9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Urmează o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Asta înseamnă şanse de promovare sau o mărire de salariu. Să profite acum, pentru că şansa va trece repede. Li se va cere să restituie o datorie importantă şi acest lucru le va da peste cap bugetul. Vor primi un ajutor de la cineva din anturaj şi vor descoperi că se pot baza pe prietenii lor. Să nu uităm de dragoste: reîntâlnirea cu o fostă iubire le va aduce câteva furtuni în cuplu.

 

Taur

Nişte dispute sentimentale îi cam scot din ritm pe Tauri în următoarele zile. Problema va fi legată de gelozie, aşa că trebuie să aibă grijă să nu dea apă la moară bănuielilor. Bârfele cuiva din anturaj vor complica şi mai mult situaţia. Vor face rost de bani în urma unui împrumut avantajos, dar trebuie să reziste tentaţiei unei după-amieze de shopping.

 

Gemeni

Gemenii primesc multe oferte de ieşiri, excursii, întâlniri. Toate sunt tentante, dar e momentul să se concentreze asupra relaţiei de cuplu. E o perioadă propice consolidării relaţiilor, revanşelor, momentelor în doi. Vor avea câteva discuţii neplăcute legate de bani cu un membru al familiei, dar le vor finaliza cu bine dacă ştiu să-şi joace cărţile.

 

Rac

Pentru Raci va fi un weekend dedicat distracţiilor şi flirtului. Vor avea mult succes la sexul opus şi reputaţia lor de timizi îi face credibili. Cu toate acestea, nu e o perioadă propice pentru a începe o relaţie serioasă. Aşa că nu strică să se distreze şi să mai aştepte un pic până să se aşeze la casa lor. Dacă au deja o relaţie, e un moment bun pentru experimente picante. Sunt foarte expuşi riscului de a pierde bani sau de a face o achiziţie păguboasă.

 

Leu

Leii care au probleme financiare trebuie să caute mai mult. Ocazii se vor ivi, dar e nevoie să fie pe fază. E o perioadă în care pot încheia contracte avantajoase, dar trebuie să se zbată mai mult. Nişte datorii mai vechi aşteaptă să fie plătite şi ar fi bine ca Leii să nu mai amâne acest lucru. În dragoste, vor primi o veste excelentă de la partener, în special dacă e vorba de o relaţie la distanţă.

 

Fecioară

Fecioarele care au avut necazuri în ultima perioadă vor începe să-şi revină în zilele următoare. Primesc o veste bună, care le va ridica moralul şi urmează să se împace cu cineva din familie cu care n-au mai vorbit de mult. Viaţa lor intră pe un făgaş pozitiv, mai ales sub aspect sentimental. Nici pe plan financiar nu vor avea motive de nemulţumire, pentru că vor găsi o oportunitate de câştig cum nici nu sperau.

 

Balanţă

Balanţele au înainte un weekend excelent. Vor avea ocazia să se bucure de reuşita cuiva drag şi vor primi ele însele veşti foarte bune. Vor avea multe surprize plăcute şi în dragoste, şi chiar vor ajunge să se gândească la un viitor comun. O tranzacţie financiară le va aduce un câştig cum nici nu sperau şi vor reuşi să scape de multe nelinişti legate de bani. Vor face o călătorie avantajoasă în interes personal, dar trebuie să nu se arate prea disperate.

 

Scorpion

Scorpionii singuri îşi vor dori să înceapă o relaţie stabilă. Perioada e foarte bună pentru a se lega de cineva, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedeze primei persoane întâlnite în cale. Trebuie să-şi păstreze obiectivitatea, chiar cu riscul de a mai rămâne un timp singuri. La fel, să aibă grijă să fie mai discreţi în legătură cu trecutul lor, pentru că tot ce spun în această perioadă va deveni informaţie publică.

 

Săgetător

Sănătatea o să aducă mici necazuri Săgetătorilor. Nu e nimic grav, dar Săgetătorii vor exagera totul şi se vor speria singuri. Să lase diagnosticele în seama medicilor, nu e cazul să înceapă să-şi rezerve locuri la cimitir. Au şanse de o ieşire specială duminică şi vor fi în centrul atenţiei. În dragoste, vor avea nişte discuţii incomode cu partenerul, dar totul se va rezolva în favoarea lor.

 

Capricorn

Capricornii muncesc până la epuizare, dar nu degeaba. Toate eforturile lor vor fi răsplătite în scurt timp şi nu vor mai avea motive să se plângă de bani. Emoţiile legate de profesie nu trebuie să-i descurajeze, pentru că lucrurile se vor îndrepta curând. Chiar dacă nu au prea mult timp să acorde relaţiei, partenerul va înţelege acest lucru. Nişte conflicte în familie le vor solicita toată diplomaţia.

 

Vărsător

Vărsătorii vor lua o decizie pripită în dragoste, pe care o vor regreta. Se vor certa cu partenerul sau se vor arunca într-o relaţie nepotrivită. Li se va da însă ocazia să descurce lucrurile şi trebuie să profite de această şansă. Vor exista şi nişte tensiuni în anturaj care îi vor indispune destul de tare. Pe partea financiară vor avea câteva realizări neaşteptate, lucru care le va permite să-şi cumpere ceva ce îşi doreau de mult.

 

Peşti

Peştii îşi vor dedica majoritatea timpului relaţiei de cuplu şi eforturile lor vor fi apreciate. Cei singuri pot petrece şi ei nişte momente de neuitat, dar nu vor lega ceva stabil în această perioadă. Nu trebuie să se streseze pentru celelalte aspecte, pentru că se vor rezolva de la sine. Şi viaţa lor sentimentală are nevoie de atenţie. Oricum, nu vor întâmpina probleme care să le strice cheful: banii vin, chiar mai mulţi decât se aşteptau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS