17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinDiana Dumitrescu, o mireasă emoţionată şi fericită

Diana Dumitrescu, o mireasă emoţionată şi fericită

Îndrăgita actriţă Diana Dumitrescu s-a căsătorit weekendul trecut cu alesul inimii ei, producătorul de televiziune Ducu Ion.

Sfârşitul săptămânii trecute a fost deosebit pentru Diana Dumitrescu, actriţa pe care aţi urmărit-o cu sufletul la gură în telenovela „Regina“. Aceasta s-a cununat civil cu logodnicul ei, Ducu Ion, producătorul unor seriale româneşti de succes, precum „Îngeraşii“ sau „Doctori de mame“. Cei doi s-au prezentat sâmbătă, la ora 12.00, la Primăria Sectorului 2 din Bucureşti, pentru a-şi uni destinele, fiind asistaţi de membrii familiilor şi de prietenii lor apropiaţi. Fratele lui Ducu, Cosmin, împreună cu soţia lui, Ioana, au fost naşii cuplului şi le-au promis celor doi că de acum înainte vor fi lângă ei în orice moment. Colegii de pe platourile de filmare din Buftea, Carmen Tănase, Dan Condurache, Cabral, scenarista Simona Macovei, Rodica Negrea, Iuliana Luciu, cu toţii au dorit să le fie alături într-un moment atât de emoţionant.

O zi plină de bucurie

Emoţiile Dianei au început încă de vineri seară, când actriţa a repetat cum să răspundă „Da“ în faţa ofiţerului Stării Civile. Iar când a sosit momentul, atât Diana, cât şi Ducu au fost foarte hotărâţi să îşi unească destinele şi să formeze o familie, ei fiind aplaudaţi cu bucurie de toţi cei prezenţi. „Ducu m-a făcut cea mai fericită femeie de pe pământ. Când am plecat de la primărie, ne-am întrebat dacă s-a schimbat ceva. Ne-am dat seama că suntem foarte fericiţi, bucuroşi şi împliniţi datorită pasului pe care l-am făcut şi, în acelaşi timp, aşteptăm nerăbdători verighetele pe deget“, a mărturisit Diana Dumitrescu.
Actriţa nu şi-a putut stăpâni lacrimile după ce a semnat certificatul de căsătorie, când tatăl său i-a dat binecuvântarea într-un mod care a emoţionat-o şi a înduioşat-o. „Mi-am promis că nu o să plâng, dar nu am reuşit. M-au năpădit lacrimile când m-a luat tata în braţe şi mi-a zis: «Gata, iubita mea, ţi-ai luat zborul». Nu am crezut că emoţiile mele or să fie atât de puternice“, a mai spus Diana.

Urmează cununia religioasă şi o nuntă ca în poveşti

Diana şi Ducu s-au cunoscut în 2005, dar povestea lor de dragoste a început în urmă cu doi ani. Ducu a cerut-o de soţie anul acesta, în noaptea de Revelion, pe când se aflau în Maldive. Cununia religioasă a celor doi va avea loc sâmbătă şi va fi urmată de o petrecere ca în poveşti la Studiourile MediaPro, pe malul lacului de la Buftea, locul unde Diana şi Ducu s-au cunoscut. După îndelungi căutări, cei doi şi-au dat seama că acesta este locul cel mai potrivit pentru nunta visurilor lor, pentru că aici îşi petrec cea mai mare parte a timpului. „Ne-am cunoscut la Buftea. Aici ne petrecem tot timpul, aici am văzut cele mai romantice apusuri de soare. E un loc magic pentru amândoi. Sper ca şi invitaţii să se simtă ca într-o poveste!“, a spus Diana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII