22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPantofii cu feromoni

Pantofii cu feromoni

Dorinţa de a atrage sexul opus este un lucru universal. Tot mai multe produse sunt „îmbogăţite“ cu feromoni tocmai pentru a ne ajuta să fim irezistibile.

Femeile din Mexic vor avea de acum înainte bărbaţii la picioarele lor, după ce au fost creaţi pantofii ce stimulează producţia de feromoni – nişte hormoni care atrag sexul opus.
Potrivit lui Guillermo Sanchez, manager la Emyco, societatea care a inventat şi fabrică pantofii, în interiorul acestora sunt aşezate nişte branţuri strategic lipite pentru a intra în contact cu fibrele nervoase ale tălpii piciorului şi pentru a stimula producerea de feromoni.
Ţinta acestor pantofi, care pot fi achiziţionaţi la preţuri variind între 30 şi 40 de euro, sunt femeile active, cu vârste între 25 şi 40 de ani, care caută pantofi cu toc, comozi, pe care îi pot purta la locul de muncă şi care le fac să se simtă senzuale, a explicat Sanchez. El a menţionat că aceasta este prima invenţie de acest gen dezvoltată în lume. „Există deja pantofi cu talpă care relaxează sau stimulează pierderea în greutate, însă până acum nu au fost creaţi pantofi care să atragă sexul opus“, a mai spus managerul firmei.
Invenţia, a cărei eficienţă a fost deja dovedită la unele femei, a fost bazată pe cercetare, care este parte a politicii companiei de a căuta lucruri inovatoare, ce oferă confort clienţilor săi.
Fabrica, având sediul în municipiul Leon, în statul Guanajuato, din centrul Mexicului, îşi distribuie pantofii în magazine din toată ţara. Pentru moment, femeile care vor să încerce această nouă invenţie din Mexic nu pot face acest lucru, deoarece pantofii încă nu sunt comercializaţi  în străinătate.

Magneţi sexuali

Feromonii sunt nişte substanţe secretate de corp în scopul „împerecherii“. Ei sunt activaţi la pubertate. Atât bărbaţii, cât şi femeile produc cantităţi variate de feromoni „masculini“ (androstenol), dar numai femeile secretă feromonii „feminini“ copulini. Produşi de glandele apocrine, în zona axiară şi în jurul organelor genitale, ei sunt receptaţi de organul vomeronasal, situat în interiorul nasului, care transmite apoi informaţiile creierului.
Chiar dacă nu suntem conştienţi de feromonii unei persoane, adică nu îi putem mirosi în sensul obişnuit al cuvântului, ei au totuşi un impact major asupra noastră. Ei aprind dorinţa sexuală, măresc fertilitatea şi ajută la normalizarea ciclului menstrual la femei. Feromonii feminini sunt consideraţi cea mai bună metodă pentru partea feminină a speciei în a-şi atrage partenerii. Cercetările ştiinţifice au dovedit că aproape jumătate din persoane sunt influenţate de acţiunea lor.

Produse cu feromoni

Cercetătorii au oferit o mare atenţie feromonilor. S-a ajuns la concluzia că ei acţionează mult mai intens asupra sexului opus. În prezent, succesul încununat în descoperirea tot mai multor feromoni sexuali cu acţiune puternică şi imediată a dezvoltat întreaga industrie a parfumurilor şi a spray-urilor. Pe piaţa românească există deja numeroase produse cu un conţinut ridicat de feromoni. De la spray-uri, parfumuri, geluri şi after shave-uri, până la tricouri, toate acestea sunt special create pentru a atrage partenerul ori partenera. Prin aspect, tricoul nu se diferenţiază de altele, dar a fost îmbibat cu o substanţă excitantă. Sub influenţa căldurii emise de corpul omenesc, se eliberează compuşii conţinuţi de acesta, datorită cărora femeile şi bărbaţii par mult mai atractivi. Mesajul transmis celor de sex opus este erotic şi doreşte să scoată în evidenţă o personalitate puternică, plină de pasiune şi dorinţă sexuală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII