5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Aveţi nevoie de sfatul unui specialist pentru a rezolva o problemă importantă: un credit care trebuie obţinut la bancă, un dosar care trebuie depus imediat, un proiect profesional asupra căruia trebuie să vă concentraţi cu maximă atenţie. Există cineva cu mai multă experienţă în preajma dumneavoastră care v-ar putea oferi cele mai bune îndrumări.
 
  Taur
Afacerile şi cariera sunt în centrul atenţiei azi, pentru că trebuie să luaţi decizii care au la bază cifre, fapte, acte şi nu aveţi voie să greşiţi. Concentraţi-vă asupra acestor activităţi, pentru că de energia pe care o investiţi în ceea ce aveţi de făcut depind şi rezultatele. Sunteţi un om de încredere în colectivul din care faceţi parte.
 
  Gemeni
În cuplu, întotdeauna trebuie să fie un singur lider, pentru că nu pot exista nici două capete simultan care să ia decizii, dar nici doi executanţi cuminţi care lasă lucrurile la voia întâmplării. Dacă acum sunteţi dumneavoastră capul, în curând va trebui să-l mai lăsaţi şi pe partenerul dumneavoastră să-şi spună părerea şi să ia decizii pentru amândoi.
 
  Rac
Graba poate strica multe, mai ales liniştea interioară. Din cauza unui detaliu apărut din senin, pe care nu l-aţi prevăzut, nimeriţi brusc într-o furtună de stări contradictorii, pe care nu le mai puteţi controla. În tot ce faceţi azi, trebuie să acţionaţi imediat, pentru că nu aveţi timp de gândire, dar cu cât sunteţi mai presat de timp, cu atât riscul de a face greşeli este mai mare.

  Leu
Dacă tot aveţi un răgaz la dispoziţie, preferaţi să îl folosiţi pentru puţină relaxare. Şi ce poate fi mai plăcut decât un program de distracţie, cu ieşiri cu prietenii, un spectacol amuzant, un film sau o plimbare? Ba chiar descoperiţi că viaţa are şi alte niveluri pe care nu le-aţi explorat până acum pentru că eraţi preocupat de grijile cotidiene.

  Fecioară
Nu sunteţi tratat corect de o persoană care se bate cu pumnul în piept că e întotdeauna justă în aprecieri, dar nu şi cu dumneavoastră. Dacă vă simţiţi nedreptăţit, faceţi ceva pentru a restabili ordinea firească a lucrurilor, apelând ori la un arbitru imparţial care să împace taberele adverse, ori la dovezi incontestabile. Deveniţi un justiţiar onest cu scopul de a restabili adevărul şi de a redobândi ceea ce vi se cuvine.

  Balanţă
Parcă toate vă stau împotrivă azi, dar înainte de a da vina pe cineva anume, analizaţi-vă şi pe dumneavoastră. Ce-i drept, sunteţi puternic influenţat de anturaj, unde se aud poveşti triste despre situaţii similare care au mers prost, deci, când aflaţi numai de lucruri rele, e normal să credeţi că nici la dumneavoastră nu va merge mai bine. Dacă aţi putea ieşi din aceste medii încărcate negativ, aţi putea rezolva situaţia cu brio.

 Scorpion
O sumă de bani mult aşteptată începe să se contureze clar la orizont, primind un termen de plată mult mai sigur. Până acum era doar o promisiune, nimic concret, acum însă primiţi un termen scadent prin care ştiţi mai bine pe ce vă puteţi baza. E vremea unor plăţi restante, a intrării în posesia unor datorii mai vechi, a achitării unor facturi pe care le-aţi tot amânat. Deci e timpul să echilibraţi balanţa în bugetul personal.

 Săgetător
Inima dumneavoastră zâmbeşte fericită pentru că aţi ajuns la un vârf de care sunteţi foarte mulţumit. Seamănă cu împlinirea unui vis care aduce bucurie în suflet şi simţiţi nevoia să spuneţi tuturor ceea ce simţiţi. Poate cuceriţi inima unei persoane dragi, poate aflaţi veşti excelente despre căsătorii sau relaţii fericite sau partenerul vă aduce la cunoştinţă un eveniment pe care îl primiţi ca pe un frumos gest de iubire.

  Capricorn
Colaboraţi excelent cu grupul din care faceţi parte, dar nu neapărat rezultatele care se prefigurează la orizont vă încântă mai tare, ci legătura emoţională care vă uneşte din ce în ce mai mult. Prieteniile se leagă mai uşor într-un colectiv cu interese comune, pentru că vă cunoaşteţi mai bine atunci când clădiţi ceva împreună, cot la cot, zi de zi.

  Vărsător
Un noroc trece prin calea dumneavoastră, dar nu vi se oferă pe tavă, ci trebuie să depuneţi un efort pentru a-l câştiga. Merită orice sacrificiu, deci lăsaţi la o parte orice altă activitate pentru a vă dedica acestui unic scop. Ceea ce veţi obţine la final va fi ceva deosebit, aşa că trebuie să aibă prioritate acest demers.

  Peşti
Nimic nu vă deranjează mai mult decât felul în care alţii se eschivează de sarcini, dar tot obţin laude şi aprecieri. Dumneavoastră lucraţi onest, pe căi cinstite, depuneţi eforturi serioase pentru a vă îndeplini responsabilităţile care vă revin. Dacă profită de bunăvoinţa dumneavoastră sau dacă aveţi dovezi că trişează, nu ar trebui să toleraţi, ci să scoateţi adevărul la iveală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS