27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024

Scurte ştiri

Anda Adam cântă în memoria lui Michael Jackson

Pentru că idolul său este Michael Jackson şi pentru că nu vrea şi nu poate să creadă că acesta nu mai este printre noi, timp de o lună, Anda Adam va include în toate spectacolele sale un moment special. Ea va interpreta piesa „Will You Be There“ în memoria marelui artist. Pe lângă acest tribut adus Regelui muzicii pop, Anda şi trupa sa de dansatori au pregătit şi o coregrafie, prin care artista şi echipa sa doresc să îi transmită cât de mult îl iubesc.
„Pentru mine Michael a însemnat enorm. A fost ca un membru al familiei mele şi în mare măsură datorită lui am început să cânt“, mărturiseşte artista.

Cătălin Măruţă pleacă în vacanţă

„Happy Hour“, emisiunea a cărei gazdă este Cătălin Măruţă, a intrat în vacanţă, aşa că prezentatorul îşi face şi el bagajele pentru concediu. Împreună cu Andra şi un grup de prieteni, acesta va merge în Spania. Deşi Cătălin şi Andra şi-au petrecut anul trecut luna de miere tot în această ţară, în Tenerife, anul acesta au hotărât să revină, mai ales că s-au simţit foarte bine. Aşa că în vara aceasta, înarmaţi cu poftă de vacanţă, Andra şi Cătălin Măruţă şi-au propus să ajungă în Barcelona, Marbella şi Tenerife.  

Adriela şi Piticu’, pe urmele lui Gaudi

Adriela Morar, actriţa care o interpretează pe Doina în comedia romantică „Îngeraşii“, a petrecut câteva zile de relaxare în Barcelona. Împreună cu iubitul ei, Piticu’ de la trupa Simplu, Adriela a vizitat toate locurile care poartă amprenta celebrului Gaudi.
„Primul obiectiv a fost Sagrada Familia, unde şi eu, şi Ionuţ am rămas profund impresionaţi. Pentru mine a fost prima întâlnire cu Barcelona, iar operele lui Gaudi m-au lăsat fără cuvinte. M-am îndrăgostit de oraş şi mi-am promis să revin. Am mers apoi în parcul Guell, am văzut casa Batlo şi, cu fiecare obiectiv vizitat, admiraţia mea pentru Gaudi a crescut. Ca să vedem întregul oraş am închiriat două biciclete şi ne-am plimbat prin toate cartierele Barcelonei“, a spus Adriela.

Keo se lansează pe plan internaţional

Casa de discuri Roton a semnat cu Warner Music un contract important pentru cariera muzicală a lui Keo în Europa. Cei de la Warner şi-au manifestat interesul în promovarea albumului următor
semnat Keo.
„Falling High“ este primul single de pe noul album care se va bucura de promovare pe teritorii europene. De curând, piesa beneficiază şi de videoclip, aceasta dovedindu-se un real succes pe piaţa muzicală românească.

Florentina Opriş şi-a încărcat bateriile la Saint Tropez
 
Anul acesta, Florentina Opriş, realizatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă“, de la Prima TV, a petrecut o vacanţă de vis la Saint Tropez. Florentina nu a uitat de exerciţiile fizice nici în concediu, rezervându-şi dimineţile pentru diversele activităţi sportive, în timp ce după-amiezele le-a petrecut plimbându-se la Cannes, Monaco, Monte Carlo şi Nisa. Au impresionat-o frumuseţea şi grandoarea palatului de la Monaco şi superbul sat Gassin, unde actorul francez Louis de Funes a filmat câteva dintre celebrele lui comedii. Curioasă să vadă lanurile de lavandă, Florentina a străbătut cele mai lungi chei din Europa, Verdon.

Z.O.B. revine cu un nou album

După o pauză discografică de cinci ani, cei de la Z.O.B. revin în forţă cu „ZuluOscarBravo“, în acelaşi stil muzical, punk rock, care i-a făcut cunoscuţi. Albumul conţine 13 piese, iar primul extras pe single – „Şi ce?“ – se difuzează deja la radiouri.
„Este muzica rebelilor, a celor care merg împotriva curentului şi care rămân fideli lor înşişi, neîncadrându-se în tiparele impuse. Este un manifest pentru o muzică de calitate, care-şi transmite mesajul, indiferent de perioada de timp căreia îi aparţine“, susţin băieţii de la Z.O.B.

Rubrică realizată de Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS