13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Deşi cei din jur vă spun cu destul curaj ce gândesc, fie că nu aveţi chef să daţi cărţile pe faţă, fie că sunteţi prea ocupat cu lucruri mai importante, dar refuzaţi să răspundeţi la fel. Este posibil ca aceste neînţelegeri să se intensifice şi să aveţi parte de un conflict deschis. Ar fi bine să vă aşteptaţi la orice, pentru a nu fi luat prin surprindere, tocmai când credeaţi că s-a trecut peste toată povestea.

 
  Taur
Aveţi tendinţa de a vă asculta primul impuls şi de a cere unor persoane la care singur aţi renunţat să intre din nou în viaţa dumneavoastră sau să reapară doar pentru o perioada, pentru a fi prezente atât cât aveţi nevoie de ele. Oricât de încrezător aţi fi în farmecul dumneavoastră, s-ar putea să vă treziţi cu o reacţie foarte violentă sau să vă ignore. Gândiţi-vă de două ori înainte, altfel aveţi şanse mari să jigniţi pe cineva.

 
  Gemeni
Gândiţi-vă mai puţin la partener şi nu vă lăsaţi influenţat de orice toană de-a lui. Nu vă faceţi griji dacă simte nevoia să petreacă un timp singur. S-ar putea să-şi pună ordine în gânduri. Chiar şi dumneavoastră vreţi să petreceţi un timp singură. Asta nu înseamnă că iubiţi mai puţin. Prietenii sunt gata să vă ofere din timpul şi afecţiunea lor. Bucuraţi-vă împreună de o seară minunată.

 
  Rac
Cineva încearcă să vă explice un lucru important pentru activitatea sa, însă nu păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. În loc să vă grăbiţi să-i tăiaţi vorba, aţi putea să-l ascultaţi până la capăt, chiar să-i puneţi întrebări suplimentare şi abia pe urmă să-i răspundeţi. Uneori este nevoie de răbdare pentru a descoperi cum stau de fapt lucrurile.
 

  Leu
Modificările majore pe plan financiar sunt nerecomandate. Nu vă încredeţi în părerea oricui, mai ales dacă este vorba despre persoane care vorbesc fără nici o bază. Investiţiile imobiliare nu sunt profitabile. Pe plan profesional, s-ar putea să existe schimbări ale condiţiilor de lucru şi acestea să nu fie pe placul dumneavoastră. Idilele începute acum trebuie tratate cu luciditate.

  Fecioară
Aveţi de făcut câteva drumuri şi pe căldură nu prea aţi ieşi din casă. Ar fi bine să aveţi maşină personală sau să vă ducă un prieten. Oricum, nu vă epuizaţi, deoarece încă vă aşteaptă ceva treabă şi trebuie să vă conservaţi energia. Spre seară s-ar putea să primiţi o veste care să vă bucure.

  Balanţă
Vă simţi mai puţin energic în ultima vreme şi vă gândiţi să vă faceţi nişte analize sau să luaţi vitamine. Dacă dumneavoastră consideraţi că sfatul unui medic vă ajută, ar fi bine să vă rezervaţi timp pentru o vizită. Odihniţi-vă mai mult şi beţi cât mai multe lichide dacă vă simţiţi deshidratat.

 Scorpion
Faceţi tot posibilul pentru a oferi familiei confort sporit, iar cei dragi vă sunt recunoscători pentru grija şi efortul depuse. Dacă trebuie să faceţi astăzi unele demersuri dificile, lucrurile se vor desfăşura aşa cum speraţi. În cazul în care aţi avut probleme în cuplu, acum începeţi să vă apropiaţi din nou de partener.

 Săgetător
Vă concentraţi asupra problemelor de serviciu şi vă gândiţi că nu veţi mai fi obligat să munciţi în plus. Aveţi câteva idei deja despre cum să vă petreceţi timpul liber. Prietenii sunt avizi de distracţie, încât sub nici o formă nu aveţi cum să vă treziţi cu un refuz. Mai ales că invitaţia vine din partea dumneavoastră.

  Capricorn
Dacă vă lăsaţi purtat de vise amoroase, s-ar putea să vă treziţi într-o realitate crudă. Chiar şi aşa, există aspecte de care puteţi profita, dacă ştiţi să le vedeţi. Este o zi bună pentru a vă face ordine în contul bancar. Luaţi-vă toate măsurile de precauţie şi nu riscaţi nimic.

  Vărsător
Sunteţi nemulţumit de faptul că partenerul trebuie să plece departe de dumneavoastră. Nu este cazul să vă faceţi griji, în curând lucrurile se vor îmbunătăţi. La serviciu aveţi iniţiative şi suficientă ambiţie pentru a realiza ce v-aţi propus. Fiţi mai prudent cu banii deoarece tindeţi să cheltuiţi mult mai mult decât vă permiteţi.

  Peşti
Evitaţi deplăsarile în interes de serviciu deoarece nu sunt avantajoase astăzi. Dacă există neînţelegeri în familie, lămuriţi totul printr-o discuţie deschisă. Pe plan financiar, lucrurile se dezvoltă în direcţia dorită. Aţi putea câştiga ceva bani. Dacă vă gândeaţi să cereţi o mărire de salariu, este un moment bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS