27.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Sunteţi atras de ceva nou, care vă entuziasmează. Se ştie că sunteţi una dintre zodiile care se aprind cel mai repede atunci când se iveşte ceva nou la orizont, dar nu trebuie totuşi să scăpaţi din vedere detaliile de pe parcurs. Totul poate merge foarte repede spre scopul propus.

   Taur
Tot elanul dumneavoastră este oprit de un impas cauzat de intervenţia nefastă a altei persoane în treburile dumneavoastră. În loc să duceţi mai departe ce aţi început, bateţi pasul pe loc pentru a repara urmările negative ale aşa-zisului său sprijin. Nu acceptaţi ajutorul nimănui, pentru că mai mult vă încurcă, sau alegeţi cu mai multă grijă tovarăşii.  
 
  Gemeni
Vă aflaţi într-o companie nepotrivită, care vă influenţează negativ. Ceilalţi se plâng de lipsuri şi probleme, şi poveştile lor triste au şi asupra dumneavoastră un impact. Aveţi grijă cu cine vă petreceţi ziua, pentru că prezenţa unei persoane mai în vârstă nu este tocmai plăcută pentru dumneavoastră.
 
  Rac

Se încing tot felul de dispute în jurul dumneavoastră, dar nu prea reuşiţi să calmaţi spiritele. Mizaţi pe capacitatea fiecăruia de a se linişti după orice furtună, pentru că, orice aţi face, nu puteţi să restabiliţi echilibrul, oricâtă toleranţă aţi arăta faţă de cei nervoşi. Aveţi şi dumneavoastră limite şi e posibil să răbufniţi la un moment dat.

  Leu
E agitaţie mare în jurul dumneavoastră, dar nu vă displace această atmosferă aprinsă, pentru că vă motivează să daţi tot ce aveţi mai bun. Concurenţa, conflictul, agresivitatea unora vă obligă să faceţi un pas în faţă şi să vă impuneţi punctul de vedere. Aveţi ceva de spus şi vreţi să vă faceţi ascultat.

  Fecioară
Încă trăiţi din amintiri frumoase, pentru că aţi avut parte de nişte evenimente care contează încă mult pentru sufletul dumneavoastră, care vă fac fericit chiar şi acum, după atâta vreme. Simţiţi nevoia să povestiţi tuturor de momentele plăcute din trecut, pentru că spun mult despre dumneavoastră.
 
  Balanţă
Călătoriile acestei zile sunt mari consumatoare de resurse. De energie, pe de o parte, de timp şi bani, pe de altă parte, ca atare, nu plecaţi la drum decât dacă aveţi aceste resurse. Traficul este motiv de enervare, starea maşinii lasă de dorit şi, la urma urmei, nici nu prea aveţi chef de vreo deplasare tocmai astăzi. Aţi dori să fiţi în altă parte acum, cu alte preocupări mai importante, dar nu aveţi cum să evitaţi călătoria.

 Scorpion
Aveţi grijă cum manevraţi ustensilele de lucru pentru că există riscul ori să vă loviţi, ori să stricaţi ceva. Un moment de neatenţie poate avea urmări nedorite, ca atare, deschideţi bine ochii la orice mişcare ce implică un oarecare factor de risc. Planul la care vă aduceţi contribuţia de ceva vreme trece printr-un mare impas, care poate deturna complet direcţia aleasă iniţial.

 Săgetător
Nu vă propuneţi prea multe lucruri pentru azi deoarece nu e o zi cu rezultate semnificative. Mult mai fericit veţi fi cu reuşite minore, cu fleacuri care v-au ieşit bine decât cu proiecte masive, care nu duc prea departe azi. Ocupaţi-vă de acele hobby-uri personale care vă relaxează şi vă fac să vă simţiţi bine. Ziua se potriveşte perfect unor activităţi de divertisment pentru că în chestiunile cu adevărat importante nu apar noutăţi.

  Capricorn
Sunteţi copleşit de o energie nouă, constructivă, de care chiar aveaţi nevoie pentru a prinde mai mult chef de viaţă. O schimbare e binevenită, mai ales că este exact pe placul dumneavoastră, dar trebuie să bateţi fierul cât e cald. Dacă totul e atât de aprins acum, valorificaţi pasiunea aceasta într-o activitate care să consume energia în exces.

  Vărsător
Visul dumneavoastră se clădeşte cu greu, nu trebuie să vă aşteptaţi la miracole peste noapte, dar, chiar dacă va dura mai mult, aveţi convingerea că veţi ajunge într-o zi acolo unde visaţi. Gândiţi pozitiv pentru că aceasta este cheia succesului. Trebuie să aveţi foarte clar stabilit în minte cursul pe care trebuie să-l urmaţi pentru a vă materializa visul, deoarece nimic nu va merge dacă e lăsat la voia întâmplării.  

  Peşti
O veste tristă vă influenţează negativ şi vă strică aproape toată ziua. Dacă aţi putea să vă distrageţi atenţia cu alte preocupări, care să nu vă amintească de motivele supărării dumneavoastră, v-aţi putea concentra şi la altele, dar starea psihică este foarte sensibilă. Crizele de lacrimi, suspinele şi insomnia se pot instala rapid pe un fond nervos vulnerabil la orice stimul afectiv negativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU