14.5 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024

Scurte ştiri

Bungee jumping la 96 de ani
În ciuda faptului că are aproape un secol, un bătrân de 96 de ani a decis să efectueze un salt cu coarda elastică de la o înălţime de 216 metri. După cum informează Tgcom.it, extraordinara performanţă îi aparţine sud-africanului Mohr Keet, un pensionar din George, o localitate aflată în apropiere de Western Cape. Nonagenarul s-a aruncat de pe un pod din Bloukrans, din provincia Eastern Cape. Keet a devenit astfel cel mai bătrân practicant de bungee jumping din lume, meritându-şi cu prisosinţă un loc în Cartea Recordurilor. După aterizare, bătrânelul a comentat laconic: „Prea scurt“, el mărturisind că ar mai fi dorit un pic de adrenalină. Keet nu se află la prima încercare de acest tip, în trecut el efectuând alte trei salturi de pe acelaşi pod. Între 80 şi 90 de ani, temerarul sud-african a mai practicat raftingul şi paraşutismul.

Un prânz gratuit pentru un tatuaj

Gurmanzii din San Francisco au o ocazie unică. După cum informează Tgcom.it, un restaurant mexican din metropola americană le promite clienţilor un prânz gratuit pe viaţă dacă îşi fac un tatuaj cu… Jimmy, mascota restaurantului. Având în vedere că clienţii au voie să-şi facă tatuajul pe orice parte de pe corp, s-au găsit deja mulţi amatori de mese gratuite. Proprietara localului a mărturisit că nu se teme că va da faliment, mai ales că în urmă cu 11 ani, alţi 50 de clienţi şi-au tatuat aceeaşi mascotă, cu ocazia unei promoţii similare.

Jake Gyllenhaal, din nou amorezat

Deşi a ieşit destul „de şifonat“ din relaţia cu Reese Witherspoon, actorul Jake Gyllenhaal pare decis să mai acorde o şansă iubirii. După cum informează tgcom.it, starul din „Brokeback Mountain“ a fost văzut în ipostaze tandre cu actriţa australiană Isabel Lucas. Din câte se pare, Gyllenhaal a decis să urmeze exemplul fostei sale partenere, care şi-a refăcut viaţa în braţele agentului Jim Toth. Actorul şi noua sa cucerire sunt în Canada, la Montreal, unde acesta se află pentru turnarea ultimului lui film – „Source Code“.

Acuzat de terorism din cauza unei ţigări

Forţele de securitate americane s-au aflat în alertă maximă din cauza unui diplomat din Qatar, cu rang de viceconsul, care călătorea cu avionul de la Washington spre Denver. După cum informează Tgcom.it, pasagerii au atras atenţia personalului însoţitor că bărbatul se pregăteşte să activeze o bombă ascunsă într-un pantof. În realitate însă, diplomatul nu încerca decât să fumeze pe ascuns o ţigară.
Până să se lămurească toată confuzia, avionul companiei United Airlines, cu 157 de pasageri şi şase membri ai echipajului la bord, fusese deja luat în vizor de două avioane de luptă F-16. În cele din urmă însă, avionul a aterizat cu bine la Denver.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS