22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Alina Păun, din nou în finala Eurovision Junior
După ce în urmă cu câteva săptămâni a reuşit să ocupe locul doi în cadrul Festivalului Internaţional de la Trixie, desfăşurat în perioada 15-25 august, Alina Păun s-a calificat în finala Eurovision Junior. „Luptăm cu emoţii“ este piesa care va fi prezentată în faţa juriului de singura craioveancă intrată în concursul care se va desfăşura duminică, 20 septembrie, şi care va fi transmis în direct de Televiziunea Română. „Va fi un duet muzică-dans, pentru că în acest an nu numai că voi cânta, ci voi şi dansa step“, a precizat micuţa artistă. Alina Păun nu este la prima participare în cadrul Eurovision Junior, ea reuşind să se claseze pe locul III al podiumului la competiţia de anul trecut.
 
Puya, nominalizat la „Best Romanian Act“
După revoluţia produsă de „Undeva-n Balkani“, primul său single promovat de pe albumul „Romanisme Partea 1“, Puya este nominalizat la „Best Romanian Act“, în cadrul MTV Europe Music Awards de anul acesta. „Nominalizarea la premiile MTV este un lucru foarte important pentru mine. În sfârşit, mama n-o să mai spună că mi-am pierdut timpul cu muzica şi o să fie mândră de mine. Mulţumesc MTV“, declară Puya, în vreme ce George Hora mărturiseşte: „Nu mi-a venit să cred când am auzit că piesa «Undeva-n Balkani» este nominalizată la premiile MTV Europe Music Awards. Am visat mereu ca o Europă întreagă să asculte şi să fredoneze melodia compusă şi produsă de mine. Se pare că merită să visezi şi să crezi în tine“.
 
Janet Jackson deschide show-ul MTV VMA 2009
Janet Jackson va participa la deschiderea show-ului MTV Video Music Awards 2009, care va fi difuzat în direct la MTV România în noaptea de 13 spre 14 septembrie, de la ora 2.00. Celebra cântăreaţă va reveni pe scena MTV cu un moment muzical special pentru a onora cariera fratelui ei, Michael Jackson. Pe lista artiştilor care vor performa live se află şi Jay-Z, Lady Gaga, Taylor Swift, Pink, Green Day şi Muse. Evenimentul din New York va fi găzduit de celebrul comediant britanic Russell Brand, iar Katy Perry, Ne-Yo, Nelly Furtado, Chace Crawford, Leighton Meester, protagonişti ai serialului Gossip Girl: Intrigi la New York, şi Miranda Cosgrove se numără printre prezentatori.

„Efect 30“ are membri noi
„Efect 30“, noul serial comparat cu „Totul despre sex“, are doi membri noi, căţeluşii „Efect“. Andreea Raicu şi Ana Maria Lazăr au luat în grijă doi pui de brac german. „Cu ceva timp în urmă, când m-am mutat în noua casă, doream să-mi iau un câine. Am realizat însă că nu aş avea timpul necesar să am grijă de el şi am renunţat. În urmă cu o lună, l-am întâlnit pe «Efect» la şedinţa foto de la Alex Gălmeanu. Deşi mi s-a părut foarte drăgălaş, am rezistat tentaţiei de a-l lua acasă. După două săptămâni, am revenit împreună cu Ana Maria, care trebuia să-şi ia căţeluşul. «Efect» era în continuare acolo. Am simţit că mă aştepta şi l-am luat acasă“, a declarat declara Andreea.

Andreea Bănică te pune „În papuci de vedetă“
Andreea Bănică revine pe sticlă din 20 septembrie, sub sigla postului Kanal D, cu emisiunea „În papuci de vedetă“, difuzată în fiecare duminică, de la ora 19.15. Noul format este un show de tip reality, unde vedetele fac schimb de vieţi cu oamenii obişnuiţi. Toată lumea îşi doreşte să fie vedetă, crezând că asta e un lucru foarte simplu, un statut obţinut cu uşurinţă, o viaţă fără griji, fără lipsuri, plină de avantaje, iar toate astea se obţin fără prea mari eforturi. Andreea Bănică revine în atenţia publicului după o pauză determinată de naşterea fetiţei sale, Sofia, acum în vârstă de patru luni. „Sunt foarte multumiţă fiindcă am reuşit să revin atât de repede în showbizz, mai ales cu un format de emisiune care cred că va avea succes“, a precizat Andreea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS