10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Trebuie să vă supuneţi unor legi dictate de persoane mai puternice decât dumneavoastră. Nu prea aveţi ce comenta împotriva acestor reguli stricte, aşa că trebuie să vă supuneţi. Orice abatere de la aceste reguli poate atrage sancţiuni sau penalizări şi nu v-aţi dori aşa ceva. Nu apelaţi la metode incorecte pentru a obţine o victorie, pentru că succesul va fi de moment.

  Taur
Vă pregătiţi pentru o întrevedere profesională importantă, de care depinde cariera dumnevoastră de acum încolo. Că e un interviu pentru un job, că e o confruntare de forţe pentru care nu vă simţiţi prea bine pregătit, trebuie să vă puneţi în joc toate calităţile intelectuale. Ambiţie, atenţie, memorie, concentrare, toate au un rol în succesul final şi, dacă nu le puneţi pe toate la contribuţie, altul va obţine ceea ce luptaţi dumneavoastră să atingeţi.

  Gemeni
Nu puteţi accepta ritmul în care trece timpul zilele acestea, pentru că se duce exact invers decât aţi avea dumneavoastră nevoie acum. Dacă vă grăbiţi, orele parcă abia se mişcă şi vă fac să vă pierdeţi răbdarea, iar dacă aţi mai avea nevoie de un răgaz, cât de mic, weekendul trece în goană, aşa că e posibil să nu duceţi la îndeplinire ceea ce v-aţi propus.

  Rac
Treceţi printr-un moment critic, care vă pune în faţa unui eşec. Poate nu sunteţi responsabil de această stare de lucruri negativă, mai degrabă altul şi-a băgat coada în treburile dumneavoastră şi v-a determinat să călcaţi strâmb, dar măcar puteţi găsi scuzele cele mai bune pentru a vă justifica greşeala. Să nu vă mire că toate s-au adunat acum în calea dumneavoastră. Aţi scăpat din vedere un detaliu important care acum declanşează, iată, un mic dezastru…

  Leu
Faceţi ceva ca să vă duceţi la îndeplinire scopul la care visaţi, pentru că nu vi se oferă pe tavă. Deţineţi toate resursele necesare pentru a ajunge la final cu bine, dar ceva lipseşte totuşi: momentul care dă startul acestui drum!
Fiţi atent la visele nopţii, pentru că v-ar putea transmite un avertisment sau un sfat folositor ce merită respectat. În vis vi se indică momentul optim pentru a începe.

  Fecioară
Luptaţi-vă cu inamicii care apelează numai la minciună pentru a vă da la o parte. Să nu vă mire că tocmai în acest weekend ies la iveală informaţii despre dumneavoastră, zvonuri neadevărate despre activitatea dumneavoastră, secrete dezvăluite de rivali răutăcioşi, care speră ca prin aceste destăinuiri intime să vă reducă la tăcere şi să vă învingă. Nu le merge, pentru că nu vă simţiţi vinovat de nimic. Lumea va şti să discearnă.

  Balanţă
Finanţele sunt  un domeniu destul de sensibil acum, de aceea ar fi bine să nu cheltuiţi pe lucruri de care nu aveţi neapărată nevoie. Strictul necesar este cam tot ce vă puteţi permite, pentru că un abuz, oricât de mic, poate declanşa pierderi şi datorii pe care nimeni nu şi le doreşte. Deschideţi portofelul cu maximă prudenţă şi amânaţi toate cumpărăturile inutile.

  Scorpion
Nu e zi în care să nu faceţi o deplasare în teritoriu. Că sunt excursii de plăcere cu prietenii sau delegaţii obligatorii de serviciu, veţi fi mai tot timpul la volan sau într-un mijloc de transport, ceea ce cere o mai bună organizare din partea dumneavoastră. Intraţi în contact cu multă lume, telefoanele sună în continuu, deci pare să fie un weekend agitat în plan relaţional.

  Săgetător
Aveţi o discuţie de taină cu cineva şi speraţi că tot ceea ce îi împărtăşiţi confidentului dumneavoastră va rămâne între voi. E discutabilă discreţia celuilalt, ca atare fiţi şi dumneavoastră mai atent ce îi mărturisiţi, ca să nu daţi din casă informaţii strict secrete. Faceţi destăinuiri intime doar dacă i-aţi probat deja prietenului calităţile de confident perfect. Altfel, fiţi ceva mai reţinut, căci sunt destui ochi îndreptaţi spre dumneavoastră!

  Capricorn
Succesul poate fi atins printr-un efort de voinţă din partea dumneavoastră! Chiar de-ar fi să vă aprindeţi paie în cap, merită să vă zbateţi pentru succesul pe care îl visaţi, dar nu îl puteţi obţine pe căi facile şi nici amiabile.
Trebuie să vă luptaţi, să vă certaţi, să daţi la o parte inamicii care stau şi ei cu ochii pe ţinta finală, dar dumneavoastră aveţi totuşi un atu în plus de care vă puteţi folosi.

  Vărsător
Atmosfera este un pic sumbră în casă, ori pentru că cineva din familie trece prin momente dificile şi îi staţi alături trup şi suflet, suferind împreună cu el, ori pentru că primiţi o veste tristă care vă face pe toţi să alunecaţi spre o uşoară depresie. În plus, planează şi tensiunea, ceea ce face din căminul dumneavoastră un spaţiu întunecat şi rece.

  Peşti
De unde nu vă aşteptaţi, se poate ivi o sumă de bani sau un pont salvator care vă ajută să depăşiţi cu brio un moment critic pentru bugetul dumneavoastră. Asta nu înseamnă că, dacă tot aţi făcut rost de banii de care aveaţi nevoie, trebuie să daţi iama prin ei, pentru că trebuie să fiţi în continuare econom, ba chiar zgârcit în anumite circumstanţe, pentru a nu pierde ceea ce aţi obţinut. Deschideţi portofelul mai rar şi nu vă aruncaţi la primul preţ nici când vine vorba să vindeţi, nici când trebuie să cumpăraţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU