13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

HOROSCOP

  Berbec
De unde vă aşteptaţi mai puţin se poate ivi o şansă extraordinară, dar nu vă prinde în cea mai bună pasă… Aţi putea rata o asemenea ocazie numai din cauza suspiciunilor şi a temerilor de a nu fi cumva o păcăleală. Lăsaţi frica deoparte şi profitaţi de şansă atunci când vi se oferă, altfel altcineva va fi mult mai rapid în reacţii şi va fructifica momentul.

  Taur
Amintirea unui eveniment încă are efecte ciudate asupra dumneavoastră şi vă enervaţi ori de câte ori gândul vă zboară spre trecut… Poate e o greşeală pe care credeaţi că aţi reparat-o. Problema revine în actualitate pentru că nu aţi închis definitiv acel capitol. Reveniţi în acel punct de demult şi reparaţi ce se mai poate pentru a putea merge mai departe.

  Gemeni
Călătoriile pe care le faceţi acum duc spre destinaţii care vă încarcă de fericire şi optimism, perfecte pentru perioada vacanţelor. Poate plecaţi într-un loc exotic sau într-un oraş mare, în care vă va plăcea să vă pierdeţi în mulţime. Ceea ce vă aşteaptă la capătul acestui drum are un efect energizant asupra dumneavoastră pentru că vă simţiţi în al nouălea cer de fericire, fiind ca un vis împlinit. Aveţi multe motive de sărbătoare şi şanse de afirmare.

  Rac
Discutaţi cu partenerul de suflet precum stau de vorbă doi asociaţi într-o afacere. Aţi depăşit faza de dragoste oarbă şi deja vorbiţi de lucruri serioase, responsabilităţi asumate, planuri de viitor. Nimeni nu ar putea pune la îndoială nici sentimentele care vă leagă, nici seriozitatea cu care priviţi relaţia, deoarece daţi impresia unui cuplu unit şi stabil. Se vede că relaţia s-a consolidat.

  Leu

Porniţi într-o direcţie nouă, asupra căreia v-aţi decis brusc, peste noapte, dar sunteţi entuziasmat de ceea ce se întrezăreşte. Vă implicaţi trup şi suflet, investiţi resurse de timp şi energie în acest plan nou-apărut pentru că vă stimulează la maximum. Daţi tot ce aveţi mai bun din dumneavoastră pentru că sunteţi sigur că rezultatele vă vor satisface pe deplin.

  Fecioară
Există ceva care vă inspiră un sentiment de preţ: ori iubiţi şi sunteţi iubit şi consideraţi că e cel mai frumos dar de care puteaţi avea parte, ori aveţi ceva mai mulţi bani la dispoziţie, care vă fac să vă simţiţi mai sigur pe dumneavoastră şi mai puternic. Sunteţi mulţumit de ceea ce aveţi, fie că e doar o senzaţie de confort emoţional sau de stabilitate materială, dar este exact ce aveaţi mai multă nevoie în prezent. Vi se citeşte mulţumirea pe chip.

  Balanţă
Afacerile, tranzacţiile financiare, contractele profitabile sunt pe masa dumneavoastră de lucru şi stabiliţi termene concrete în favoarea dumneavoastră. Aveţi ceva de câştigat de pe urma acestor discuţii serioase, tocmai de aceea nu vreţi să lăsaţi nici un detaliu neanalizat înainte de concluzia finală. Sunteţi foarte mulţumit de felul în care colaboraţi cu lumea, pentru că şi dumneavoastră inspiraţi multă încredere, dar aveţi parte şi de prieteni de nădejde.

  Scorpion
O piedică de natură legală vă ţine pe loc şi nu puteţi face altceva decât să aşteptaţi să apară acea portiţă care să vă permită din nou să acţionaţi. Practic, e vorba de o regulă strictă pe care nu o puteţi încălca şi, atâta timp cât nu aveţi voie să vă mişcaţi aşa cum aţi dori, e normal să vă simţiţi frustrat şi nemulţumit de rezultate. Profitaţi de acest răgaz pentru a trece totul încă o dată în revistă şi pentru a vă odihni puţin.

  Săgetător
Ceea ce iubeaţi mai mult ajunge într-un punct critic, ce vă dezorientează. Nu mai ştiţi încotro s-o luaţi, nu mai ştiţi de ce să vă agăţaţi speranţele, dar nu disperaţi, e doar un impas, ca atâtea altele, în care sunteţi nevoit să faceţi un sacrificiu pentru a putea trece la etapa următoare. Renunţaţi la ceva drag sufletului dumneavoastră doar pentru a putea obţine altceva, dar nu trebuie să regretaţi tributul plătit: este necesar şi obligatoriu pentru o viitoare victorie.

  Capricorn
Munca dumneavoastră a ajuns într-un punct în care culegeţi roadele eforturilor depuse. Nu a fost o activitate individuală, ci v-aţi adus contribuţia alături de un grup de colegi. Simţiţi cu toţii nevoia să sărbătoriţi reuşita şi să vă recunoaşteţi unii altora contribuţia benefică, iar rolul dumneavoastră este remarcat şi apreciat la justa valoare.

  Vărsător
Vă împărţiţi timpul între casă şi prieteni şi vă simţiţi bine oriunde v-aţi afla. Dacă dorinţa de comunicare, de socializare şi de relaţionare vă este satisfăcută, nu mai contează unde vă aflaţi, dar vă priesc locurile noi, spaţiile aerisite şi însorite, destinaţiile îndepărtate, ţările străine… Dacă aveţi norocul să vă aflaţi acum departe de casă, veţi trăi momente plăcute alături de persoane cu care comunicaţi foarte uşor.

  Peşti
Descoperiţi singur ieşirea din impasul în care vă simţeaţi blocat şi, cu problema rezolvată, sunteţi foarte mândru de dumneavoastră. Aveaţi nevoie de foarte puţin ca să zâmbiţi din nou, ca atare, vestea bună care apare acum şi sfatul pe care vi-l oferă o persoană pe care o iubiţi vă vor readuce la normal foarte repede. Aveţi din nou motive să zâmbiţi şi să speraţi, depăşind momentele sensibile de dinainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS