15.6 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Se nasc noi speranţe îndrăzneţe în inima dumneavoastră şi abia aşteptaţi să le materializaţi. Aveţi noroc, pentru că găsiţi acele persoane care au încredere în visele dumneavoastră şi contribuie şi ele, cât pot, la atingerea scopului propus. Colaborările sunt constructive şi ar fi ideal să vă uniţi cu toţii visele pentru a beneficia împreună de rezultate.

  Taur
Abordaţi o atitudine detaşată faţă de tot ce se petrece în jur. Poate v-aţi impus să nu auziţi nimic, să vă rupeţi de muncă, de lume, de tot, pentru a vă oferi o vacanţă binemeritată. Totul e ca şi ceilalţi să afle că sunteţi în concediu şi să nu vă bată la cap cu diverse solicitări. Dacă aţi putea, v-aţi retrage undeva într-un loc izolat, unde să dormiţi şi să citiţi.

  Gemeni
Sunteţi mai atenţi la bani, nu neapărat la ceea ce cheltuiţi – pentru că nu puteţi rezista ispitei de a ieşi la cumpărături –, ci mai mult la ceea ce primiţi pentru o muncă prestată. Dacă simţiţi că nu aţi fost plătit corect, veţi cere socoteală celui care a promis altceva la început şi nu s-a ţinut de cuvânt. Aveţi mari şanse să primiţi ceea ce vi se cuvine, deci cereţi-vă drepturile!

  Rac
Abţineţi-vă de la gesturi impulsive, cu factor mare de risc, pentru că aţi putea declanşa o criză prin propriile acţiuni. Sunteţi prea agitaţi, precipitaţi şi, la o manifestare atât de violentă, este şi normal să apară incidente nedorite. Puteţi greşi, puteţi eşua, puteţi răni pe cineva sau vă puteţi face dumneavoastră rău, ca atare fiţi prudent şi nu vă hazardaţi, atras fiind de rezultate imediate.

  Leu
În anturajul dumneavoastră apar persoane care sunt mai bine văzute şi mai apreciate decât dumneavoastră şi vă cam roade invidia. Nu vă veţi speria de câţiva rivali, ci vă veţi înarma cu toate talentele din dotare pentru a demonstra că sunteţi mai bun decât toţi, iar steaua lor străluceşte o zi-două, după care vă veţi relua poziţia de lider. Concurenţa vă pune ambiţia la încercare!

  Fecioară
Nutriţi sentimente profunde pentru cineva, dar nu aveţi, deocamdată, curajul de a vă împărtăşi iubirea. Vă copleşesc emoţiile, dar nimic nu vi se pare mai frumos decât această senzaţie de iubire secretă… Va veni vremea în care veţi spune tuturor că iubiţi, dar momentan tatonaţi terenul, ca să descoperiţi ce simte şi celălalt.

  Balanţă
Aveţi ocazia de a face rost de o sumă importantă de bani, dar nu vi se oferă pe tavă, ci este condiţionată de un efort fantastic, pe care sunteţi capabil să-l faceţi. Se vorbeşte despre un job mai bun şi despre o investiţie de milioane, care vor avea efect pe mai mulţi ani de acum încolo. Merită să luptaţi!

  Scorpion
Fiţi pregătiţi pentru iubire la cote maxime! Inima vă bate mai tare, sunteţi îndrăgostit lulea şi acum nu mai contează nimic altceva pentru dumneavoastră. Vă dedicaţi tot timpul persoanei iubite, momentelor tandre şi romantice în doi, având parte de evenimente de intensitate maximă în plan sentimental. Dacă nu v-aţi întâlnit până acum jumătatea, fiţi cu ochii în patru: e pe aproape!

  Săgetător
Sunteţi plin de energie şi entuziasm înaintea începerii unui proiect nou, de anvergură. Aveţi mari speranţe de la ceea ce vă pregăteaţi să porniţi şi sunteţi convins că reuşita depinde în totalitate de eforturile pe care le depuneţi şi de optimismul cu care vă implicaţi în toate. Sunteţi mulţumit de ritmul în care se mişcă lucrurile şi sunteţi sigur că va merge bine în continuare.

  Capricorn
Relaţia cu o persoană cu autoritate în viaţa dumneavoastră nu merge tocmai bine, pentru că vă supune unor critici pe care nu le meritaţi. Vă jigneşte tonul cu care vi se adresează, pentru că se crede superior. Nimic nu vă deranjează mai tare acum ca îngâmfarea, orgoliul şi dorinţa unora de a se impune cu orice preţ!

  Vărsător
Probabil plecaţi în vacanţă, pentru că sunteţi vesel şi relaxat. Este un moment perfect pentru un eveniment fericit neaşteptat sau pentru o decizie bruscă, de exemplu simţiţi nevoia să plecaţi unde vedeţi cu ochii, să vă mutaţi sau să faceţi un copil. Surprizele vin peste noapte şi au rolul de a vă face viaţa
mai frumoasă şi mai incitantă.

  Peşti
Când puneţi pasiune în ceea ce faceţi, nici un efort nu pare imposibil. Acum aveţi curajul de a înfrunta o situaţie dificilă, cu scopul de a o rezolva şi de a vă elibera, mai apoi, de stres. Nu mai amânaţi deciziile importante, luaţi taurul de coarne acum şi spuneţi ferm ce doriţi. Vă veţi simţi altfel după ce veţi pune punct acestui capitol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS