7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Priviţi spre viitor cu emoţie, de parcă s-ar apropia un eveniment de care nu sunteţi prea sigur. Aveţi nevoie de garanţii, de calcule exacte, pentru că nu vă puteţi încrede în simple promisiuni. Dacă ar veni chiar şi cea mai mică veste că totul va fi bine, aţi porni fără să mai staţi pe gânduri, or, în situaţia de faţă, nu prea mergeţi pe teren stabil. Vă temeţi un pic pentru ceea ce va veni, iar starea de tensiune poate avea şi urmări asupra sănătăţii. Aveţi nevoie de siguranţă înainte de toate.

  Taur
Staţi ca pe ghimpi, îngrijorat de mersul unei afaceri, neştiind foarte clar pe ce vă bazaţi, dar iată că vestea eliberatoare vine exact când aveaţi mai mare nevoie de ea. Parcă simţiţi că mai răsuflaţi şi dumneavoastră un pic, vă debarasaţi de starea de tensiune care v-a ţinut blocat şi vă manifestaţi mult mai liber şi mai sigur pe dumneavoastră. Dacă aşteptaţi cu sufletul la gură un răspuns, o veste, o aprobare, un verdict, acestea ajung acum şi parcă se luminează orizonturile dintr-o dată.

  Gemeni
Nici un motiv major de îngrijorare în acest weekend, vă simţiţi bine, parcă deja ar fi venit primăvara pentru dumneavoastră, şi vă manifestaţi ca un spirit liber, care ştie să se bucure de lucrurile frumoase ale vieţii. Socializaţi uşor, vă simţiţi bine printre oameni, faceţi şi primiţi vizite şi nu refuzaţi nici o invitaţie la distracţie. Trebuie să faceţi mai multe activităţi în acelaşi timp, dar aveţi un talent deosebit de a vă împărţi timpul atât de eficient, încât să le rezolvaţi pe toate cu brio. Ce-i drept, cu un dram de superficialitate.

  Rac
Nu vă lăsaţi până nu aveţi ultimul cuvânt în orice dispută aprinsă, pentru că vă cuprinde dintr-o dată o ambiţie fantastică de a vă impune punctul de vedere. Puteţi avea succes în dispute profesionale, în competiţii intelectuale prin care trebuie să demonstraţi că deţineţi cele mai bune informaţii. Acasă atmosfera este liniştită, iar dragostea pluteşte în aer.

  Leu
Uneori trebuie să jucaţi şi un pic de teatru pentru a vă atinge unele scopuri, dar trebuie să o faceţi cu talent! Nu apelaţi la minciuni penibile sau scuze puerile, ci e nevoie de ceva meşteşug pentru a evita o situaţie care nu vă convine. Mergând pe căi ocolitoare, puteţi ajunge unde v-aţi propus, dar trebuie să fiţi convins că e bine ce faceţi. Dacă vă simţiţi vinovat că aţi ales această variantă, adevărul va ieşi la iveală, iar imaginea dumneavoastră ar avea de suferit.
 

Fecioară
Deşi nu vă place să faceţi rău nimănui, acum simţiţi că nu mai suportaţi felul în care îşi exercită unii puterea asupra altora, inclusiv asupra dumneavoastră. Vă deranjează nedreptatea şi încercaţi prin toate mijloacele să înlăturaţi răul. Aveţi şi susţinerea apropiaţilor. Duminică încercaţi să vă desprindeţi de toate problemele şi să savuraţi o zi frumoasă în familie.

  Balanţă
Relaţia cu instituţiile importante este mult sub aşteptări, ba chiar vă pun în faţa unor eşecuri pe care nu le veţi uita prea uşor. Dacă e vorba de o confruntare la nivel înalt pentru un job sau o funcţie, dacă aveţi de susţinut vreun examen sau o lucrare importantă, dacă aşteptaţi un verdict în instanţă sau o decizie la bancă, e posibil să nu primiţi vestea mult dorită şi să alunecaţi încet spre dezamăgire. E o lecţie bună pentru altădată, ca să vă pregătiţi mai bine şi să nu fiţi atât de sigur pe reuşită.

  Scorpion
Vă simţiţi excelent printre oameni, în medii aglomerate, chiar în spaţii total necunoscute, pentru că, peste tot, atrageţi atenţia cu farmecul dumneavoastră incontestabil. Orice succes este posibil acum şi aveţi motive să fiţi mândru pentru ceea ce aţi realizat. Descoperiţi cât de mult vă place să fiţi căutat şi solicitat în permanenţă. Unde e lume multă, hop şi dumneavoastră!

  Săgetător
Toate merg mult mai lent zilele acestea, deci trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare deşi, se ştie, sunteţi una din zodiile care au mari carenţe la acest capitol. Vreţi totul imediat, dacă s-ar putea, dar iată că acum trebuie să faceţi paşi mărunţi pentru rezultate minore. Nu ajungeţi acum la rezultatele dorite, multe se prelungesc şi pe săptămânile viitoare, dar merită să aşteptaţi, pentru că veţi ajunge, în final, la scopurile visate.

  Capricorn
Nu ştiţi cum să-i arătaţi celui drag ce simţiţi pentru el, ba chiar vă copleşesc nişte emoţii care pot lăsa loc de interpretare. Deşi simţiţi o dragoste enormă pentru celălalt, nu vă găsiţi cuvintele sau gesturile potrivite pentru a vă destăinui sentimentele. Sunteţi mai tăcut, mai retras, mai timid, şi cine vă cunoaşte bine îşi va da seama că sunteţi altfel decât de obicei. V-aţi îndrăgostit, pesemne, dar nu aveţi curaj să recunoaşteţi şi îi daţi celuilalt de înţeles exact contrariul.

  Vărsător
Ajungeţi la capătul unei acţiuni pentru care aţi muncit mult. A durat, poate, mai mult decât era preconizat iniţial, dar rezultatele care se văd deja arată că au meritat şi efortul, şi aşteptarea. Acum, că aţi mai închis un capitol de durată, puteţi să vă liniştiţi şi să meditaţi un pic asupra drumului parcurs până aici. Nu a fost un proiect oarecare, ci unul de anvergură, care a ajuns la final şi a sosit vremea să vă luaţi rămas bun, dar sunteţi mulţumit de tot ce a fost.

  Peşti
Norocul este prin preajmă şi se poate manifesta ori în afaceri, cu şansa unor investiţii sau câştiguri foarte bune, ori în carieră, oferindu-vi-se o ocazie excelentă, care vă va propulsa spre o reuşită de zile mari. Merită orice efort, deci nu staţi să vi se ofere pe tavă, deoarece succesul depinde şi câtă energie investiţi. Da, e şi o chestiune de noroc la mijloc, şi un joc al întâmplării, deopotrivă, dar fără implicarea dumneavoastră serioasă nimic nu se va întâmpla!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS