21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Berbecii vor fi hipersensibili în următoarele zile şi vor suferi un pic de mania persecuţiei. Pot să stea liniştiţi, nu toată lumea trăieşte doar pentru a le face lor rău. Această stare va fi rezultatul unei oboseli pronunţate, care îi va face să exagereze totul. Mare atenţie la bani, pentru că riscul de pierdere sau furt este sporit. Aceste zile de weekend vor include şi nişte aspecte pozitive, cum ar fi succesul în dragoste.

  Taur
Taurii trebuie să fie mai realişti, pentru că vor fi înclinaţi să-şi construiască tot felul de castele de nisip şi să aibă aşteptări absurde de la cei din jur. Dacă nu vor să fie dezamăgiţi, trebuie să coboare cu picioarele pe pământ. În dragoste, e recomandat să nu mai încerce să se impună mereu în faţa persoanei iubite şi să fie mai înţelegători. Vor avea ocazia să plece într-o mică excursie şi ar fi bine să profite.

  Gemeni
Gemenii vor străluci de energie şi voie bună şi, dacă îşi canalizează acest aflux de forţă aşa cum trebuie, se pot bucura de succese însemnate pe toate planurile. Dacă nu şi-l canalizează cum trebuie, riscă să-şi abandoneze îndatoririle pentru a se distra, să cheltuiască excesiv pe lucruri de care n-au nevoie şi să flirteze cu oricine au ocazia. Iar aceste exagerări le-ar putea aduce mari necazuri în carieră şi în dragoste.

  Rac
Pentru Raci se anunţă un weekend de refacere şi de clarificare a unor probleme mai vechi. Acum e timpul să deschidă gura şi să discute despre toate necazurile care îi apasă, să ceară răspunsuri şi să pretindă compensaţii, dacă este cazul. E recomandat să petreacă mai mult timp cu familia şi cu prietenii apropiaţi, pentru că vor avea nevoie de sprijin şi sfaturi bune. În dragoste, se vor bucura de multă tandreţe şi înţelegere din partea persoanei iubite.

  Leu
Pentru Lei, e o perioadă în care trebuie să evite orice schimbări majore în stilul lor de viaţă. Dacă ceva nu e urgent, atunci poate fi amânat. E bine să se ocupe de lucrurile care există deja în viaţa lor, de la cele mai nobile la cele mai banale, şi să nu se mai concentreze o vreme asupra celor care vor veni. Vor ieşi la liman şi cu ceva sacrificii dintr-o încurcătură financiară. Cu sănătatea vor sta destul de prost, vor fi foarte slăbiţi şi chiar deprimaţi, iar starea lor îi va afecta şi pe cei din jur.

  Fecioară
Weekendul Fecioarelor va fi dedicat în special vieţii personale. Vor primi o veste proastă despre boala cuiva din familie, dar se va dovedi o alarmă falsă. În dragoste, situaţia este mai roz ca niciodată şi vor găsi mereu noi motive să-şi aprecieze partenerul. Nici în privinţa banilor nu se vor putea plânge, pentru că li se va restitui o datorie foarte veche.

  Balanţă
În zilele următoare, n-ar fi rău ca Balanţele, răutăcioase prin natura zodiei, să încerce să fie cât mai conciliante şi mai diplomate, pentru că orice conflict pe care îl vor avea se va termina în dezavantajul lor. Nici sănătatea nu e perfectă, căci Balanţele vor fi predispuse la afecţiuni digestive. În dragoste, pretenţiile sunt mari, dar rezultatele sunt departe de aşteptări. Dacă nu vor să se mulţumească doar cu ce pică, să aştepte măcar câteva săptămâni.

  Scorpion
Weekendul Scorpionilor nu este deloc rău, dacă sunt atenţi la câteva lucruri. Trebuie să aibă grijă la tot ceea ce spun, pentru că s-ar putea să fie înţeleşi greşit şi, din punct de vedere al sănătăţii, să fie atenţi la ce şi cât mănâncă. Situaţia financiară va fi mulţumitoare, deşi nu vor face rost de bani chiar la fix. În viaţa socială, vor fi în centrul atenţiei. În ceea ce priveşte dragostea, se bucură de mult succes, au multe ocazii de flirt, dar încă nu se iveşte nimic serios.

  Săgetător
Săgetătorii vor avea un sfârşit de săptămână foarte plin pe plan personal. Se vor concentra, în principal, asupra dragostei şi vor avea foarte mult succes la acest capitol. Mulţi dintre ei au chiar şansa de a întâlni iubirea vieţii lor. Ceva certuri cu familia se vor traduce în probleme financiare, mai ales pentru cei tineri. Toată această agitaţie îi va face să-şi neglijeze profesia sau studiile, iar ei se vor consola, ca de obicei, cu speranţa unei inspiraţii geniale de ultim moment.  

  Capricorn
Capricornii vor avea un weekend excelent, pentru că toate domeniile importante vor fi foarte bine aspectate. Cei care vor să se implice în relaţii de lungă durată au toate şansele să facă alegeri foarte bune. Profesional, vor primi nişte propuneri foarte avantajoase, nu trebuie decât să întindă mâna şi să ia. Se vor bucura de o revedere foarte plăcută cu un prieten vechi. Să fie totuşi atenţi să nu-şi strice echilibrul financiar prin cheltuieli exagerate.

  Vărsător
Vărsătorii pot avea un sfârşit de săptămână mediu spre bun, cu puţin efort. Dacă au de făcut achiziţii mai importante, e bine să încerce să le facă acum, pentru că pe viitor nu-şi vor mai putea permite. Vor avea mici venituri suplimentare, dar acestea vor fi rezultatul unui noroc de moment şi nu se poate conta pe ele pe termen lung. În dragoste, se recomandă mai multă relaxare şi spontaneitate. Nu e cazul să se gândească acum la ce va fi peste zece ani.

  Peşti
E o perioadă propice schimbărilor în ceea ce-i priveşte pe Peşti. Cei care doreau să se mute, să se căsătorească pot să demareze acum aceste proiecte, pentru că se vor finaliza cu bine. Singura condiţie este să-şi calculeze bine fiecare mişcare şi să nu se avânte fără câteva garanţii. Au noroc de familia şi prietenii care vor fi lângă ei pentru a le da cele mai bune sfaturi. Atenţie mare la accidentele domestice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS