8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Nu sunteţi mulţumit de felul în care evoluează unele proiecte la care v-aţi adus contribuţia. Rezultatele sunt mediocre, deşi aţi sperat mai mult de atât, dar poate ar fi bine să nu pretindeţi mai mult de la o situaţie cu un potenţial minor.

 
  Taur
Aţi putea pleca la drum şi la destinaţie vă aşteaptă o surpriză excelentă sau o întâlnire cu o persoană importantă. Pe de altă parte, persoana iubită nu poate fi alături de dumneavoastră acum, de aceea veţi încerca să menţineţi flacăra vie chiar dacă vă despart kilometri.

 
  Gemeni
Aveţi o stare emoţională foarte ciudată ce vă face să vă retrageţi, să fugiţi de lume, să nu luaţi legătura cu nimeni. Preferaţi singurătatea, ori pentru că suferiţi de o boală pe care nu vreţi să o arătaţi, ori pentru că treceţi printr-un moment critic din punct de vedere psihic.

 
  Rac
Nu daţi randament prea mult în ceea ce aveţi de făcut, ori pentru că, oricât v-aţi strădui, piedicile sunt prea mari de trecut şi bateţi pasul pe loc, ori pentru că vă lipseşte motivaţia. Nu aveţi chef, energie, nimic care să vă împingă spre ceea ce apare azi în plan, încât, dacă există vreo şansă de a vă eschiva, veţi profita imediat.
 

  Leu
Situaţia materială vă dă motive de satisfacţie, aveţi bani la dispoziţie pentru a vă permite şi unele plăceri sau capricii personale, iar perspectivele sunt promiţătoare. Sunteţi într-un moment bun al vieţii dumneavoastră, descoperind alte lucruri care vă oferă bucurie.

  Fecioară
Cel mai bun prieten este, de fapt, persoana iubită cu care discutaţi uşor. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, încât nici nu este nevoie de vorbe pentru a vă face înţeles. Dacă sunteţi singur şi faceţi cunoştinţă cu cineva, şansa ca de la o simplă atracţie de moment să se nască şi o relaţie sentimentală este mare.
 

  Balanţă
Aţi ajuns într-un punct fragil al unui proiect profesional, în care orice neglijenţă poate strica totul. La originea acestei probleme este intervenţia negativă a unei persoane faţă de care nu v-aţi purtat prea prudent, iar acum, pentru că aţi avut încredere oarbă în ea, sunteţi în impas.

 Scorpion
V-aţi pus mari speranţe într-un anumit plan care nu a ajuns acolo unde aţi dorit, iar acum suferiţi o decepţie. Poate este legată de dragoste, deoarece aţi fi dorit din partea celui drag o anumită atitudine, o vorbă bună sau mai multă implicare, dar el este dezinteresat, lăsând tot greul pe umerii dumneavoastră.

 Săgetător
Gândurile vă zboară spre trecut, spre iubiri de altădată, renăscând amintiri dintre cele mai puternice. Ori duceţi dorul vremurilor demult apuse, când eraţi mai fericit în amor, ori regretaţi nişte evenimente de altădată, care ar fi putut fi evitate sau măcar ar fi putut lua altă întorsătură dacă aţi fi fost mai atent.

  Capricorn
Prietenii sunt marea dumneavoastră şansă astăzi, pentru că de la o astfel de persoană se poate ivi o informaţie salvatoare sau o veste excepţională. Dacă aţi lucra pe cont propriu, dacă vi s-ar respecta libertatea de acţiune, la serviciu, aţi putea repurta un succes deosebit.

  Vărsător
Sunteţi mai sedentar, dorind să staţi acasă să vă vedeţi de unele probleme personale. Poate sunteţi imobilizat la domiciliu din cauza unei probleme de sănătate, care nu vă permite să vă mişcaţi prea mult.

  Peşti
Vă faceţi planuri iluzorii cu privire la viitorul unei acţiuni şi nu vă daţi seama că vă amăgiţi. Credeţi în promisiuni care nu se vor concretiza şi vă lăsaţi păcălit de încurajările unei persoane cu intenţii nu tocmai sincere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS