16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinO toamnă în culori

O toamnă în culori

Negrul şi griul cresc în popularitate în noul sezon. Ceea ce vine să dea o notă aparte pieselor vestimentare din colecţiile marilor creatori sunt nuanţele pastelate de burgundy, albastru, dar şi diferitele tonuri de roz, de la cele de fucsia până la nuanţele deschise.

Piesele vestimentare pentru noul sezon au urcat pe covorul roşu al prezentărilor de modă, aducând nuanţe interesante de la negru şi gri la roz. Casa de modă D&G, John Galliano sau Louis Vuiton au mizat în această toamnă pe negru. Griul nu lipseşte nici el. Tonurile variază de la gri pământiu până la gri deschis. Nelipsit este şi griul metalic, combinaţii foarte interesante cu alte culori vesele. Albul şi negru fac şi ele casă bună în această toamnă, combinaţii potrivite oricărei ocazii, pentru doamnele şi domnii de orice vârstă.

Veselie tomnatică

Şic, putând fi asortat uşor cu alte tonuri şi culori, maroul este altă culoare pe care au ales-o designerii în această toamnă. Dona Karan sau Etro au căzut de acord că maroul este perfect şi au creat ţinute superbe cu ajutorul acestei culori.
Atunci când reprezentantele sexului frumos caută eleganţă, dar nu îşi doresc să iasă în evidenţă, păstrând o imagine distinsă, dar retrasă, designerii le sugerează piesele de vestimentaţie în culori pastelate.
Roşul, preferatul designerilor, care cu greu se pot abţine să nu îl utilizeze la o ţinută, se regăseşte în colecţiile din această toamnă ale creatorilor de modă renumiţi. Este prezent într-o diversitate de tonuri, de la scarlet deschis la roşu intens.
Burgundy, un ton al luxului, mai nobil decât roşu, cu foarte multă personalitate, vine să dea o pată de culoare toamnei, să înveselească zilele mohorâte, ploioase.
Şi dacă în una din aceste zile vreţi să ieşiţi din anonimat, puteţi alege câteva ţinute vestimentare în nuanţe de oranj. În colecţiile designerilor din sezonul acesta, portocaliul este folosit în nuanţe deschise şi chiar strălucitoare.
Cea mai feminină culoare a sezonului este rozul, în tonuri diferite, de la cele de fucsia până la rozul deschis, pentru doamnele delicate.
Pe de altă parte, Gucci, Anna Sui sau Emporio Armani mizează pe articole albastre, de la bleu la albastru închis, albastru electric sau navy.
În schimb, Zuhair Murad sau Jaeger aduc în prim-planul colecţiilor lor variaţiile de verde, de la cel deschis, la aproape gri, de la verdele aprins, la cel al ierbii de primăvară până la verdele închis. O asemenea diversitate înseamnă că veţi putea face o alegere uşoară.
Colecţia Miu Miu vine cu piese vestimentare cu un aer sofisticat şi ultraelegant, întărit şi de culorile neutre, rezervate. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate: blană, lână moale şi caşmir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS