19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎndrăgostită de şef

Îndrăgostită de şef

Menţinerea unei relaţii este dificilă, însă lucrurile se complică şi mai mult când partenerul dumneavoastră nu este altul decât şeful de la serviciu. Fie că sunteţi amanta sau soţia lui, va trebui să faceţi faţă unor situaţii deosebite.
La început, totul pare ca-n poveşti. În primul rând, lucrurile interzise vă fac să vă simţiţi mai bine. Este „rău“ să ieşiţi cu şeful, iar asta vă amuză. Vă comportaţi ca doi colegi se serviciu. Iar când prindeţi un moment să fiţi singuri, profitaţi la maximum. Totul este incitant! În al doilea rând, este vorba de ascensiunea socială. „Mă întâlnesc cu şeful meu!“. Nu oricine se poate lăuda cu asta în grupul de prietene. Şi, bineînţeles, este vorba şi de partea pozitivă a lucrurilor: îl aveţi mereu în preajmă. În plus, aveţi centre de interes comune şi o poziţie „asigurată“ la locul de muncă.
Însă, nu este totul roz, până la urmă. În timp, s-ar putea să vă doriţi să vă schimbaţi locul de muncă sau măcar să lucraţi în alt departament. De asemenea, rutina şi lucrul „umăr la umăr“ ar putea eroda relaţia dumneavoastră. Alt dezavantaj al relaţiei cu „şeful“ este faptul că, dacă munca este omniprezentă în viaţa sa, o să treceţi inevitabil pe poziţia a doua. Sau, într-un caz şi mai nefericit, pe poziţia a treia, dacă domnul este căsătorit cu altcineva.

Soţul meu, patronul meu

Este deja destul de greu de gestionat o relaţie amoroasă cu şeful la locul de muncă. Însă, dacă şeful este şi soţul dumneavoastră… Oricât v-aţi strădui să delimitaţi cele două zone – acasă şi serviciu -, cu siguranţă ele se vor intersecta. În felul acesta, discuţiile şi problemele de la job pot ajunge chiar în dormitor!
La birou, păstraţi relaţia de colegi sau şef-subaltern. Sunteţi o angajată ca oricare alta. Pentru a nu trezi gelozii şi bârfe, aveţi tot interesul să nu vă bazaţi pe ideea „Fac ce vreau, sunt soţia patronului“. Discreţia este şi ea importantă atunci când vă întâlniţi. Puţină afecţiune nu strică, însă evitaţi gesturile deplasate, care i-ar putea pune pe colegi într-o situaţie stânjenitoare.
Acasă, soţul trebuie să-şi lase atitudinea de şef la uşă. Nu este simplu să restabiliţi un echilibru când partenerul dumneavoastră este obişnuit să dea ordine toată ziua la serviciu. Însă, acasă sunteţi pe picior de egalitate, sarcinile casnice nu sunt doar responsabilitatea dumneavoastră şi nu sunteţi la dispoziţia lui.

Daţi frâu liber sentimentelor
Odată ajunşi la domiciliu, profitaţi de aceste momente pentru a vă destinde şi pentru a regăsi complicitatea de care nu aveţi parte la serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII