6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Vă place să vă relaxaţi prea mult prin localuri scumpe şi pretenţioase. Sunt bune şi ele, dar oare cât mai puteţi continua aşa aruncând cu bani? Relaţiile cu copiii sunt foarte bune. Aceştia sunt într-o formă bună şi vă fac să fiţi mândru de ei. Aveţi ocazia să vă lărgiţi orizontul şi să vă îmbogăţiţi experienţele.
 
  Taur
Sunteţi dornic să învăţaţi lucruri noi. Sunteţi entuziasmat, dar aveţi grijă că este posibil ca să vi se facă o farsă. Azi, o persoană importantă vă va face o propunere surprinzătoare. Există unele probleme de comunicare acasă. Vreţi să vă purtaţi frumos cu toată lumea, însă nu sunteţi disponibil pentru cei dragi. Familia vă reproşează că nu vă mai pasă de grijile casei.
 
  Gemeni
Dumneavoastră nu vă mai găsiţi liniştea. E greu când vreţi să faceţi mai multe lucruri deodată şi nu aveţi cu ce. Trebuie să fiţi mai ordonat în a vă face planurile. Simţiţi nevoia de independenţă, iar acest lucru poate dăuna echilibrului afectiv. Reuşiţi însă să vă împărţiţi între viaţa profesională şi cea personală.

   Rac
Parcă tot ceea ce faceţi nu are un final, tot ceea ce construiţi se dărâmă. Cred că oboseala din weekend îşi spune cuvântul. Vă aflaţi într-o situaţie mai delicată din punct de vedere financiar. Veţi reuşi însă să scăpaţi cu bine. Sunteţi într-o formă fizică bună. Nativii care se operează îşi revin rapid. Trebuie doar să nu exageraţi cu efortul.

  Leu
Armonie în familie! De acest lucru trebuie să vă ocupaţi pentru că e posibil ca atmosfera plăcută să depindă de dumneavoastră. Visele romantice şi emoţiile invadează viaţa amoroasă. Vă puteţi lăsa în voia lor, dacă nu sunteţi deja împlinit în dragoste. În ceea ce priveşte banii, este nevoie să vă gestionaţi cu rigurozitate contul.

  Fecioară
O reîntâlnire ocazională cu un fost coleg vă va aduce o stare mai proastă. Veţi afla multe lucruri care nu vă vor plăcea şi o să vă întristaţi. Aveţi viaţă socială animată, iar acest lucru facilitează posibilitatea de a întâlni persoana potrivită. Dacă vă confruntaţi cu probleme la locul de muncă, apreciaţi calmul de acasă. Este un moment bun pentru a pune la punct o strategie financiară de prim rang.   

  Balanţă
Azi o să aveţi ceva probleme la serviciu. Preferaţi o relaţie calmă cu partenerul de viaţă, iar acesta se arată mulţumit. Proiectele pe care le aveţi în desfăşurare ar trebui finalizate cât mai repede. Mai târziu sunt prevăzute întârzieri şi dificultăţi.

 Scorpion
Dumneavoastră vă plângeţi că nu aveţi bani şi că nu aveţi de unde să faceţi rost. Finanţele sunt foarte importante ca să vă plătiţi datoriile, dar nu vă apucaţi să vă criticaţi prietenii că nu vă oferă sprijin financiar. Sunt posibile certuri cu partenerul de viaţă. Îi vedeţi numai defectele şi nu vă puteţi înfrâna să nu-l criticaţi.

 Săgetător
Amabilitatea dumneavoastră va da de bănuit. Aveţi grijă să fiţi mai discret în ceea ce priveşte intenţiile ascunse pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Încercaţi să găsiţi împreună cu partenerul de viaţă aceleaşi modalităţi de petrecere a timpului liber. În viaţa profesională daţi dovadă de spirit întreprinzător.

  Capricorn
Nu vă mai închideţi în dumneavoastră. Acceptaţi să vorbiţi cu familia despre problemele pe care le aveţi, deoarece veţi găsi multe soluţii. Viaţa sentimentală este stabilă. Cei singuri ar putea să înceapă o poveste de dragoste care iniţial era doar o prietenie. Alegeţi alimentele bogate în calciu pentru hrana dumneavoastră.

  Vărsător
Vi se pare că aţi luat foarte mult în greutate şi că aveţi şi probleme grave de sănătate. Într-adevăr, trebuie să mai renunţaţi să luaţi toate tratamentele pe care le auziţi de la diferite persoane. În dragoste înclinaţi să vă exprimaţi sentimentele într-un mod vulcanic. Este indicat să fiţi mai temperat în faţa partenerului de viaţă.

  Peşti
Dimineaţă o să aveţi ceva probleme cu o persoană necunoscută. Simţiţi nevoia să vă afirmaţi. Dacă aveţi senzaţia că există nişte constrângeri care vă opresc să faceţi acest lucru, s-ar putea să explodaţi. Încercaţi totuşi să evitaţi să vă răniţi familia, făcând din ea ţapul ispăşitor. În relaţiile cu prietenii, fiţi natural. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS