11.7 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPanoplia erotică a simţurilor

Panoplia erotică a simţurilor

Când le-am învăţat la şcoală, nu ne-am îndoit nici o secundă de proprietăţile lor. Cele cinci simţuri ne permit să vedem, să mirosim, să pipăim, să gustăm, să auzim şi nu numai. Cele cinci simţuri formează o combinaţie fierbinte, capabilă să ne erotizeze cele mai liniştite seri.

Pentru o partidă de sex reuşită, folosiţi-vă de toate cele cinci simţuri cu care aţi fost înzestrată de la natură: văz, miros, pipăit, gust şi auz. Având mintea şi toate cele cinci simţuri „acordate“ cu plăcerea dumneavoastră şi a partenerului, sexul devine nu doar o încântare fizică, ci şi o experienţă profund spirituală şi tămăduitoare.
 
Văzul

Domnii sunt foarte sensibili la semnalele vizuale. Sunt extrem de încântaţi şi se simt excitaţi ori de câte ori îşi văd partenera îmbrăcată într-o lenjerie sexy sau costumată într-o ţinută perversă. Aşa că, în loc să vă puneţi întrebări de genul „Oare arăt la fel de bine ca fosta lui?“, „Dar dacă mi se vede celulita?“ sau să încercaţi să vă controlaţi fiecare mişcare, alegeţi mai degrabă să faceţi tot ce aveţi chef în clipele de intimitate. Aşadar, nu staţi cu lumina stinsă când faceţi dragoste. Nu vă fie teamă, nu vă complexaţi dacă atuurile dumneavoastră nu seamănă cu cele ale lui Gisèle Bundchen. Dacă el se află aici, în pat, înseamnă că pe dumneavoastră vă doreşte. Nu uitaţi: majoritatea bărbaţilor vor fi plăcut surprinşi şi extrem de stimulaţi să poarte ceva care vă va face să-l doriţi mai mult. Aşa că puteţi să-i cereţi să poarte o pereche de boxeri negri sau să se costumeze în pompier sau poliţist, dacă asta vă excită.

Mirosul

Se spune că femeile sunt extrem de sensibile la miros. În acest domeniu, studiile ştiinţifice arată că tot ceea ce simt femeile la un bărbat nu este decât codul genetic al unui eventual reproducător. Această informaţie, promisiune a competenţelor virile, este vehiculată, printre altele, de mirosul bărbatului, care participă în mare parte la alchimia ce atrage în mod misterios două fiinţe. Nu putem controla acest miros natural, însă ne putem bucura de persoanele spre care ne conduce.
Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din California, femeile care simt mirosul unei substanţe chimice din transpiraţia bărbaţilor experimentează o excitaţie sexuală intensă, un ritm cardiac crescut şi activarea anumitor hormoni.
Una dintre cele mai des întâlnite greşeli pe care o fac atât femeile, cât şi bărbaţii este să se parfumeze din abundenţă. În această situaţie, cel mai bine este să vă ghidaţi după regula „Cu cât mai puţin, cu atât mai bine“. Aşadar, parfumaţi discret aerul, perdelele, baia, hainele, părul şi pielea dumneavoastră. De asemenea, folosiţi un ulei de masaj aromat!

Pipăitul

Orice relaţie sexuală implică atingere şi orice atingere este excitantă. Unii oameni preferă ca atingerea să fie înceată, alţii o doresc rapidă, iar alţii vor câte un pic din fiecare. Comunicaţi în permanenţă cu partenerul şi spuneţi-i ce vă place şi ce aşteptaţi de la el. Petreceţi o noapte întreagă doar mângâindu-vă, fără să ajungeţi la penetrare. Veţi afla despre partenerul dumneavoastră lucruri la care probabil nu v-aţi gândit niciodată. Dacă îi faceţi masaj iubitului, nu repetaţi de fiecare dată aceleaşi mişcări!
Îmbrăcaţi-vă în mătase sau satin: o astfel de lenjerie este deosebit de incitantă! Nu uitaţi să vă pregătiţi pielea pentru a fi atinsă şi mângâiată. Epilare, gomaj, cremă hidratantă… toate astea nu mai sunt un secret pentru doamne.

Gustul

Influenţa strictă a unor alimente asupra libidoului ar fi mai mult psihologică decât fiziologică, însă chiar şi aşa s-a observat reacţia pozitivă a celor care consumă anumite alimente: după un timp, libidoul creşte.
Luaţi cina în oraş sau gătiţi împreună ceva pentru seară. Asta v-ar putea trezi apetitul pentru alte plăceri primare. Un pahar sau două de vin vă vor accentua dorinţa de sex şi pot face minuni. Vinul roşu are rolul de a destinde, relaxa, de a elimina inhibiţiile, însă totodată conţine resveratrol, un antioxidant care măreşte circulaţia sângelui atât înaintea actului sexual, cât şi în timpul acestuia.
Hrăniţi-vă iubitul cu fructe (struguri, căpşune, nuci, banane, kiwi, felii de mango) sau cu bucăţi de ciocolată şi rugaţi-l să facă şi el la fel cu dumneavoastră. Pictaţi-vă corpul cu frişcă şi cu sirop de fructe. Transformaţi partida de amor în cel mai delicios desert pe care iubitul dumneavoastră l-a savurat vreodată!

Auzul

Puţină muzică nu face rău. Melodia potrivită la momentul potrivit vă inspiră să faceţi dragoste cu mişcări uşoare şi tandre sau, din contră, sex sălbatic, pasional.
Cuvintele adresate partenerului în timp ce faceţi dragoste au şi ele rolul lor afrodiziac în viaţa sexuală. Cu toate acestea, ceea ce îi excită pe unii, pe alţii îi poate deconcentra. Unele cupluri sunt excitate de cuvinte vulgare, altele de fraze cuminţi, romantice.
Dacă vă place să vorbiţi fără perdea în timp ce faceţi sex, nu aveţi decât! Povestiţi-i iubitului fanteziile erotice pe care le aveţi, cum v-ar plăcea să vă atingă, ce poziţie preferaţi şi tot ce vă trece prin minte în momentul respectiv. Lăsaţi-vă purtată de val şi renunţaţi la inhibiţii! Gemeţi… Pe scurt, exprimaţi-vă plăcerea!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU