16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinŢinute lejere pentru o zi de vară

Ţinute lejere pentru o zi de vară

O pereche de bermude, piesă care revine la modă, completată de un tricou cu imprimeu, sau rochiile în croieli ample din materiale uşoare pot fi ţinutele lejere pe care le căutaţi într-o vară toridă.

Zi de zi pierdeţi minute bune în faţa şifonierului în căutarea unei ţinute care să nu vă creeze disconfort, dat fiind faptul că temperaturile ridicate „îşi fac de cap“. Aţi epuizat combinaţiile pe care le ştiaţi. Vă pregătiţi şi pentru câteva zile de concediu, aşa că dorinţa de a purta ceva comod nu vă dă pace. Un raid prin raioanele magazinelor care anunţă reduceri vă poate ajuta să găsiţi ceea ce doreaţi.
Vedetele au ales să poarte bermude, aşa că n-ar fi rău să vă achiziţionaţi câteva perechi. În nuanţe vesele, acestea sunt nu numai lejere, ci şi deosebit de plăcute. O pereche de bermude din denim se potriveşte foarte bine cu un maiou din bumbac, dar şi cu o pălărie din denim subţire, care să vă protejeze de razele soarelui. De asemenea, pot fi purtate cu o bluză din bumbac, cu dungi multicolore, şi cu nişte sandale din piele. Ca şi accesorii, puteţi opta la o astfel de ţinută pentru brăţările din plastic, un colier din argint cu turcoaze şi o geantă din material textil.

Haine în culori vii

Nuanţele vii sunt la modă, aşa că nu trebuie să ezitaţi în faţa unui tricou colorat cu un imprimeu vesel, la fel cum nu trebuie să refuzaţi să achiziţionaţi o rochie vaporoasă cu imprimeuri, cu grafică optică sau florală, care îmbină mai multe culori. Tricourile imprimate ar trebui să fie primele pe lista dumneavoastră de cumpărături. Le puteţi purta atât cu o fustă uni, la birou, cât şi cu o pereche de pantaloni scurţi, la o întâlnire cu fetele în oraş.
Pentru o întâlnire importantă, puteţi achiziţiona un sacou strâns în talie. O pălărie din rafie va completa în mod armonios o ţinută care va include ca piesă de vestimentaţie sacoul.
Nu uitaţi atunci când vă aflaţi la cumpărături nici de fustele din in, foarte comode, care se pot asorta la un maiou sau la o pereche de sandale romane.
Vedetele verii sunt însă rochiile cu croieli ample din materiale uşoare, care „pică“ bine pe orice tip de siluetă. Dacă aveţi o talie subţire şi vreţi să o puneţi în evidenţă, chiar şi cu o rochie de acest gen, puteţi apela la ajutorul unei curele late, tot astfel cum puteţi alege o rochie cu decolteu amplu, accesorizată cu un şirag dublu de mărgele.

Stilul marinăresc

Stilul marinăresc denotă voie bună, dungile inspiră o stare de bucurie şi optimism şi, poate cel mai important aspect, ţinutele care îl alcătuiesc sunt extrem de comode. Pentru vacanţe, pantalonii scurţi, tricourile în dungi colorate, subţiri, late, verticale sau orizontale, în culori tari sau în stil clasic alb-negru sunt piesele preferate de domnişoare.
Toate aceste ţinute au în comun nu numai comoditatea, ci şi un accesoriu la modă: geanta mare, cu buzunare, din materiale naturale, pânză, fibră naturală sau bumbac. Nuanţele vii pot fi regăsite şi pe aceste genţi practice, care pot fi purtate şi atunci când mergeţi la plajă. Într-o zi călduroasă de vară asociaţi o geantă colorată unei rochiţe simple, albe şi cu siguranţă nu veţi da greş.
Din in, ornate cu foarte multe paiete şi modele excentrice, ideea „genţii de plajă“ purtate în oraş deja a devenit foarte populară în moda autohtonă, aşa că o puteţi adopta şi dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII