13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Faceţi calcule atente în privinţa banilor pe care îi manevraţi, pentru că există riscul să scăpaţi ceva din vedere. Un detaliu minor, un zero uitat la coadă, o factură pierdută pot crea unele neplăceri în plan financiar, de aceea trebuie să fiţi mult mai prudent şi atent când vine vorba de cheltuieli. Dar vin şi bani exact când aveţi nevoie de ei, pentru a echilibra balanţa. Parcă vă simţiţi deja pe un teren ceva mai sigur.

  Taur
Superficialitatea unora vă poate crea probleme. Degeaba priviţi foarte serios o anumită problemă, dacă ceilalţi se distrează cu lucrurile importante.
Sunteţi un exemplu de corectitudine şi atenţie, dar nu la fel se poate spune despre o parte din oamenii cu care intraţi în contact. Ei sunt sursa unor informaţii greşite, a unor minciuni, a unor atitudini nesincere, şi sunteţi dezamăgit când vedeţi cum răspund unii la onestitatea dumneavoastră.

  Gemeni
A venit vremea ca dragostea să fie pusă în balanţă ori pentru că ridicaţi unele semne de întrebare partenerului, care nu prea are încredere în sentimentele dumneavoastră, ori pentru că eventuale probleme mai vechi trebuie acum reparate cu maximă exigenţă. Se vorbeşte despre fidelitate, angajamente reciproc asumate, despre felul în care s-a implicat fiecare în relaţia de faţă, iar cel care a greşit trebuie să repare cumva situaţia. Fiţi cât se poate de realist şi nu vă amăgiţi singur cu vise imposibile.

  Rac
A venit timpul unei schimbări de direcţie în viaţa dumneavoastră, poate chiar una majoră, care va avea efecte pentru tot anul. Ce nu aţi făcut în anii anteriori, puteţi face acum şi veţi descoperi urmările ceva mai târziu. Nu vă aşteptaţi la rezultate imediate, pentru că ele vor începe să se contureze după un drum destul de lung, în care răbdarea vă va fi pusă la încercare, dar presimţiţi că va fi ceva important, chiar dacă startul în sine pare banal.

  Leu
Este o perioadă bună pentru a repurta succese profesionale sau financiare, deci faceţi un pas în faţă şi exprimaţi-vă cu mai mult curaj. Aveţi idei bune, soluţii practice la orice problema, şi ar fi păcat să le păstraţi numai pentru dumneavoastră. Tot ce începeţi acum are rezultate promiţătoare, chiar dacă va dura un pic până veţi ajunge la ele. Este vremea să demonstraţi concret care vă este valoarea şi să-i faceţi şi pe alţii din jur să v-o recunoască.

  Fecioară
Sufletul dumneavoastră trece prin stări extreme: acum râde, acum plânge, avânt parte de evenimente şi bune, şi rele. Cineva drag vă răneşte profund şi câteva zile suferiţi în sinea dumneavoastră, aşteptând un semn prin care respectivul să arate că regretă, iar minunea chiar se întâmplă, deoarece va veni cu scuze, încercând să repare greşeala. Acasă, lucrurile oscilează, atmosfera se modifică de la o zi la alta, fără să se menţină. Cele rele se repară repede, iar cele bune nu ţin mult.

  Balanţă
Nici n-aţi pornit bine o acţiune nouă, că deja daţi piept cu un prim hop. E unul destul de riscant, pentru că nu deţineţi, deocamdată, resursele necesare să treceţi de acest moment critic, şi este foarte posibil ca totul să se termine aici. Oricât v-aţi strădui să depăşiţi impasul, nu depinde de dumneavoastră întru totul, pentru că au contribuit şi alţi factori, care au dat totul peste cap. Aşteptaţi-vă, deci, la un eşec, ca atare nu insistaţi să duceţi mai departe un plan care a început deja să se clatine. Mai bine îl opriţi!

  Scorpion
E greu să faceţi faţă între două tabere cu principii, dar şi cu vârste diferite, ca atare mai bine nu interveniţi, ca să nu îşi întoarcă fiecare armele împotriva dumneavoastră. Dacă vă băgaţi în disputa dintre un tată şi un fiu, dintre un profesor şi un elev, dintre un şef şi un subaltern, nu se va rezolva nimic, dar imaginea dumneavoastră poate fi ştirbită.

  Săgetător
Oricât de mult l-aţi iubi pe omul de lângă dumneavoastră, nu îi puteţi tolera la nesfârşit reacţiile impulsive, tonul ridicat sau manifestările agresive. Veţi încerca să-l potoliţi cu vorba bună, dar dacă nu se poate aşa, va trebui să luaţi măsuri, să simtă şi el, pe pielea sa, ce înseamnă să vă vorbească cineva la nervi! Nu vă aşteptaţi totuşi să înţeleagă cu duhul blândeţii, deci fiţi pregătit să vă exprimaţi şi dumneavoastră ceva mai zgomotos părerile şi pretenţiile.

  Capricorn
A sosit vremea unei schimbări sau a unei decizii prin care cariera dumneavoastră va cunoaşte o perspectivă nouă. Initiaţivele profesionale sunt bine primite, şefii vă apreciază pentru ceea ce faceţi şi, când sunteţi atât de bine motivat, sunteţi capabil de mari realizări! Puteţi primi o veste excelentă, care deschide o direcţie şi mai bună pentru poziţia la serviciu: responsabilităţi mai mari, o funcţie de răspundere, o promovare!

  Vărsător
Ca să puteţi duce mai departe unele planuri, trebuie să mai treceţi cu vederea anumite aspecte. Dacă o ţineţi numai pe a dumneavoastră, fără să daţi dovadă de maleabilitate, nu veţi duce la capăt ce aţi început, ca atare ajustaţi-vă pretenţiile. Un sacrificiu va avea efecte mai bune decât să rămâneţi ferm pe poziţie şi să nu înaintaţi. Veţi accepta nişte condiţii defavorabile, conştienţi că de sacrificiul dumneavoastră depinde succesul final al acţiunii.

  Peşti
Dragostea nu se desfăşoară mereu numai pe petale de flori, ci mai apar şi neînţelegeri între îndrăgostiţi. Noroc că dragostea dintre voi e sinceră şi pură, încât astfel de animozităţi inerente nu vor lăsa urme. Vor trece ca şi cum n-ar fi fost, pentru că uneori e normal să aveţi, fiecare, alte gusturi sau alte opinii. Nu turnaţi gaz pe foc de la o banală ceartă şi totul va reveni repede la normal, redescoperind frumuseţea vieţii de cuplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS