14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Vă aşteaptă o zi în care vă veţi vedea cu multă lume. Relaţia cu cei din jur va evolua excelent, ceea ce vă va permite să vă bucuraţi din plin de această zi. Dacă vi se va propune să faceţi câţiva paşi pe jos, nu aveţi de ce să refuzaţi; va fi o bună ocazie de a vă mai debarasa de surplusul de energie
 
  Taur
Sunteţi dornic să ieşiţi în societate, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Întâlnirea cu prietenii vă va face mare plăcere, căci veţi afla veşti dintre cele mai plăcute. N-ar fi exclus să vi se facă o promisiune, care să însemne mult pentru dumneavoastră în viitorul apropiat.
 
  Gemeni
Dorinţa şi capacitatea de a vă manifesta în societate vor face ca popularitatea dumneavoastră să atingă un maxim în această perioadă. Veţi avea nenumărate ocazii de a vă face noi prieteni sau de a obţine susţinerea necesară pentru punerea în practică a proiectelor pe care le aveţi în vedere.

   Rac
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit în această zi. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar în astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat.

  Leu
Starea dumneavoastră generală este bună, dar atenţie, suprasolicitarea vă poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice vă vor da posibilitatea să vă mai relaxaţi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exageraţi.

  Fecioară
Entuziasmul dumneavoastră este la limita superioară, ceea ce vă va aduce în centrul atenţiei. Astăzi sunteţi ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi v-ar prinde bine să vă petreceţi câteva ore în compania partenerului de suflet.   

  Balanţă
Comunicarea cu cei din jur vă face mare plăcere, căci vă ajută să vă relaxaţi după zilele agitate pe care le-aţi avut. Aţi putea face câteva drumuri în afara localităţii, ocazie cu care veţi cunoaşte o persoană ce v-ar putea da sfaturi importante. Interesul pentru relaţia cu rudele mai îndepărtate va creşte. Aţi putea afla o veste interesantă.

 Scorpion
În această perioadă veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu persoane aflate pe alte meleaguri. Informaţiile pe care le veţi primi de la şi despre prieteni vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod mai optimist.

 Săgetător
Din punct de vedere fizic, veţi funcţiona excelent. Veţi fi dinamic, iar reacţiile rapide vă vor permite să vă descurcaţi în situaţii dintre cele mai diverse. Mintea dumneavoastră produce idei excelente, aşa că puteţi să vă implicaţi în tot felul de activităţi intelectuale.

  Capricorn
Pentru călătoriile pe care le aveţi în plan, conjunctura astrală vă va avantaja în mod special în această perioadă. Veţi putea pleca la drum singur sau cu prietenii, pentru divertisment sau pur şi simplu pentru a vă vedea cu rudele. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul.

  Vărsător
Vă veţi simţi ceva mai relaxat decât în ultimeile zile, dar cum capacitatea de a vă concentra energiile spre un singur scop este destul de scăzută, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi deosebite. În familie vor avea loc evenimente care vă vor face plăcere.

  Peşti
Lucrurile vă ies destul de greu, dar asta şi din cauza faptului că sunteţi cam obosit. Oricum, perspectiva imediată este optimistă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi şi asta vă va ajuta la restabilirea echilibrului interior. Veţi primi o informaţie îmbucurătoare de la cineva aflat la drum. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS