21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Lumea din jur sărbătoreşte un eveniment deosebit, dar dumneavoastră nu vă puteţi alătura bucuriei generale, deoarece aveţi unele probleme personale care vă ţin în priză. Abia după ce veţi duce aceste sarcini la îndeplinire vă veţi permite un răgaz.

 
  Taur
Nu prea aveţi motive de optimism pe parcursul zilei, pentru că nu prea vă ies afacerile conform planurilor. Apar tot felul de oponenţi, de oprelişti, de întârzieri, care vă fac să daţi înapoi, ba chiar sunteţi gata să renunţaţi la un plan care nu vrea deloc să avanseze.

 
  Gemeni
Vă puteţi baza pe familie, deci ajunge doar să spuneţi că aveţi nevoie de ajutor, că se vor găsi veri sau fraţi care să vă susţină. De data aceasta veţi avea nevoie de mână de lucru, pentru că aţi început unele treburi prin casă şi singur vă e greu să le duceţi la capăt.

 
  Rac
Bani ar fi, dar trebuie să îi gestionaţi cu grijă pentru că veţi avea nevoie de o sumă mai mare cândva pe parcursul anului şi, dacă intraţi acum în rezerve, s-ar putea să nu vă puteţi atinge scopul propus. Se aude o veste bună despre o mărire de salariu sau a sosit vremea unei investiţii masive într-un bun pe care nu vi-l permiteţi oricând, cum ar fi un teren sau o casă la ţară.
 

  Leu
Vă eliberaţi de o grijă numai cu ajutorul persoanei iubite, pentru că vă învăluie în tandreţe şi în vorbe frumoase care vă rup de orice problemă. Dacă v-aţi oferi unul altuia câteva ore, pe înserat, pentru a sta mai mult de vorbă şi a vă deschide sufletul reciproc, aţi termina ziua excelent, relaxaţi şi fericiţi, ca după o spovedanie.

  Fecioară
Cândva aţi rupt brusc o relaţie şi, după o vreme, aţi regretat gestul pripit. Acum se iveşte ocazia de a relua relaţia eşuată atunci şi merită să îi mai daţi o şansă. Ceea ce a declanşat furtuna din trecut nu mai este valabil şi astăzi, ci amândoi
v-aţi maturizat şi aţi învăţat ceva din problema respectivă.
 

  Balanţă
Nu vă aruncaţi aşa, la primul impuls, spre prima cale care vi se oferă. Mai aşteptaţi puţin, pentru că după ce ieşiţi de sub influenţa emoţiei iniţiale, aţi putea descoperi şi a doua variantă, care ar putea fi mai potrivită situaţiei de faţă. Dacă aţi alege prima soluţie care vi se oferă, atunci când se va ivi a doua veţi regreta decizia iniţială.

 Scorpion
Sunteţi ţinut pe loc de un fleac, ceea ce vă enervează la maximum, dar n-ar trebui să faceţi atâta caz pentru nimic. Ignoraţi mărunţişurile, pentru că dacă le daţi mai multă importanţă decât merită, s-ar putea transforma în adevărate probleme.

 Săgetător
Vă vine o idee salvatoare la momentul oportun şi veţi deveni eroul zilei, la care multă lume va apela cu încredere. Se vede că sunteţi cel mai bun dintre toţi, că aveţi un atu în mânecă de care vă folosiţi cu succes. Vă remarcaţi cu uşurinţă prin energie, curaj şi competenţă.

  Capricorn
Uneori e nevoie de un dram de ipocrizie pentru a vă integra într-un grup, de aceea azi adoptaţi o atitudine care nu vă reprezintă, dar e obligatorie pentru a deveni pe placul celor cu care intraţi în contact. Vă comportaţi aşa cu şefii, cu colegii pe care, de regulă, nu îi plăceţi doar pentru a le intra în graţii, dar merită orice sacrificiu dacă vă atingeţi scopul.

  Vărsător
Obstacolul care se interpune în calea dumneavoastră are, în cele din urmă, un rol pozitiv, pentru că vă oferă un răgaz pe care nu vi l-aţi fi permis dacă toate ar fi mers repede spre ţinta finală.

  Peşti
Aveţi o influenţă ciudată asupra oamenilor, deşi nu sunteţi o fire autoritară, dar când staţi de vorbă cu unii, observaţi că au emoţii când vă privesc sau nu-şi găsesc cuvintele. Este o dovadă de respect, deci fiţi mândru de felul în care vă tratează lumea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS