19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFrumoasă şi sexy vara

Frumoasă şi sexy vara

Un păr strălucitor, o coafură lejeră, dar îngrijită, un machiaj adaptat sezonului vă pot crea o imagine impecabilă, cuceritoare.

Chiar dacă este foarte cald, vreţi să fiţi la fel de sexy şi irezistibilă. Machiajul trebuie adaptat temperaturilor ridicate, părul are nevoie de o coafură mai uşor de întreţinut, dat fiind faptul că vacanţa bate la uşă şi nu v-aţi dori să vă încărcaţi bagajele cu placa de întins părul, perii speciale şi câte şi mai câte. Sfaturile specialiştilor în domeniu, citaţi de site-ul acasatv.ro, vin să vă ajute să afişaţi aceeaşi imagine de invidiat, cu un efort minim. Veţi pleca în concediu la mare. V-aţi schimba coafura, numai că înainte de a lua această decizie trebuie să ştiţi că vara nu e momentul să adoptaţi tot felul de coafuri complicate. Dacă aveţi părul lung şi vă bate gândul să vă tundeţi, indicat ar fi să amânaţi momentul. Părul lung este foarte sexy. Îl puteţi lăsa liber pentru petrecerile de la malul mării sau, dacă vă incomodează, puteţi să-l prindeţi într-o coadă sau coc. În plus, o podoabă capilară de acest gen vă permite folosirea accesoriilor, care vă vor pune în evidenţă personalitatea. Şi dacă de tuns nu aţi avut parte, măcar să vă vopsiţi. Aveţi însă grijă să lăsaţi rădăcinile cu un ton mai deschis decât restul. Culoarea va părea naturală, uşor decolorată de soare, iar bronzul va părea mai intens şi mai strălucitor. De asemenea, nu uitaţi să strecuraţi în poşeta de cosmetice un tratament special după expunerea la soare, dar şi o mască de păr puternic hidratantă pentru strălucire şi vitalitate.
Protejare înainte de toate

Machiajul trebuie să fie special. Vor fi „uitate“ acasă fardurile pretenţioase, căci un fard de obraz în nuanţe de roz, aplicat pe pomeţi, va fi suficient pentru a da prospeţime tenului dumneavoastră. Puteţi să uitaţi şi de ruj atunci când mergeţi la plajă. Locul său va fi luat de un gloss, care va asigura o hidratare corespunzătoare a buzelor. Pentru a definitiva aspectul plăcut al feţei va trebui să vă îngrijiţi şi de forma sprâncenelor, căci ele dau personalitate chipului. Chiar dacă alegeţi să vă machiaţi sau nu, sprâncenele trebuie să capete o formă bine definită, adecvată feţei dumneavoastră, culorii părului, aşa că înainte de a pleca la drum nu uitaţi să vă vizitaţi cosmeticiana. În concediu, tot ce va trebui să faceţi este să le scoateţi în evidenţă cu un creion special sau cu fard pudră. Bustul are nevoie de o îngrijire atentă. Specialiştii în domeniu vă recomandă aplicarea zilnică a unei creme cu protecţie solară, dar şi a uneia puternic hidratante.
Nici picioarele nu trebuie neglijate. Piliţi-vă unghiile, dar fără a insista cu forfecuţa în zona colţurilor, aplicaţi un tratament de exfoliere de două ori pe săptămână. O cremă hidratantă aplicată zilnic va face, de asemenea, minuni.
Şi pentru că tot veţi merge la malul mării, lăsaţi deoparte papucii de plajă şi încercaţi să mergeţi desculţă, stimulând în acest fel punctele reflexe din talpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS