16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Colaborările vor fi importante pentru dumneavoastră, dar lucrurile nu vor evolua uşor în această direcţie. Este posibil să primiţi o propunere interesantă, dar riscurile sunt mari şi ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie. O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Problemele cotidiene nu par să vă intereseze într-o prea mare măsură.
 
  Taur
Ieşirile în afara localităţii vă vor da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţa iubită. Puteţi avea încredere în propunerile care vi se vor face. Mare atenţie dacă aveţi de semnat acte sau doriţi să obţineţi o aprobare. Veţi avea parte de o serie de cheltuieli care nu erau trecute în program. N-ar fi exclus să faceţi o investiţie. Sănătatea nu este punctul dumneavoastră foarte, dar tinde să se îmbunătăţească.
 
  Gemeni
Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. Nu este exclus ca un prieten să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul. În cazul în care aveţi de gând să plecaţi într-o călătorie, şansa va fi de partea dumneavoastră. N-ar fi rău să vă gândiţi de două ori înainte de a deschide gura, deoarece există riscul să aveţi un conflict cu o autoritate.
 
  Rac
Veţi fi pus în faţa unei situaţii mai delicate, pe care o veţi rezolva cu ajutorul unui prieten. În relaţia de cuplu vor exista unele disensiuni care vă vor pune nervii la încercare, dar acestea se vor rezolva chiar mai repede decât aţi putea crede. Situaţia financiară nu este nemaipomenită şi, dacă doriţi să faceţi o investiţie, va trebui să analizaţi situaţia pe toate feţele.

  Leu

O mare parte din atenţia dumneavoastră se va îndrepta, în această perioadă, spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri mai mult sau mai puţin aşteptate, dar şi să faceţi investiţii inspirate. Familia vă va da un sprijin substanţial în această direcţie. Este posibil să aveţi parte de multă alergătură pentru a pune la punct chestiunile legate de casă sau de familie.

  Fecioară
Reuşiţi să fiţi pe fază cu tot ce se întâmplă în viaţa dumneavoastră personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. N-ar fi exclus să apară şi unele discuţii pe tonuri mai înalte cu rudele apropiate, în urma cărora veţi reuşi să obţineţi unele lămuriri.

  Balanţă
Nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. Şi în plan social veţi avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor. În ceea ce priveşte colaborările, acestea par să vă avantajeze, dar va trebui să daţi dovadă de multă răbdare, căci rezultatele nu se vor vedea atât de repede pe cât vă doriţi.

 Scorpion
Dorinţa dumneavoastră de a acţiona decisiv este mare, dar traversaţi o perioadă în care nu este indicat să vă asumaţi nici un fel de riscuri. Conjunctura astrală a acestei luni se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşiţi decât cu mare greutate să vă relaxaţi. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi. Inteligenţa vă permite să luaţi decizii inspirate.

 Săgetător
Veţi avea de făcut o mulţime de lucruri în domenii dintre cele mai diverse. Iniţiativele se vor bucura de succes cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi cu un grad mare de risc deoarece există pericolul să suferiţi un accident. Sunteţi dornic să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse, dar vă lipsesc răbdarea şi perseverenţa pentru a le şi finaliza.

  Capricorn
Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea fiinţei iubite. Mare atenţie şi la bani, deoarece şi din această zonă ar putea să apară o surpriză mai puţin plăcută. În cazul în care aveţi de pus la punct unele acorduri, de semnat documente oficiale, va trebui să fiţi cât se poate de atent.

  Vărsător
Veţi avea de făcut faţă unor activităţi de rutină, care vă vor plictisi, dar nu aveţi nici o şansă să le ocoliţi. Capacităţile dumneavoastră mentale vor atinge un maxim la începutul zilei, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. În familie sunt mici probleme cărora ar trebui să le daţi o mai mare atenţie.

  Peşti
Capacitatea dumneavoastră de concentrare va atinge un maxim, iar deciziile pe care le veţi lua în aceste zile îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa. Partenerul de viaţă va avea o realizare pe care o veţi sărbători în familie. Mai puţin energic decât în mod obişnuit, ar fi bine să vă găsiţi timp şi pentru odihnă, pentru relaxare. N-ar fi rău să vă stabiliţi priorităţile, altfel nu veţi realiza mare lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS