12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinZece lucruri pe care trebuie să le faceţi singure

Zece lucruri pe care trebuie să le faceţi singure

Clipele petrecute în compania partenerului de viaţă au farmecul lor, însă şi momentele de singurătate pot fi exploatate la maximum, în cel mai plăcut mod posibil.

Momentele petrecute în doi au multe avantaje, însă dacă din întâmplare aveţi ocazia să rămâneţi singure, indiferent că tocmai aţi încheiat o relaţie sau alesul dumneavoastră este plecat în delegaţie sau într-o scurtă vacanţă cu prietenii lui, există multe lucruri pe care este bine să le faceţi.

Mersul la cumpărături

Clipele petrecute printre rafturi, în magazine sau în centrele comerciale, probând zeci de ţinute, chiar dacă apoi plecaţi cu mâinile goale, sunt momente preţioase pentru fiecare dintre reprezentantele sexului frumos, iar prezenţa unui bărbat mereu plictisit şi grăbit nu ar face decât să strice buna dispoziţie. De multe ori se întâmplă ca, din dorinţa de a-l scuti pe stimabilul domn de o criză de nervi iminentă, doamnele să se grăbească şi să facă achiziţii complet greşite sau inutile.

Epilarea

Îndepărtarea firelor de păr de pe corp este o activitate pe care ar fi mai bine să o faceţi atunci când el nu este prin preajmă, pentru că această luptă între dumneavoastră şi firele rebele este mai bine să o înfruntaţi singură.

Filmele romantice

Vizionarea unui film romantic s-ar putea foarte bine desfăşura şi în doi, dar de multe ori se întâmplă ca domnii să nu aprecieze aceste pelicule siropoase.

Întâlnirile între fete

Momentele petrecute cu prietenele sunt necesare din când în când, pentru că nimic nu este mai „eliberator“ şi mai liniştitor decât schimbul de bârfe şi noutăţi, aşa cum numai fetele ştiu să o facă.

Vizita la părinţi

Ar trebui să nu-i cereţi de fiecare dată partenerului să vă însoţească atunci când vă duceţi în vizită la rude. În plus, este mult mai bine dacă, din când în când, vă întâlniţi doar dumneavoastră cu părinţii, pentru ca aceştia să simtă că le acordaţi toată atenţia.

Aranjarea fotografiilor

Dacă aveţi de gând să faceţi ordine în fotografii şi să îndepărtaţi pozele cu foştii amorezi, ar fi mai bine să alegeţi un moment în care partenerul dumneavoastră nu este prin preajmă.

Fredonatul sub duş

Cântatul sub duş nu este foarte sexy şi, dacă nici nu aveţi voce, ar fi mai bine să vă manifestaţi calităţile muzicale doar atunci când ştiţi sigur că nu vă aude nimeni.

Experimentele culinare

În cazul în care vreţi să faceţi vreo prăjitură nouă sau ceva mai dificil pentru a vă impresiona alesul, aveţi grijă să încercaţi reţeta când el nu este lângă dumneavoastră, ca să nu vă simţiţi prost în caz că nu vă reuşeşte.

Probarea costumului de baie

Alegerea costumului de baie ar trebui să se desfăşoare cel mult în compania celei mai bune prietene, pentru că nu este necesar să vă afişaţi toate defectele în faţa partenerului.

Hobby-urile

Activităţile în cuplu sunt benefice, dar la fel de frumoase sunt clipele dedicate în singurătate hobby-ului dumneavoastră preferat. Aşadar, alegeţi o activitate care vă dă satisfacţii maxime şi… la treabă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII