9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Treceţi printr-o perioadă neplăcută, cu urmări psihice profunde. Vedeţi numai jumătatea goală a paharului şi toate zvonurile negative care vă ajung la ureche pe dumneavoastră vă influenţează cel mai mult. Prefaceţi-vă că nu auziţi toate ştirile nefaste din aceste zile, pentru că aveţi tendinţa de a le transforma în adevărate dezastre, deşi nu sunt altceva decât evenimente normale.

  Taur
Dragostea este actorul principal al acestui sfârşit de săptămână, de parcă deja aţi intrat în atmosfera sărbătorii de Sfântul Valentin, care se apropie. Sunteţi mai tot timpul cu capul în nori, se vede că sunteţi îndrăgostit lulea de omul care v-a furat inima sau, dacă nu există unul alături, poate apărea când nici nu vă aşteptaţi. Orice eveniment fericit de natură sentimentală este posibil acum: cerere în căsătorie, logodnă, naşterea unui copil.

  Gemeni
Afacerile sunt în centrul atenţiei, pentru că a venit vremea unei decizii majore de ordin financiar care va avea efecte pe termen lung. Poate treceţi pe la o bancă pentru a solicita un credit sau afacerile dumneavoastră trebuie să primească acum o infuzie de capital, prin care să le propulsaţi pe un nivel superior.

  Rac
Aveţi un program foarte încărcat zilele acestea, dar nu aveţi voie să vă abateţi de la agenda de lucru, pentru că orice sarcină în plus vă dă complet peste cap. Ca să puteţi achita o obligaţie nouă, apărută peste lista deja în aşteptare, trebuie să daţi la o parte o altă activitate care trebuia rezolvată, deci acumulaţi o altă listă de sarcini restante de care va trebui să vă ocupaţi odată şi-odată.

  Leu
Lucrurile care fac plăcere sufletului dumneavoastră nu sunt veşnice, deci trebuie să fiţi pregătit să vă luaţi rămas bun de la o persoană dragă cu care aţi petrecut o vreme, de la o activitate care v-a emoţionat profund, de la un loc care v-a încărcat bateriile. E ca şi cum s-ar termina concediul şi, după câteva zile de vis, trebuie să reveniţi cu picioarele pe pământ, la cruda realitate.

  Fecioară
Sunteţi plin de entuziasm şi energie înaintea unui drum nou, pe care l-aţi ales de curând. Iniţiativa e cuvântul de ordine al acestui weekend, deci nu staţi aşteptând să vă arate altul ce să faceţi, ci puneţi mâna pe unelte şi începeţi să construiţi singur noua direcţie. Sunteţi la început, iar dinamismul de care daţi dovadă acum se va menţine până la final, pentru că sunteţi foarte preocupat de rezultatele ce se prefigurează deja la orizont.

  Balanţă
Aveţi toate resursele pentru a duce la capăt ce v-aţi propus, fără să depindeţi de nimeni, pentru că, zilele acestea, staţi cam prost la capitolul cooperare. Nu pentru că nu aţi fi dumneavoastră cooperant şi dornic de asociere, ci pentru că aceia care vi se alătură nu sunt buni… de nimic. Mai mult vă încurcă, vă trag înapoi, deci nu vă bazaţi pe ceilalţi. Nu ar fi decât consum inutil de timp şi energie de ambele părţi…

  Scorpion
Simţiţi nevoia să ajutaţi şi nimic nu vă bucură mai mult decât să vedeţi că viaţa unui nefericit devine un pic mai bună datorită dumneavoastră. Că faceţi un gest umanitar în beneficiul unui om necăjit sau a unei cauze nobile, că interveniţi salvator în soarta altei persoane care nu îşi găseşte drumul, sunteţi de-a dreptul fericit pentru rolul jucat. Nu aşteptaţi nimic în schimb, nici măcar un gest de recunoştinţă, pentru că tot ce aţi făcut e din inimă.

  Săgetător
Bucuria vi se citeşte pe chip, pentru că e un weekend de vârf, cu multe succese de sărbătorit. Ieşiţi în oraş cu prietenii pentru a celebra un eveniment fericit şi participaţi trup şi suflet la bucuria unei persoane dragi. Oricum aţi privi lucrurile, sunteţi răsplătit cu momente fericite în care şi dumneavoastră jucaţi un rol central. Se prevede o reuniune de familie sau o petrecere la care se adună mai multe persoane, la care dumneavoastră sunteţi responsabil cu buna dispoziţie. Nimeni nu vă contestă simţul umorului şi talentul de a anima atmosfera.

  Capricorn
E un weekend cu elan tăiat, nu pentru că aţi da piept cu tot felul de oprelişti în ceea ce v-aţi propus, ci pentru că dumneavoastră înşivă vă puneţi beţe în roate. Porniţi ceva cu avânt, plin de entuziasm şi de energie, ca în clipa următoare deja să daţi înapoi, copleşit de procese de conştiinţă şi de teama de eşec. Dacă singur nu aveţi încredere în ceea ce faceţi, cum aţi dori să ajungeţi la rezultatele dorite? Mobilizaţi-vă mai mult.

  Vărsător
Mergeţi pe un teren fragil, cu teama de a nu face vreo greşeală, dar aveţi totuşi un as în mânecă, iar acesta v-ar putea ajuta să deveniţi mai sigur pe ceea ce faceţi, dar, culmea, vă e teamă să îl folosiţi. Aşteptaţi de undeva o minune, ceva care să vă dea certitudinea că e bine ceea ce faceţi, şi cât timp garanţia aceasta lipseşte, nu aveţi curaj să luaţi taurul de coarne.

  Peşti
Cu ceva timp în urmă aţi făcut o greşeală şi acum, ori de câte ori treceţi printr-o situaţie similară, vă pierdeţi curajul de a mai încerca. Suflaţi şi-n iaurt, pentru că mereu vă revine în minte trecutul. În loc să fi învăţat ceva din lecţiile trecutului, dumneavoastră comparaţi mereu prezentul cu ceea ce s-a întâmplat cândva şi bateţi pasul pe loc, ca nu cumva să greşiţi din nou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS