinţele, de asemenea. În plan familial şi sentimental, lucrurile merg destul de bine, trebuie totuşi să aibă grijă să nu intre în conflicte majore cu un membru mai în vârstă al familiei.

  Scorpion
Scorpionii au oarece succese legate de aspectul financiar, dar de care nu prea se vor putea bucura, căci datoriile din urmă trebuie să fie şi ele achitate. În dragoste le merge bine, având parte de dovezi de iubire şi de apreciere atât din partea familiei, cât şi a partenerului de viaţă. O problemă mai veche de sănătate le dă târcoale. Ar fi bine să nu o lase să treacă de la sine, sfatul unui specialist fiind în unele cazuri salutar.

  Săgetător
Stresul, problemele şi nemulţumirile din ultima perioadă îşi spun cuvântul. Pentru Săgetători este indicat mai mult repaos, contrar firii lor agitate cu nevoie constantă de a se afla în mişcare. Din fericire, vor găsi în familie un sprijin de încredere. Atenţie sporită la cheltuielile neprevăzute. Nu ar fi rău să pună din timp un ban la puşculiţă. Indicat este să evite speculaţiile de orice fel, sunt total neindicate în această perioadă.

  Capricorn
Capricornii sunt favoriţii zodiacului. La capitolul sănătate, lucrurile sunt bine aspectate, nu vor avea nici un fel de neplăceri, iar în plan sentimental, dacă sunt în cuplu, partenerul este foarte afectuos şi într-o dispoziţie romantică. Pentru Capricornii celibatari este posibilă întâlnirea cu o persoană care le va marca viitorul.

  Vărsător
Pe Vărsători îi aşteaptă un sfârşit de săptămână plin de grele încercări pe plan sentimental. Orice ar face se pare că nu este suficient pentru ca relaţia să funcţioneze. Uneori, sunt indicate mici compromisuri dacă nu se doreşte ajungerea la probleme şi disensiuni mai mari. Vărsătorii ar trebui să dea dovadă de ceva mai multă toleranţă în ceea ce priveşte libertatea partenerului. Sub aspect financiar însă, situaţia este sub control, iar la serviciu nimeni şi nimic nu pare să le stea în cale.

  Peşti
Vor fi apreciaţi, în sfârşit, la justa lor valoare, iar satisfacţiile materiale nu se vor lăsa nici ele aşteptate. Sentimental, lucrurile merg bine. Ar fi recomandat totuşi să evite discuţiile în contradictoriu pe tema concediului. Nu merită să strice armonia cuplului o problemă atât de măruntă ce poate fi rezolvată într-o manieră elegantă, la o discuţie cu argumente pro şi contra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS