12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Trebuie să vă luptaţi pentru părerile dumneavoastră, să le puneţi în practică fără să ţineţi cont de opoziţii, pentru că ele pot avea succes în cele din urmă. Cei care nu sunt de acord cu dumneavoastră se vor retrage, pentru că se vor lămuri că sunteţi un om ambiţios, care nu se lasă cu una, cu două. Voinţa dă în clocot şi veţi avea o satisfacţie aparte când veţi vedea cum dispar unul câte unul din calea dumneavoastră şi vă lasă drumul liber spre scopul propus.   

 
  Taur
Unii se îndoiesc de calităţile pe care reuşiţi să vi le puneţi în lumină şi de care sunteţi foarte mândru, dar nu ţineţi cont de cârcotaşi, pentru că ei vor sta întotdeauna în coasta dumneavoastră pentru a vă pune beţe în roate. Invidia unora se traduce prin răceala cu care vă tratează şi răutatea cu care critică tot ce propuneţi, dar noroc că sunteţi într-o pasă bună, şi nu vă lăsaţi influenţat. Faceţi un pas înainte şi arătaţi tot ce ştiţi, pentru că alţii vor şti să vă aprecieze la justa valoare!

 
  Gemeni
De mult nu aţi mai fost atât de dinamic şi de entuziast, pentru că vă aflaţi în faţa unui proiect important pe care vă simţiţi în stare să-l duceţi la capăt cu brio. E o rampă de lansare pentru dumneavoastră şi faceţi tot ce vă stă în putinţă să atrageţi atenţia prin talentele, deoarece există o recompensă deosebită la finalul acestor eforturi. Cheia succesului, în acest caz, e o combinaţie de energie pozitivă, elan şi curaj care vă vor propulsa direct la ţinta propusă.

 
  Rac
Vă aflaţi în compania unor colaboratori cu care, altădată, aveaţi relaţii foarte bune şi constructive, dar azi planează o atmosferă sumbră, ce îi influenţează negativ pe toţi, de aceea nu veţi ajunge la un rezultat care să vă mulţumească. Vă vor copleşi şi pe dumneavoastră cu pesimismul lor, pentru că, sunteţi impresionabil şi reacţionaţi imediat la stimuli afectivi negativi, şi, pentru că relaţia voastră se va transforma într-un cor al plângerii, nimic nu va ieşi bine.

  Leu
Prezenţa dumneavoastră are efecte contradictorii în jur: pe unii îi mobilizaţi şi îi stimulaţi să se apuce de treabă, dându-le un exemplu de energie şi implicare, dar pe alţii mai mult îi iritaţi. E normal să naşteţi controverse pe unde treceţi, pentru că relaţionaţi diferit cu lumea: pe unii îi împingeţi de la spate şi nu-i lăsaţi să stea degeaba, pe alţii îi criticaţi cu ton ridicat, şi cum să nu se enerveze pe dumneavoastră?

  Fecioară
Munciţi cu plăcere în mediul în care vă aflaţi azi, pentru că vă place compania, dar şi sarcinile pe care le aveţi pe agenda de lucru. Fiecare îşi aduce contribuţia, comunicarea merge uşor, pe un nivel paşnic şi amabil, deci cum să nu vă simţiţi bine într-o atmosferă atât de stimulativă? Probabil nu se află şeful prin preajmă, de aceea echipa dumneavoastră de lucru se simte mai relaxată şi vă îndepliniţi cu toţii sarcinile cu un tonus pozitiv, eliberaţi de stres.

  Balanţă
Aşteptaţi cu multă plăcere un eveniment din perioada următoare, în care vă puneţi mari speranţe. Ceva bun urmează să se întâmple, cum ar fi o petrecere, un succes de familie, apariţia unui copil, deci evenimente dedicate sufletului dumneavoastră. Veţi fi răsplătit din plin pentru optimismul cu care aţi parcurs toate etapele de până acum, iar efectele gândirii pozitive care v-a însoţit tot timpul încep să se vadă. Nu aţi renunţat nici o clipă să credeţi că va fi bine.

  Scorpion
Nu reuşiţi să depăşiţi starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimul timp. Astăzi sunteţi chiar mai pesimist şi n-ar strica să faceţi ceva care să vă relaxeze şi să vă ajute să vedeţi viaţa în culori mai deschise. La slujbă evenimentele nu par să vă avantajeze, căci vă veţi confrunta cu tot felul de obstacole. Nici colegii nu se vor arăta prea dornici să vă ajute. Nu este cazul să faceţi vreo schimbare de mare anvergură.

  Săgetător
Aveţi dubii cu privire la călătoria pe care trebuie să o efectuaţi zilele acestea şi căutaţi tot felul de scuze ca să amânaţi pe altădată. Nu puteţi exprima clar în cuvinte care e motivul acestor reţineri, e ceva instinctiv care vă atrage atenţia că deplasarea nu trebuie făcută acum. Dacă e, totuşi, obligatorie, veţi întâmpina tot felul de situaţii neplăcute pe parcurs, care vă vor întări sentimentul cu care aţi plecat la drum.

  Capricorn
Starea psihică nu e la cel mai înalt nivel astăzi. Se vede că vă frământă ceva şi preferaţi să vă izolaţi. Stând numai cu dumneavoastră de vorbă, începeţi să descoperiţi ce se află la originea stărilor negative care vă încearcă, semn că aveaţi nevoie de puţin timp doar pentru dumneavoastră. Citiţi ceva care să vă ajute, vă rugaţi sau meditaţi asupra problemelor dumneavoastră actuale, iar această detaşare de grijile cotidiene pentru a vă ocupa de stările intime vă va ajuta să reveniţi repede la normal.

  Vărsător
Nu vă lăsaţi păcălit de căile facile, dar incorecte care vi se oferă azi, pentru că ar fi doar consum inutil de energie. Chiar dacă rezolvă, pe moment, o situaţie care nu vă convine, urmările vor rămâne şi veţi consuma iarăşi timp, pentru a repara ceea ce greşiţi acum. Parcă o piază rea vă dă ghes să călcaţi strâmb, pe un drum ilegal, dar riscaţi enorm dacă vă lăsaţi convins să-i călcaţi pe urme.

  Peşti
Deşi sunteţi genul de om care nu se grăbeşte la rezultate imediate, azi parcă ceva lipseşte din strategia dumneavoastră şi dă peste cap anumite etape. Încercaţi să săriţi peste câteva trepte ca să ajungeţi mai repede la capăt, dar veţi descoperi că nu e în avantajul dumneavoastră. Ordonaţi-vă mai bine agenda de lucru, pentru că atunci când vedeţi clar de unde s-o luaţi şi unde să terminaţi, ajungeţi la rezultate mai bune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS