15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Un gest urât al unei persoane apropiate le va strica buna dispoziţie. Nu e neapărat nevoie să fie vorba de un atac direct sau de o trădare făţişă. Această lovitură se poate manifesta şi sub forma unei răciri a relaţiilor, a unei absenţe sau a unei tăceri prelungite. Cert e că Berbecii se vor simţi trădaţi sau abandonaţi şi vor simţi ruptura destul de profund. Partea pozitivă este că se vor găsi persoane care să le ofere consolare şi ar putea descoperi simpatie şi prietenie unde nu s-ar fi aşteptat.

  Taur
Starea uşor melancolică în care se află Taurii le sporeşte farmecul personal şi le dă o aură de mister. Vor fi curtaţi intens, vor primi invitaţii discrete sau chiar propuneri directe, complimente, posibil cadouri. Cum se simt un pic singuri şi neglijaţi, vor fi tentaţi să cedeze, iar cei cuplaţi riscă să comită gesturi care le vor periclita relaţia. Vor avea parte de foarte mult stres pe plan profesional şi vor simţi că nu-şi pot duce la îndeplinire proiectele.

  Gemeni
Nativii acestei zodii tind să neglijeze unele probleme de sănătate care le dau semnale de alarmă de ceva vreme, în special afecţiunile digestive, dentare şi răcelile. Cineva din familie îi va convinge să se ocupe şi de aceste lucruri. Dragostea e la cote maxime. Cei implicaţi acordă mult timp şi atenţie relaţiei de cuplu, iar cei singuri sunt dispuşi să se dedice unei relaţii stabile.

  Rac
Racii se pregătesc intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: fac economii, ţin cură de slăbire, se prezintă la interviuri, se mută. Au destulă energie şi, cum viaţa socială nu le oferă prea multe variante de distracţie, se pot concentra asupra unor lucruri serioase. Eforturile lor nu vor fi lipsite de roade şi ei simt acest lucru, aşa că nu se abat de la scopul propus. Duminică îi aşteaptă momente plăcute.

  Leu
Zilele acestea, Leii vor fi deosebit de visători, îşi vor face tot felul de planuri, vor dori să citească sau să vadă mai multe filme, se vor apuca de orice activitate care le-ar putea stimula imaginaţia. Din acest motiv, vor fi nişte parteneri de conversaţie încântători şi tonici, aşa că e o perioadă bună să iasă în lume şi să comunice. Trebuie să muncească mai mult, pentru că altfel riscă să aibă rezultate proaste pe plan profesional.

  Fecioară
Pentru Fecioare se anunţă un weekend al aşteptărilor neîmplinite, legate în primul rând de planul sentimental. Această suspendare le va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur.  Fecioarele trebuie să fie atente să nu se descarce pe ceilalţi, mai ales pe partenerul de cuplu, pentru că starea de nesiguranţă nu va dura mult şi amânarea unor evenimente ar putea avea chiar consecinţe pozitive.

  Balanţă
Balanţele vor avea un weekend destul de plin: merg la cumpărături, îşi fac calcule şi îşi planifică tot felul de evenimente. S-ar putea spune chiar că starea de indispoziţie şi moleşeală de care suferă cei din jur le ambiţionează să demonstreze că pot funcţiona la capacitate optimă în orice condiţii. În domeniul sentimental, ocaziile nu le ocolesc pentru că şarmul lor personal va atrage mulţi admiratori.

  Scorpion
Scorpionii vor fi lipsiţi de energie în această perioadă, mai puţin organizaţi şi fără chef de muncă. Totuşi, va fi de ajuns o surpriză făcută de partenerul de cuplu ca să-i scoată din această stare de moleşeală. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare de anvergură, aşa că ar fi bine să se mulţumească o vreme cu situaţia prezentă şi să nu se aventureze, după cum le este obiceiul. Deoarece sunt într-o dispoziţie mai blândă şi mai conciliantă, se va putea comunica foarte uşor cu ei în orice problemă.

  Săgetător
Weekendul Săgetătorilor va fi dedicat planului sentimental. Vor simţi că trebuie să-şi pună lucrurile în ordine, iar cei cu relaţii fragile se vor dovedi foarte tranşanţi. Nu trebuie să uite nici de planul profesional pentru că îi aşteaptă nişte provocări. Un prieten le va cere ajutorul într-o problemă personală. Starea financiară va fi destul de echilibrată şi nici cu munca nu se vor stresa cine ştie ce, aşa că vor avea toate condiţiile pentru a petrece un weekend plăcut şi intim.

  Capricorn
Ar fi timpul ca încăpăţânaţii Capricorni să se dovedească un pic mai flexibili şi să introducă elemente noi în viaţa lor. Acestea pot fi legate de profesie, de locuinţă, de cum îşi petrec timpul liber, orice lucru care ar mai putea îndepărta rutina. O problemă legată de bani le va tulbura somnul pentru câteva nopţi, dar se va rezolva spre sfârşitul perioadei. În dragoste, decizia de a acorda mai multă atenţie partenerului va avea consecinţe nesperat de bune.

  Vărsător
E o perioadă în care se aleg lucrurile pentru Vărsători: acum e momentul să analizeze foarte serios dacă sunt sau nu mulţumiţi de jobul lor, dacă să aprofundeze sau să întrerupă o relaţie amoroasă, dacă să facă vreo achiziţie semnificativă, adică să ia nişte hotărâri importante, care vor avea consecinţe pe termen lung. Sfârşitul săptămânii va fi marcat de un eveniment, la care vor fi invitaţi sau chiar protagonişti, şi de o surpriză plăcută în dragoste.

  Peşti
Weekendul acesta nu străluceşte la capitolul surprizelor. În principal, muncă, muncă şi iar muncă. Peştii vor fi mulţumiţi de aspectul financiar pentru că vor primi bani de la cineva din familie. Necazurile unui prieten le vor tulbura buna dispoziţie. Relaţia de cuplu stă sub semnul liniştii şi al armoniei casnice dacă Peştii se feresc să-şi critice partenerul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII