17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Veştile bune legate de carieră, de genul unei reuşite la examen, al unei evidenţieri în faţa şefilor sau luarea unei decizii importante privind viitorul profesional, pot sosi şi astăzi. Poate întâlniţi o persoană care va juca un rol important în rezolvarea unor probleme.

 
  Taur
Aveţi în preajmă o persoană care vă inspiră agresivitate şi ostilitate şi priviţi cu suspiciune la eventualele sale intervenţii în treburile dumneavoastră. Ori îl evitaţi şi scăpaţi fără repercusiuni grave din confruntarea cu el, ori îi ţineţi piept, pentru că, dacă sunteţi provocat, nici dumneavoastră nu sunteţi prea blând.

 
  Gemeni
Aţi putea ajunge într-un loc cu o încărcătură spirituală deosebită: un sit arheologic, o mănăstire, un muzeu sau, pur şi simplu, casa părintească, în care vă simţiţi foarte bine. Veţi fi întâmpinat cu braţele deschise la un eveniment de familie, la o nuntă sau în vizită la o persoană dragă.

 
  Rac
Trebuie să vă întâlniţi cu cineva şi emoţiile dinaintea confruntării cresc, ori pentru că speraţi să primiţi un răspuns de la acesta, ori pentru că vă este teamă într-un fel de ceea ce v-ar putea spune. Nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi, pentru că totul va decurge excelent.
 

  Leu
Se apropie un eveniment pe care îl priviţi cu mult entuziasm. Abia aşteptaţi să înceapă, pentru că vă conferă un puternic sentiment de valoare personală – aprecierea lumii, faimă, mândrie, succes –  sau pentru că aduce câştiguri financiare deosebite.

  Fecioară
Vă fac bine discuţiile cu persoanele vârstnice sau mai experimentate decât dumneavoastră. Aveţi posibilitatea să vă îmbogăţiţi cunoştinţele şi vă pricepeţi de minune să profitaţi de orice şansă care vi se oferă. Este bine să aveţi mai mare grijă de bani, altfel vă veţi confrunta în curând cu probleme.

  Balanţă
Nu aţi mai avut de mult o zi atât de calmă, fiind atras de activităţi sedentare, pe care le desfăşuraţi mai mult pe lângă casă. Nu doriţi ceva mai animat, preferaţi să leneviţi. Ori sunteţi în vacanţă şi vreţi să profitaţi de lipsa de noutate, ori sunteţi nevoit să staţi pe loc din cauza unor piedici ce vă reduc la minimum mişcarea.

 Scorpion
Nu vă place că sunteţi amânat, că nu ajungeţi la obiectivul stabilit, din cauza neseriozităţii unora. Unele persoane promit marea cu sarea, însă nu păstrează termenul pe care l-aţi stabilit pentru rezolvarea unor probleme. Nu aveţi încotro, oricât le-aţi atrage atenţia, ele tot cum vor fac, şi sunteţi nevoit să îi toleraţi şi de data aceasta.

 Săgetător
O întâlnire care ar fi trebuit să aibă loc în curând trebuie anulată, ori pentru că dumneavoastră nu sunteţi disponibil din cauza unei probleme de sănătate, ori pentru că persoana cu care ar fi trebuit să staţi de vorbă anunţă că nu mai poate veni.

  Capricorn
Lipsa banilor şi datoriile vă obligă să reduceţi din cheltuieli, chiar dacă e vorba doar de strictul necesar. Strângeţi cureaua la maximum şi renunţaţi la unele plăţi. Trebuie să puneţi în prim-plan datoriile pe care nu le puteţi amâna cu nici un chip.

  Vărsător
O manevră strălucită din partea dumneavoastră îi determină pe cei din jur să vă admire pe ascuns. Cum de găsiţi de fiecare dată o soluţie? Inspiraţia şi sincronizarea pot fi lucruri miraculoase, care, din câte se pare, vă caracterizează.

  Peşti
Aveţi o atitudine excesiv de rezervată, nu sunteţi de acord cu nimic şi nu aveţi încredere în nimeni. Se discută greu cu dumneavoastră, pentru că nu acceptaţi părerile altora. Vă simţiţi neglijat, ignorat, dar prea le priviţi pe toate într-un mod egoist, considerând că sunteţi singurul deţinător al adevărului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU