17.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024

Sandviş cu pui

Ingrediente: 4 bucăţi piept de pui, 2 linguri ulei de măsline, 1 lămâie, 5 căţei de usturoi, 1 linguriţă oregano, 2 linguri sos picant, 6 linguri maioneză, 4 lipii, un castravete, 100 g caşcaval, 2 roşii, sare şi piper alb după gust.
Mod de preparare:
Carnea de pui se bate puţin şi se aşază într-un bol în care s-a preparat un sos marinat din 2 linguri de ulei de măsline, sucul şi coaja rasă de la o lămâie, 3 căţei de usturoi zdrobiţi, o linguriţă de oregano şi 2 linguri de sos picant. Carnea se lasă la marinat circa 30 de minute.
Se prăjeşte carnea pe grătar pe ambele feţe. Se amestecă doi căţei de usturoi zdrobiţi cu maioneză. Lipia se taie pe jumătate şi se pune în mijloc carnea, peste care se aşază caşcavalul. Se introduce în cuptorul cu microunde pentru două minute, iar apoi se pun în mijloc sos de maioneză, sos picant, felii de castravete şi roşie.
Menţiuni: Pentru cei care ţin dietă se pot folosi doar trei linguri de maioneză cu trei linguri de iaurt, iar sosul picant se înlocuieşte cu piper şi sare.
Timp de preparare: 20 de minute
Dificultate: redusă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS