6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
În zilele următoare, Berbecii vor avea parte de ceea ce le place lor cel mai mult: lupta. În dragoste, cei cuplaţi trebuie să facă tot posibilul să învingă monotonia din cuplu, pentru că altfel vor primi reproşuri din partea jumătăţii lor. Cei singuri au noroc la flirturile de weekend. Banii vor veni relativ uşor şi vor pleca şi mai uşor.

  Taur
Weekendul Taurilor va începe cu o stare de frustrare. Vor simţi că nu reuşesc să consolideze nimic. Din păcate, nu se înşală. Însă, unul dintre motivele acestei probleme este chiar stresul pe care Taurii şi-l creează singuri, gândin-
du-se doar la lucruri negative, deci e cazul să se relaxeze un pic. În dragoste vor avea ceva mai mult noroc: e foarte posibil să primească un cadou-surpriză!

  Gemeni
E luna lor, deci ar fi şi normal să le meargă bine. Cei cu importante planuri profesionale se vor bucura acum de roadele efortului depus. Cei care au avut necazuri, tot pe acest plan, vor primi o şansă la care nu se aşteptau. Nici de bani nu se vor putea plânge pentru că vor găsi o sursă de venit care îi va ajuta să-şi pună toate problemele în ordine. În dragoste, cei cuplaţi de mult timp vor fi tentaţi să le caute nod în papură partenerilor şi ar fi bine să se abţină dacă nu vor să se trezească singuri chiar de ziua lor! Cei încă liberi se vor orienta spre distracţii intense şi flirturi de-o seară.

  Rac
Principala preocupare a Racilor pentru zilele care urmează o reprezintă banii. Îşi vor petrece multe ceasuri făcând tot felul de calcule, planuri de achiziţii şi de economii şi vor căuta noi surse de venit. Vor avea şi noroc la acest capitol pentru că nu vor sta degeaba. În dragoste, vor dori, contrar naturii lor timide, să iasă în lume şi să strălucească, pentru a-şi impresiona partenerul. Nu este cazul, pentru că sunt iubiţi exact aşa cum sunt. Atenţie la relaţiile cu familia, există riscul unei dispute pe tema banilor.

  Leu
Pentru Lei, weekendul va fi unul al curselor pe ultima sută de metri. Leii se pot trezi cu o mulţime de responsabilităţi care s-au acumulat şi care nu mai suportă amânare. Din fericire, vor avea multă energie şi vor reuşi să scape cu faţa curată, chiar dacă nu vor avea rezultate excepţionale. În dragoste, vor primi de la partener un cadou pe care şi-l doreau de mult. Cu banii, stau cam prost nu pentru că nu ar fi de unde, ci pentru că vor cheltui fără măsură.

  Fecioară
E o perioadă favorabilă studiului şi performanţelor la examene, chiar şi în cazul celor care nu s-au pregătit prea bine. Profesional, vor face mişcări care le vor influenţa cariera pe termen lung. În dragoste, totul va merge perfect, dacă se abţin de la obişnuitele lor critici şi reproşuri. Banii vor veni dintr-o vânzare sau dintr-un împrumut avantajos. Cineva din familie le va cere ajutorul într-o problemă de suflet.

  Balanţă
Balanţele nu se pot plânge că le merge rău. Vor avea multe ocazii să se afirme, să strălucească, să facă lumea să vorbească despre ele atât la job, cât şi în anturaj. Să fie atente însă, pentru că nu toate comentariile vor fi favorabile şi, uneori, cei care te laudă cel mai tare sunt şi cei care te bârfesc pe la spate. Financiar, veniturile vor creşte uşor, ceea ce le va permite să-şi ofere mici plăceri. În dragoste, nişte crize de gelozie vor avea, surprinzător, un efect benefic şi vor reaprinde pasiunea în relaţiile cu vechime.

  Scorpion

Weekend palpitant pentru Scorpioni, mai ales sub aspect sentimental. Un comportament mai ciudat al partenerilor le va da emoţii şi chiar le va provoca gelozia. Ar fi indicat să se abţină de la crize, pentru că nu vor face decât să toarne gaz pe foc. Vor primi o veste în legătură cu un eveniment fericit în familie.

  Săgetător
Săgetătorii vor dedica foarte mult timp şi energie vieţii sentimentale. Vor încerca să repare greşeli făcute faţă de partener sau să introducă elemente noi în relaţie. Cei singuri îşi vor căuta un partener stabil. Farmecul lor personal îi va ajuta şi de data aceasta. În privinţa banilor, vor fi nevoiţi să recurgă la împrumuturi pentru a-şi acoperi cheltuielile.

  Capricorn
Capricornii vor investi foarte mult în relaţiile sociale, pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Vor oferi cadouri, vor face diverse servicii, vor merge la evenimente unde pot cunoaşte persoane importante. Financiar, ar fi bine să ţină de bani şi să nu dea cu împrumut, pentru că sunt puţine şanse să-i mai vadă înapoi. În dragoste se vor bucura de o comunicare excelentă cu partenerul.

  Vărsător
Pentru Vărsători urmează zile destul de norocoase. Vor găsi ocazii favorabile să-şi rezolve probleme mai vechi, vor prinde din zbor o informaţie utilă, vor avea şansa să se revanşeze pentru nişte servicii primite. Nici cu banii nu vor sta rău şi vor reuşi să facă şi economii. În dragoste, cei singuri vor fi deosebit de norocoşi pentru că se vor trezi în situaţia de a avea de ales între mai multe partide „valabile“.

  Peşti
Astrele vor fi deosebit de generoase cu Peştii pentru că îi aşteaptă un weekend lipsit de griji, în care principala lor preocupare va fi distracţia. Vor ieşi mult, se vor plimba, îşi vor permite tot felul de nebunii. Din păcate, pentru aceste distracţii vor băga mâna în buzunar destul de adânc. În cuplu, starea lor de exuberanţă va aduce o atmosferă foarte plăcută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS