11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Scurte ştiri

Femeia-gigant
O femeie de 30 de ani din Nevada, Statele Unite, a început brusc să crească din cauza unei maladii rare. După cum informează tgcom.it, femeia a ajuns între timp să depăşească înălţimea de doi metri şi măsoară nu mai puţin de 215 kg. Din păcate pentru ea însă, procesul de creştere nu s-a oprit aici. Tanya Angus suferă de acromegalie, un sindrom clinic caracterizat prin creşterea deformantă în grosime şi lungime a oaselor şi a ţesuturilor moi. Acesta este singurul caz la nivel mondial, în care medicii s-au declarat neputincioşi în a opri procesul de creştere. Tanya a devenit între timp una dintre cele mai înalte şi mai grele femei din lume. Recordul este cu atât mai negativ cu cât, în prezent, nu există medicamente capabile să blocheze această creştere continuă. Cu toate acestea, femeia nu se dă bătută: „Dacă nu ai speranţă, nu obţii nimic. Sper ca medicii să reuşească să oprească acest proces de creştere, de aceea încerc să trăiesc cât mai normal posibil“, a spus Tanya Angus.

Scrisorile de dragoste ale Madonnei, scoase la licitaţie
Scrisori de dragoste redactate de Madonna şi câteva mesaje audio cu conţinut erotic, pe care celebra cântăreaţă americană le-a lăsat pe robotul telefonic al unui fost iubit, au fost scoase la licitaţie on line, alături de obiectele personale ale altor vedete. După cum informează tgcom.it, cele două scrisori de dragoste au fost trimise prin fax, la începutul anilor 1990, de Madonna către iubitul ei din acea epocă, Jim Albright. Alături de cele două epistole, au fost scoase la licitaţie şi câteva mesaje cu un conţinut foarte îndrăzneţ lăsate pe robotul telefonic al acestuia. Ele au fost păstrate pe două microcasete audio, al căror preţ de vânzare este estimat de specialişti la aproximativ 40.000 de dolari.

Sişu, la debut

Fete sexy în poziţii lascive, maşini de fiţe, „bagabonţi“ de cartier, tatuaje, limuzină, sticle de băutură… Nu, este vorba de un film având drept subiect România anului 2009, ci de ingredintele folosite de regizorul Marian Crişan pentru a ilustra single-ul de debut al lui Sişu – „Ai vrea să ai“. Piesa, cu un mesaj mai mult decât provocator, încearcă să ilustreze realitatea românească şi reperele pe care le au tinerii zilelor noastre. „Ai vrea să ai“ feat Puya şi Yolo, este single-ul de debut al lui Sişu şi reprezintă munca sa în studio de aproximativ un an. Toate cele 16 piese de pe album au un profund mesaj social raportat la experienţele de viaţă care l-au marcat pe Sişu.
Videoclipul piesei a fost filmat la Buftea şi, datorită atmosferei relaxate, filmările nu au durat foarte mult. Albumul şi single-ul de debut sunt aşteptate de ascultătorii genului, multă lume întrebându-se dacă Sişu va mai avea puterea să o ia de la capăt din punct de vedere muzical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS